ut och springa!

Hej, läget då? :) Idag har jag upplevt min sista dag någonsin i grundskolan med lektioner. Kändes helt sjukt. Jag och Mathilda var tvugna att lägga oss på golvet i gympasalen och bara typ.. ta in allt. Haha men tycker det ska bli sjukt sorgligt att sluta faktiskt :'/ Jaja :)
Efter skolan drog jag först hem och pluggade lite. Sen fick jag ett telefonsamtal av mina fina vapendragare om jag ville hänga med henne och några grabs till långsjön och bada. Egentligen hade jag tänkt att plugga, men vem fan ville sitta inne i det här vädret!? Så vi tog mopparna dit och hade det gött. Det var rätt skönt i vattnet också.
Nu ska jag röra mig mot källbrink och ut i spåret och springa! Har inte tränat på typ fyra månader (beach 11 here i come!) och jag fick värsta rycket nu så why not? Pussennnn


Tönt som står och låtsas-strechar i köket..

"I stare at my reflection in the mirror, why am i doing this to myself?"




17.36

Heje! Tillbaks i huddinge efter en lång helg. Dagen har varit rätt skön. Eller iallafall i skolan. Tapas på spanska och håltimme sista lektionen, de gillar vi :)
Hemma har jag dock pluggat pluggat pluggat. Men efter onsdag är allt klart och då jävlar ska jag njuta!
Ska dra iväg på träning nu. Pussen


ere lugnt om jag kallar dig baby? för alla dom här namnen gör mig crazy

Hej. Har varit riktigt usel uppdatering senaste dagarna men jag har så sjukt mycket i plugget nu så att det inte är sant + att det ska hinnas med andra saker också. Åker även bort hela helgen så det kommer nog fortsätta vara tråkig uppdatering i några dagar..
Men idag har vi iallafall haft friluftsdag hela dagen. Vi var och orienterade i Källbrink. Det gick ganska bra faktiskt. Och jag hittade alla kontroller, vilket aldrig har hänt mig förut, så jag är stolt :)
Ska sätta igång att plugga nu........... TTYL biyatches


edge of glory

Någon som har hört Gagas senaste? Jag vet att det var ett tag sedan den släpptes men endå. Folk tycker den är för enkel och tråkig men vem sa att enkelt behöver vara dåligt? Jag älskar den och jag får värsta sommarfeelingen när jag hör den! :D


somewhere over the rainbow blue birds fly

Heysan. Igår så skulle vi ju egentligen dra till långsjön men halvvägs ångrade vi oss och drog hem till Geron istället. Där spelade vi (haha) monopol, lyssna på musik och snackaaa. Var hemma igen runt halv 1.
Idag så står det bara en j*#!vla massa plugg på schemat. Har religonsprov på onsdag. Kul.
C ya latero


Dagens - Tröja och shorts från H&M. Ovanligt? Svar nej.





kan inte sova..


gotta get down on friday

Heeeeje! :) Igår var vi först på stadsvandring på Östermalm med skolan, och efter det såg vi en konsert med Brolle, haha. Jag förstår varför han är vald till Sveriges sexigaste man. Sedan så var vell musiken sådär, men endå :)
Sen på kvällen drog jag och tjejorna och kollade på en match på Källbrink som några spelade.
Efter den drog lite folk hem till mig. Tjejorna sov här och dom sista gick härifrån halv 5.

Imorse vaknade vi runt 12, var rätt trött då med tanke på det jag nämnde ovanför. Vi gjorde frukost och sedan la vi oss i sängen och kollade Gossip Girl, klassiker. Kollade några avsnitt sen drog dom hem.
Sitter fortfarande i pyjamas men har fått på mig smink och borstat tänderna nu iallafall. Ska möta Mathilda och Louise utanför ICA halv 8, sedan blire grillning vid långsjön. Mys!

Pussar





Bilder lånade av Louise

190511

Hej snygging :) Dagen igår bestod av en massa rep. Jag om hem typ halv 7.
Idag var det då konsert. Nu på förmiddagen hade vi för skolan och ikväll blire för föräldrar. Efteråt gick Mathilda med hit. Vi drack te och kolla på film. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hm. Borde vell egentligen plugga men vem fan orkar de? Pussen




Hihi Marley ligger brevid mig och busar. Hon har blivit så stor nu..

Blowing kisses to the distant memories


baby blue


Kände att det var dags att måla på ett nytt lack och då bev det den här färgen. Grymt snyggt, dock ganska svår matchat. Ligger och lyssnar på spotify också så det känns som att jag är med i Mean Girls eller något, haha.


170511

Heeeeysan :) Läget då? Min dag har varit himlans lång. Kom inte hem förens halv 6 från skolan.. snark på det. Hade genrep och grejer. Men bortsett från det så var det ganska skönt i skolan. Fick göra Haiku och juste haha VI DANSA VALS! Vi skulle lära oss det inför balen. Sedan hade vi hemkunskap också där vi fick göra riktigt goda saker faktiskt.
Vid 9 blir det Desperate och sen kaaanske BB om jag orkar, annars sängen. FRED


Vågade håret idag..

