Glad påsk

Heje på er! Har helt glömt bort att blogga, sorray!!

I torsdags så fick vi ju i alla fall lov, så galet skönt! På kvällen kom tjejerna hit och hade myskväll. Vi hyrde Magic Mike (GvfmyzHvdhoPft) och gjorde crème brûlée och hade massa gurltaalk.

I fredags så var jag med Emma och Olivia och hade tacofredag! Spelade även anden i glaset, FETT läskigt, och kollade på Harry Potter. Tog typ halv 1 bussen hem tillsammans med Emmsan.

Igår var jag på påskmiddag hemma hos mormor och morfar med släkten. Var fett mysigt!

Idag har jag bara degat, vaknade typ halv 2.. Nu på kvällen åt jag på Kina Thaien med mormor & morfar och min morbror & hans tjej och min lilla kusin vitamin, cutest kid EVER!

Ska kolla lite Teen Wolf nu innan jag somnar, pussen bröder!


God morgon!

Sitter och äter frukost framför TVn, så härligt att vårvädret håller i sig! Går sista dagen i skolan idag innan jag får lov, sååå skööööönt!! Puss på er och ha en bra dag everyone!


Härlig onsdag

God afton vänner. Har varit en sådan jäkla bra dag idag. Inget speciellt sådär, men har bara mått allmänt bra. På förmiddagen var vi och simmade med klassen, var helt slut efteråt! Sedan åkte vi till skolan och käkade lunch. Sedan så hade vi seminarium i en timme och efter det så slutade jag för dagen! Köpte med mig latte och kakor hem då, mamma var hemma så vi satte oss ute på verandan och mös i solen, underbart!
Sedan så lagade jag mat, blev så jäkla gott! Och hela familjen var hemma och åt tillsammans, händer typ en gång i månaden. Så var riktigt mysigt!

Nu måste jag sätta igång och börja plugga matte, har prov imorgon.. blä. Pussen

 

 


Vår i luften

Eller vågar man ens säga det? Lär väl vakna upp med 20 cm snö imorgon eller något, men let's hope not! Är så jäkla sugen på varmare och ljusare tider.

Sitter just nu i sängen med musik och vindruvor och planerar lite inför lovet, the big 18 is coming.


Happy Waffleday

Heeeje! Ligger redan i sängen med släckt lampa och hörlurarna på, men kom på att jag bara ska slänga in ett litet inlägg här innan jag somnar, så att man håller igång uppdateringen lite i alla fall! Tråkig, vanlig måndag som vanligt. Skola till halv 5, därefter jobb till åtta. När jag kom hem åt jag våfflor och kollade på Top Model. Ligger och lyssnar på gamla The Fray låtar nu, sa någon nostalgitripp? Puss och god natt på er!


Tjejmiddag

Helllllluuu. Igår så var jag på tjejmiddag hos bästisfestis Michaela och firade att hon fyllt 18. Vi var 14 tjejer och hade det jättetrevligt! Vid halv 12 drog de andra vidare på fest men jag bangade i sista stund då jag blev så himla otaggad och trött. Drog hem då istället och kollade TV med lillasyster. Blev tyvärr inte så många foton men några stycken iaf.

Ska på spinning nu med mamma men kanske skriver senare! Xx


My faves just nu


God morgon!

Sitter och äter frukost med mamsen och papsen. Vet inte hur länge sedan det var som jag var uppe såhär "tidigt" frivilligt, är inte ens trött liksom. Men det är skönt! Dagen blir så mycket längre. Ha en fin dag everybody!


Denna bild skulle tillhöra nedanstående inlägg!


Sorri bröder

Förlåt att jag bloggat så dåligt men glömde det i helgen och sen gick jag ock blev sjuk, blä :( Meeen, tänkte berätta lite kort om helgen!

Åkte hem ifrån fjällen på torsdagskvällen för att överraska Michaela i skolan sedan på fredagsmorgonen, hennes reaktion gjorde det såå värt det! Efter skolan åkte jag och Lollo med henne hem och åt tårta och öppna presenter. Felix var även med. Lämnade henne sedan för hon skulle ut med sina myndiga vänner på kvällen.
Jag å andra sidan spenderade kvällen hemma hos Marcus där det var lite party. Nästan alla mina vänner var där så det var så himla kul! Drog hem vid 2-tiden och Julia och Louise sov här.

