blankt

Heeeeeeeeeeeeje på er. Har stängt in mig i mitt rum, tänt massa ljus, spelat lite gitarr, lyssnar på musik och dricker te. Hashtag cozy.

Skolan idag var så jäkla chillad. Började kvart över 11 med idrott där vi körde brännboll tillsammans med någon annan klass. Mest awkwarda på hela veckan. Vet inte vad som gick snett med mig och den sporten. Eller jo, allt. Efter så gick jag och några tjejer från klassen och köpte med oss lunch från diverse ställen och satte oss i parken och åt. Jag och Elli köpte med oss från Castellos salladsbar och det var faktiskt riktigt värt pengarna.
Efter två timmars lunch så hade vi Konstarterna Samhället där vi bara fick ett papper i handen med våra betyg i kursen. Jag fick ett C som jag är mer än nöjd med. Det enda jag har gjort i kursen är en fem minuter lång redovisning och en betygsavgörande rapport som jag skrev på 22 timmar. Så helt ok.
Efter jag slutat åkte jag och mamma till Farsta en snabbis. Köpte lite sommarkläder från Gina Tricot som jag ska ha i Grekland, åh kommer blir så awesome!

Annars då? Jo jag är hes som en åsna. Börjar på riktigt nästan tappa rösten, hoppas det blir bättre till imorgon. Är klar med alla inlämningar, prov och läxor i skolan så har praktiskt taget sommarlov nu, enda jag behöver göra är att gå till skolan. Dock har vi knappt några skoldagar kvar. Är ledig imorgon, på tisdag och onsdag. Så en, två dagar kvar plus skolavslutning. Denajs :)

Nej men puss på er, på återseende!

             

frihets känsla

image description
image description
image description
image description
image description
image description


ta mig tillbaka till ett år sedan



sjukling

Hejhej hallå. Orkar inte med måndagar. Började 9.20 med idrott. Efter lunchen fick vi tillbaka engelska- och svenska nationella. Blev helt okej nöjd. Sedan hade jag en håltimme på tre timmar för att slutligen bara sitta och vänta på ett jävla betygssnack med min spanskalärare. Man ba men ah okej, vi kör på den nu.
Efter det åkte jag moppe hem i shorts och kofta i 10 minusgrader och regn. Kul. Bytte om, tryckte i mig ett äpple och drog ner till jobbet. Slutade åtta och nu sitter jag här i min onepiece med värk i hela kroppen, fryser och har så satans ont i halsen när jag sväljer. Antagligen är febern och hälsar på. De är ju kul. Har två viktiga lektioner imorgon också så måste kriga mig till skolan -.- Oooorkar inte :( Måste dessutom plugga massa nu också innan jag kan gå och lägga mig. Bajs. Peace på er.


mors dag

Heeeeeeeejsan på er! Satan vad tiden går fort, redan söndag kväll och det känns som att det var fem minuter sen jag gick hem från sista lektionen i fredags. Jaja.

I fredags så låg jag först och solade och hade det mys med Julia och Louise på balkongen efter skolan. Luv you gurls! Sedan på kvällen så var jag barn- och hundvakt. Haha föräldrarna kom hem vid 3 så jag var lagom trött igår morse när jag skulle upp och jobba vid 9.

Jobbade fram till fyra. På kvällen var jag hemma med Vicki och kollade EVSC. Haha vi satt och hoppade upp och ner i soffan under hela poängutdelningen.

Idag när jag vaknade gick jag upp till ICA och köpte en blombukett och lite frukost, sedan så fixade jag och Vicki i ordning ute på bak-terassen innan mamma och pappa hade gått upp och överraskade dom med fin-frulle. Var mucho uppskattat. På eftermiddagen åkte vi och köpte en moppe åt mig eftersom att min förra fina pärla blev snodd och kände att det kunde vara skönt att ha en i sommar. Åkte runt med jeepen hela dagen, helt underbart.
Till middag köpte vi med oss thai och nu vankas det efterrätt. Puss på er!

