Helgen

Tjo alla gäris. Det här med att komma igång med bloggandet gick ju sådär för mig, men i'm hanging in there! Vill verkligen så ska verkligen försöka. Men iallafall.

Helgen bjöd på fantastiskt väder med sol och värme, satan vilka sommarkänslor! På fredagen så bjöd Geron spontant över sig själv med ett sällskap på 7 grabbar. Vi grillade ihop här hemma hos mig och efter maten tog vi en promenad till Skeppsmyreparken och spelade några omgångar kubb. När solen hade tackat för sitt och myggen började bli allt för störande så vandrade vi hem till mig igen. Vi drog ut högtalarna på bakterassen och de flesta av pöjkarna hoppade i jacuzzin. Jag och några andra avstod dock så vi satt bredvid och fikade. Vid halv 2 körde jag ut dom då de lovat att de skulle bli en "tidig kväll". 




Lördagen spenderades ute på altanen där jag försökte jobba på brännan så mycket som möjligt. Om man heter Alice Stahre så är det otroligt svårt att försöka få en fin bränna då steget mellan likblek och tomatröd är hårfin. Bränt mig har jag redan hunnit göra den här våren och då jag inte ville göra det igen smorde jag in mig med solfaktor 30 över hela kroppen, vilket resulterade i att jag inte fick sådär jättemycket färg över huvudtaget. Men men, better safe than sorry. 



På kvällen vankades det 19-årsfirande hemma hos Olivia. Hon bjöd på tacos, tipspromenad, efterrätter to die for och en förjävla trevlig kväll! 










Birrfffday parteyy


Sol sol sol

Äntlieeeeen! Solen OCH värmen här! Hallelujah praise the lord Yohio osv. Legat ute i solen hela dagen och läst i min bok som jag läser i svenskan. Vi har bokdiskussion på onsdag så kände att det var dags att komma ikapp lite. 

Just nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka. Ska hoppa in i duschen strax och börja fixa mig inför ikväll. En ihopslagen 18 och 50-årsfest står på schemat! 





Födelsedagsfiranden

Hello my loviedovies! Igår var så jäkla kul! Vi firade Elin som fyllde 19 i måndags och Louise som fyller 18 idag! Kvällen inleddes på Primo Ciao Ciao på Odenplan med mouserande och vitt och lite middag på det. Sedan åkte vi hem till Elin och bättrade på sminket samt väntade på att klockan skulle slå tolv, så att Louise skulle komma in på le klubb. Vi begav oss mot Collage cirkus en halvtimme innan midnatt och var framme precis lagom till hel. Alla var så taggade och glada, kändes helt surrealistiskt att Louise äntligen fick hänga med oss ut! Galet kul hade vi och framåt halv 4 snubblade vi alla fem innanför Elins dörr där det vankades sleepover. Innan vi hann komma i säng kvittrade fåglarna högt och solen var på väg upp.







Hon blev 18


Axplock från min önskelista till studenten...




.


Random pics since senast














Skivor


Alle & Mic 19 år


Och hon är tillbaks

Wazzzuuuupp ma broddas!! Kollade runt bland lite bloggar och insåg att jag helt glömt bort min egen. Kikade in här och insåg att jag endast gjort tre inlägg det här året, och det senaste var i februari! Inte asbra :/ Lite ledsen på mig själv att jag inte har bloggat någonting nu i vår då det är den här tiden som man verkligen vill komma ihåg. Sluttampen av min gymnasietid liksom. Måste medge att jag är rätt nostalgisk av mig och tycker det är så kul att kolla tillbaka på mina inlägg från slutet av nian med balen och allt, så därför bestämde jag mig att jag nu ska börja ta tag i mitt bloggande igen så att jag kan gå tillbaks om 10 år och läsa om vad jag hade för mig den sista tiden i trean! Till att börja med så tänkte jag lägga upp några inlägg med bildbomber från det som hänt sedan sist.
 
Min blogg har aldrig lockat massor av läsare men vet att några av mina vänner kommer att bli glada nu i alla fall ;) Bloggen är ändå mest för min egen skull, för nostalgen inom mig haha. Hope you'll enjoy :):)

RSS 2.0