GREKLAND - THE MOVIE

 

tillbaka

Hej på er mina fyra trogna bloggläsare som har hållt sig kvar trots uppehåll här på bloggen hela sommaren! Förlåt förlåt förlåt gånger tusen för att jag inte bloggat något, men den här sommaren har verkligen flygit förbi. Har nog aldrig varit med om att en sommar gått så fort. Dock när jag tänker tillbaka på de första veckorna av lovet så känns det som ett halvår sedan. Wierd känsla.
 
Bortsett från det extremt dåliga vädret, som vi verkligen med all rätt har lov att klaga på i år, så har jag faktiskt haft ett riktigt bra lov. Har umgåtts med fina kompisar, haft en fantastisk vecka i Grekland med två utav mina bästa vänner, träffat nya människor, jobbat lite grand, åkt runt till olika ställen i Sverige, levt skärgårdslivet på världens bästa landställe, badat och solat de få dagar som vädret har tillåtit, festat till tidigt på morgonen och bara mått gött!
 
Ska försöka att hålla mig kvar nu, men med mig så vet man ju aldrig riktigt när det gäller bloggandet. Men ska försöka! Skolan började igår för mig, alltså gick jag dag två idag. Känner mig redan trött på skiten. Har dragit på mig en förkylning också. Känns så mysigt med värmen som har hållt sig kvar också. SAJK. Fyfan endasr 3 (!) grader imorse, och det är inte ens september! Näe hua. Har inte fått några läxor eller så än så ska kolla Svenska Hollowoodfruar senare och göra lite te. Ha en fin kväll och så hörs vi förhoppningsvis snart igen! Puss!
 
 
 
 
 

Gästblogg

Hejhej bloggen! Robin här! Sitter här i skolan med sötisen Alice. Atia är här aswell! Today är det första dagen i school!!! Snart ska vi prata med Anarkist-Ann om jag vet inte vad alltså! Orreefors hälsar inte. Hej.


RSS 2.0