Vaknade hyfsat tidigt och alla tre med en hyfsad bakfylla. Efter lite prat och skratt om gårkvällen gick jag upp och gjorde pannkisar åt oss. Mysi!
Resten av dagen degade jag bara. Drog en kebab sen på kvällen med några vänner. Somnade vid tio. Hah.

Söndagen spenderade jag på Friends Arena med stora familjen och kollade när Bajen drog hem SM guldet i bandy.


@ Toppstugan

Helluu! Dag nummer 3 levererar den med. Inte ett enda moln idag, skidorna är nyvallade, föret är bra och sällskapet kanon! Sitter just nu på toppstugan där vi har avnjutit en mycket god lurre. Ska chilla här en liten stund till innan vi drar ut i backen igen. Gotta love fjällen alltså.

https://cdn3.cdnme.se/2422871/7-3/pic_51406cf1ddf2b3696d9d607c.jpg" class="image">


Bästa måndagen på länge

Heje på er! Åkte upp till fjällen igår och allt är så jävla bäst här. Älskar Grönklitt♡ Åkte inte skidor igår för vi kom fram på eftermiddagen. Men imorse så drog vi ut och, för att citera Michaela; just wow. Solsken hela dagen, föret var superbt, inte allt för kallt och knappt några ute i backarna. Åhhhh så gött! Efter en heldag i backen pluggade jag lite utanför stugan i solen, hur najs?

Puss på er alla där hemma!


RHODOS BOKAT!!


Today's


God morgon!

Sitter och äter frukost, bästa på hela dagen. Hoppas ni får en bra dag,älskar detta väder!
 


På önskelistan

Fyller ju år om inte allt för länge och utöver pengar och körkort så står denna högst upp på listan. Har velat ha en polaroidkamera i jag vet inte hur många år nu, så ja detta är numero uno! Snälla snälla mormor eller någoooon.. (a)


I'm screwed

Hello darlings. Ska egentligen plugga men kommer endå aldrig bli klar i tid så kan lika gärna blogga lite. Har som sagt hur mycket som helst denna vecka, bl a en rapport som ska in om en och en halv timme så måste verkligen kötta nu. Har även en NO-inlämning till imorgon + ett historia prov att plugga till på fredag. H to the ELVETE


Stay


Good Mornin' Loves

Är ledig idag från skolan, har dock som jag nämnde igår hur mycket plugg som helst. Ville bara säga god morgon och önska er andra en fin dag♡


Plugga plugga plugga

Insåg idag att jag ligger så jävla mycket efter med allting i skolan. Har så sjukt jävla mycket som ska in om typ två sekunder och jag har knappt börjat med någonting. Helvete.

Efter skolan jobbade jag as usual till åtta. Kom hem, för att sedan åka tillbaks och köpa Ben & Jerry's. Hihi värt. Har sedan dess pluggat, och har faktiskt varit effektiv för en gångs skull! Blev klar med både en labbrapport och engelskaläxan. Yayy. Vill dock inte ens tänka på hur mycket jag har att göra imorgon dock.

Natti på er, tösisar<3


Mello & Tequila

Hellu hellu hellu. Igår kväll drog jag till Michaela och hade Mello-kväll med tjejerna i hennes källare. Hejade självklart på Anton! Yayy!

Senare kom lite fler folk över. Vi körde lite beerpong, drack, pratade och lyssnade på musik. Lagom blandning av chill och fiesta! Rätt trevligt faktiskt. Drog hem någon gång efter ett då folk började bli lite överförfriskade. Lollo och Olvan sov här, haha it was an interesting night! Blåmärken fan över hela allt. Lol.


Café 60

Hejjeee. Jättetråkig uppdatering på lovet nu, jag vet. Men har inte gjort så mycket mer än att jobba och kolla på film sedan sist. Eller i torsdagskväll hade jag i och för sig tvmys hemma hos Michaela men ah.

Igår åkte jag i alla fall först till Ikea en snabbis med mamma och Vicki. Jag har gjort om i rummet lite så jag köpte de sista grejerna bara.
På kvällen så åt jag middag tillsammans med Vicki framför Gladiatorerna. Sedan så tog jag halv tio-tåget med Lollo och Olivia in till stan och mötte Michaela som slutade jobba 22. Vi åkte till café 60 och drog en kvällsfika. Gos! Kom hem runt 1 och gick direkt till sängen då.

 


RSS 2.0