image description
image description
image description
image description

Grattis Loreen, eufori är väl rätt känsla


Powerwalk with my gals

Tidigare denna kväll mötte jag upp Michaela och Lovisa på en skön kvällspromenad. Herre jesus vad härligt väder det är i fina Sverige just nu! Hade med mig Marley också.

image description
image description
image description
image descriptionimage description
image description


Livet i Skärgården

Heeeje på er. Igår förmiddag åkte jag ut till landet med mina föräldrars vänner. Kom ut någon gång innan 12 och satan vad härligt det var. Solen sken, vindstilla och inte ett moln på himlen. Dock blir det ju alltid lite kallare vid kusten men när vi satt på baksidan så var det minst 20+. Helt ok för att vara maj.

Satt ute och pluggade hela dagen, jäkla matte-nationella på tisdag.. Tänkte dock inte på att solen skulle ta så fick världens jäkla bondebränna av mitt linne. Haha!

På kvällen grillade vi nere vid bryggan och åt middag i solnedgången. Sedan så blev det bastu och jag badade i havet för första gången i år! Blev ganska sent premiärdopp för mig men bättre sent än aldrig, var faktiskt endå bara 10 grader i vattnet. Sen så pluggade jag ännu lite mer och sedan la jag mig i soffan med Vicki och Tilde och kollade på Sunes Sommar, så jävla bra.

Åkte hem idag runt halv 3. Sen jag kom hem har jag bara pluggat en massa och ätit middag. Vi höres! P & K

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

BBQ WITH FRIENDS BY THE LAKE

Heeeeje! Åh skönt med minilov! Fast själv så får jag inte så mycket lov till övers då jag har hur mycket plugg som helst, helt galet. Men men, snart sommar och lov på riktigt! Igår så firade massa kompisar lilla Louise som fyllt 16! Aaah grattis igen babe! Drog ihop några och grillade vid trehörningen och åt tårta. Hur mys som helst! Hade jätte trevligt i början, dock så började det att regna senare och det blev lite missförstånd så det blev en rätt tidig kväll, men vad gör de :) Behövs ibland! Michaela följde med med mig hem och så bäddade vi ner oss i sängen framför The Hangover 2 med massa gottis och mös. Awesome ending.

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
pics from last night, stole them from my friend


gårdagen

Hello! Skönt med helg. Kan dock inte riktigt koppla av, vet inte vadrför :( Men men. Igår var tjejerna inklusive jag hembjudna till Emma-Pemma på lite tjejmiddag. Tösan har ju fyllt 17. Haha var så jäkla fint och soligt när vi kom dit, kändes seriöst som sommar, och sen precis när vi ställer oss och ska grilla så öppnar sig himlen på två sekunder och det börjar vräka ner. Haha asså ja.. Var iallafall mysigt. Dock var vi inte där så jätte länge. För efter typ två timmar tog vi tåget in till stan och stod utanför studion och väntade på One Direction. Är ingen "directioner" direkt, mer ett normalt fan, men Lovisa och Michaela är helt galna i dom och vi alla ville gärna se dom så vi följde med in. Stod och väntade och frös i typ två och en halv timme, sedan åkte vi hem för dom skulle antagligen inte komma ut, vilket dom inte heller gjorde. Tog kvart i tolv tåget hem och på vägen så mötte jag Geron, Robin och Oskar som följde med mig hem. Dom var här ett tag, men jag låg nästan och sov i soffan så skickade hem dom.

Idag har jag ätit, duschat och pluggat. Kul? Nej. Men men, kinda need to. Senare ska jag iväg på 35-års middag hos min morbror, och efter det ska jag iväg till Oskar för lite kalas. Whie. Puss på er fina, hörs!




högkvalitétsbilder tagna med min iphone 3 (Y) (Y) (Y)

100512

Tjosan i trosan. Har haft en sådan här helt vanlig vardag som är jätte tråkig för er att läsa om så vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Hade bajsspanskaprov i tre timmar. Gick apa. Sedan hade jag två timmar håltimme och till sist en timmes matte. Efter skolan åkte jag hem och kollade OTH med Vicki. Sedan åkte jag ner till centrum en snabbis och mötte Julia. Efter det åkte jag hem, åt lite och har bara pluggat och kollat datan sedan dess. SUPA interessante! (Y)

Men har iallfall gjort ett pluggschema för mig själv så att jag inte ska bli så jävla stressad och ha ångest när jag sparar allting till in i det sista. Toppen. Så nu har jag äntligen lite stuktur på mitt pluggande. Vi hörs folket. Peace.

image description

LOL

Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah

en onsdag som denna..