160511

Heje! Dagen har varit rätt skön. Har kulturvecka den här veckan i skolan så vi har inga vanliga lektioner (förutom hemkunskap), denajs! :) Efter skolan tog jag en fika med flickorna, det var välbehövligt i det här trista vädret :( Dock ser det ju ut som att solen tittar fram lite nu? Hoppas det iallafall för ska snart dra iväg på träning.. Grus idag, känns sådär :/

Pussen


Jag och snygg-märtan Julia på min födelsedag

.


I'm gonna run back to the edge with you where we can both fall over in love

Heje :) Läget då? Dagen har varit rätt trist faktiskt. Sitter just nu och pluggar. Sådär lagom kul.. Det vankas tacos till middag iallafall så det drar ju upp en lite! Pussen






sommar

Åååh min dag har varit awesome! Efter skolan drog jag med Julia och Louise till trehörningen och solade lite. Sedan hem direkt och kollade på min systers pjäs i skolan, och direkt efter det till min morbror som vi firade. Fick även träffa min kusin, lilla Sixten :) Hihi men jag har snott lite bilder ifrån Louise så jag låter dem tala ;) Pussen










@solar galet

Jag fullkomligt älskar detta väder!! Så himla underbart. Ligger just nu på balkongen och solar och dricker en is-chailatte :)
Idag på idrotten hade vi orientering. Gick endå hyfsat bra måste jag säga. Dagen rullade på ganska snabbt och ja, här hemma har jag bara legat i solen och schtekt. Pussar och bananer! Och sitt inte inne vid datan nu i det fina vädret! ;)


stockholm, nu kör viiiii!

Haha gissa vad jag har gjort idag? :p
Dagen började med att alarmet ringde 04.50 :) Yay. Louise och Thilda sov här så vi gick upp och började fixa i ordning, sedan mötte vi Julia vid tåget 06.05. Och mot Cirkus vi for! Haha för vet ni vad som hände där? Jo det var Idol audition! Alltså heeregud säger jag bara, från 7 på morgonen stod vi och köa och vi blev insläppte i Cirkus typ runt halv 3. Sedan väntade vi där inne ytterligare någon timme för att få köra.
Varken jag eller Mathilda gick vidare men jag kan säga såhär: Jag är grymt glad att jag gjorde det. Jag har aldrig varit så nervös och rädd i hela mitt liv och endå så ställde jag mig inför en jury och sjöng. Sen så hade det kunnat gå bättre än vad det gjorde men jag är endå sjukt glad att jag gjorde det.
Kom hem för typ en halvtimme sen och nu är jag helt slut. Peace out :)

sunday, bloody sunday

I just came to say Hello! Dagen har varit rätt seg. Blev väckt någon gång innan 12 och åkte iväg strax därefter. Lillflickorna hade match mot Järla och nu när man har blitt tränare *höhö* så var jag ju såklart där och heja på. Dom spelade riktigt bra första och fick in ett skit snyggt mål, dock tappade dom rätt mycket i andra vilket resulterade i att matchen slutade 1-1. Men det var bra kämpat! :)
Hemma la jag mig i sängen med datan men istället råkade jag somna i två timmar. När jag vaknade igen hade mamma beställt thaimat och de var ju rätt najs, älska thai! Började kolla även på en film som pappa hade hyrt men jag orkade inte se klart så nu ligger jag här. Ska kolla BB nu och sedan blir det sängen. Pussssssss


-

Okej.. here we go. Anledningen till varför jag inte har bloggat på ett tag är för att det har hänt två riktiga piss saker. För 3 veckor sedan exakt idag så fick jag veta att min lilla kusin dött. Det kom som en total chock och det var därför jag inte var i skolan ett tag. Sedan som liksom ett litet grädde på moset så dog även min älskade vovve förra lördagen. De som inte har/haft hund förstår säkert inte men Sacha var en familjemedlem och det kändes nästan som att det var min egen syster om togs ifrån mig. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv och jag så jävla sick 'n tired of it! Vill bara vara glad nu, det är det enda jag vill.
Men ja, that's the case and now you know. Vissa tror säkert att jag skriver detta för uppmärksamhet eller medlidande, vilket inte alls är fallet. Jag ville bara tala om det för det blir så jobbigt sedan om en massa frågar "var är Sacha" eller "vem är flickan på fotot och varför står det här", man vet inte riktigt vad man ska svara då och ah ni fattar.









Älskar och saknar er..


thumbs up

Heeeeeeey. Kom nyss hem och jag har slängt på mig mjukis kläder. Åh så skönt,,,, Kvällen blev trots lite drama i början rätt lyckad om jag får säga det själv. Vi bestäde oss för brasan i centrum ( fast de va typ slut när vi om :( ) och där mötte vi massa folk och senare drog vi alla hem till Jakob och hade de najs´:)
Egentligen är jag sjukt trött nu men jag vill intä sova :( sådeså... hhm godnatt-pussen


RSS 2.0