Hallåå. Har haft en väldigt average dag. Började skolan 09.40. Hade mentorstid i en halvtimme och sedan fick vi jobba med våra samhälle/kommunikations-arbeten resten av dagen. Slutade två och då åkte jag hem och la mig i soffan.

Nu sitter jag i sängen, borde ska MÅSTE plugga till spanska-provet imorgon. Har prov på hela kursen så det suger ju en fet b....... Men gitarren och fb stör för mycket, ååååhh. Jaja. Have a great evening everyone! xxxx


Yup. You look good.


I-I-I-I I WORK OUT

Heeeeeeeeeeeeeje på er. Allt bra? Tisdag idag och Despo börjar om 5 minuter så måste skynda mig! Men dagen då. Efter skolan så hämtade mamma mig och skjutsade till frissan där jag drog lite ljusare slingor och klippte upp det något där framtill. Dock blev det inte så jätte stor skillnad men mitt hår hade nästan börjat bli råttfärgat så ville mest bara få bort det. Blev nöjd hur som helst :)

Efter åkte vi ner till centrum och tog en tidig "middag" på Don Giovanni. Bääästa. Satt ute och åt och så. Älskar att umgås med min mamma! Efter åkte vi hem och bytte om och sedan så drog vi på ett spinning-pass i Huddingehallen. De va skööönt. Nu har jag gjort en skål med yoghurt, skivad kiwi, jordgubbar och lite passionsfrukt som jag hade tänkt äta framför Despo. Vi höres hörni! Pussssssssss!

image description


You turned your back on tomorrow 'cause you forgot yesterday. I gave you my love to borrow, but you just gave it away. You can't expect me to be fine, I don't expect you to care.


ÅÅÅH GE MIG!!


chicy.se


helgen

Heje på er! Hoppas ni har haft en bra helg :)

I fredags så drog jag hem och tog det bara lugnt efter skolan. Sen på kvällen så gick jag med mamma hem till mormor och morfar och åt middag. Mina morbröder, ena morbrors tjej och lilla bebiskusin var också där så det var jätte mysigt.

Igår så var jag nere i centrum på dagen. Vickis innebandylag stod och sålde hamburgare och fika på en stor loppis där så gick först dit och sa hej, sedan så kollade jag runt i lite affärer.
På kvällen så åkte jag hem till Michaela och grillade med henne, Joahnna, Lovisa och Olivia. As gott och as mysigt! Sedan så hade vi Transformers-Marathon och kollade på ettan och tvåan. Var hemma vid typ 2.

Idag så har jag inte gjort ett jota. Har pluggat lite till och från men är så jäkla seg i hela huvudet. Orkar på riktigt inte. Kan det inte bli sommarlov allready! Ååh. Jaja vi hörs. Puss på er.




bilder från igår

God morgon!


kungsträdgården

Började dagen med engelska nationella där vi fick skriva uppsats. Efter det så fick man arbeta resten av lektionerna på "valfri plats". Me and me girls tyckte det vore dumt att kasta bort det fina vädret så vi drog in till just vackra Kungsträdgården och fotade lite under de rosa körsbärsträden som blommar för fullt. Gick även runt och kollade i lite affärer, och hittade alldeles för mycket. Blir fan deprimerad..

Vid fem så mötte jag Jt nere i centrum. Det var egentligen tänkt en fika men båda var så hungriga så vi drog en Subway istället. Värt. Satt och snackade skit i någon timma, sedan tog vi bussen hem.

Det var min dag det. Just nu sitter jag och håller på med dom här satans bilderna som ska upp på facebook, men är nästan klar så snart så! Sedan blir det nästan sängen för min del. Är så himla trött. Pussen på er!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description


onsdag

Heeeeeeeeeje. Vilket jäkla väder vi har haft idag Sverige! Eller ah i några dagar i och för sig men idag var det extremt. Efter skolan så drog jag, Michaela och Lovisa hem till mig. Vi bytte om till bikini, drog ut lite kuddar och handdukar på balkongen, satte i iPhonen i högtalarna och stekte i solen. Seriöst, vi låg och lökade. Och det är andra maj!? Åh gotta love Sweden sometimes..
Dom drog iallafall vid fyra. Gjorde inte så mycket då. Pratade lite med mamma. Sedan vid halv sex tog jag bussen till Heron och mötte Michaela, Lovisa, Olivia och Johanna där. Vi såg Projekt X. Alltså seriöst. Vill också på en sån fest! Den var faktiskt rolig. När den var slut fick jag vänta på bussen i hundra år forever alone. Kom hem typ nio och nu ska jag lägga mig och kolla lite Big Brother innan jag somnar. Dock har det börjat bli tråkigt.. Aja. Pussen på er! Tagga nationella imorgon!

image description
image description
image description
bilder från idag

valborg osv

Heje, loves! Ååh.. don't no where to start. Mitt lilla "mini-lov" har varit så jäkla bra. I fredags så bjöd jag över lite folk från min gamla klass och hade en liten reunion. Seriöst är helt kär i det folket, alla så jäkla goa ♥ Därifrån kommer alla bilderna som jag la upp i typ förrförra inlägget.

I lördags så var jag, Emma, Johanna, Michaela och Olivia hembjudna till Lovisa på en liten tjejmiddag. Satt i hennes uterum hela kvällen och åt god mat, kladdkaka, spelade gitarr och sjöng med, skrattade och hade det allmänt gött!

Söndagen spenderade jag hemma i soffan. Var så jäkla seg så orkade inte med någonting.

Igår, självaste Valborg! Jobbade 14-20, så missade allt det fina vädret.. Sedan på kvällen så blev ingenting som det var tänkt. Men det var mysigt endå. Som jag skrev för ett år sedan så tycker jag egentligen inte om Valborg så mycket, så hade inga höga förväntningar. Men helt oplanerat så kom Marcus, Andreas, Kolmo, Hilding, Johanna, Mathilda, Ludde och Oskar hem till mig. Vi hade det trevligt och mysigt på baksidan, ganska lugnt. Sedan så skulle Geron och Robin komma, men med sig så har dom typ fjorton pers. Och det var ett big no no för mig, iaf på Valborg så skickade ut alla och så skulle vi egentligen dragit till Källbrink. Men det hände lite saker på vägen, så det slutade med att jag, Geron, Robin och Andreas gick hem till Geron och kollade film. Vandrade hem någon gång innan två och ah, det var min Valborg.

Idag vaknade jag typ ett. Gick och la mig ute på balkongen och schtekte i solen och åt frukost. Vid typ fyra så kom Lovisa över. Då vandrade vi upp till ICA och köpte med oss SIAs vaniljglass (bästa), jordgubbar och kolasås. Sedan så la vi oss på balkongen och schtekte lite till. Alltså åååhh, har nog aldrig ätit något så gott! Låg där och snackade och tog det lugnt i några timmar. Sedan for hon hem och sedan dess så har jag inte gjort så mycket. Ätit, städat lite och kollat tv. Har varit så jäkla seg hela dan.

Back to reality imorgon då.. Fast gillar inte det där uttrycket för tycker inte att det stämmer, men det ska vi inte gå in på nu. Ni fattar vad jag menar. Ska bara gå ner och borsta tänderna, sedan blir det sängen. Puss på er alla fina! Hoppas ni haft en bra långhelg!



från i lördags

image description
image description
image description
image description
idag

Hahaha Johannas fylle-sms <3


RSS 2.0