mys med mina tjejer

Heje på er! Gårkvällen spenderades hemma hos Louise med henne och Julia. Först grillade vi lite och mös ute på hennes veranda. Jätte gott! Sedan åkte vi och hyrde en riktig chickflick. När vi kom hem igen fixade vi i ordning lite bär med kvarg, krossad digestive och honung, och sedan bäddade vi ner oss i hennes stora säng och satte på filmen. Låg och hade de gos och gött där ända tills vi somnade. Så jävla mycket kärlek.

Jag och Julia vaknade runt ett. Haha då hade Louise varit vaken i typ fyra timmar, så medans jag och Julia låg och drog oss i sängen någon timme ytterligare så fixade våran pärla i ordning frukost åt oss. Bäst. Åt frulle i någon timme, sedan så la vi oss i sängen och kollade Gossip Girl och mös, standard för oss. Drog hem vid 6 och det var det. Så himla gosig kväll/natt/dag/eftermiddag. Puss!

image description
image description
image description
image description

(det här skulle publicerats igår)

helgen

Heje på er! So it's officially sommarlov and i'm löving it. Tyvärr så har jag inte fått den där euforiska känslan än, men den kommer vell så småning om. Förhoppningsvis. Aja, skönt som fan är det i alla fall.

Min helg har varit rätt bra faktiskt. I fredags hade vi först skolavslutning på förmiddagen med skolan i Sjödalsparken. Sedan gick klassen upp till skolan igen och så fick vi våra betyg och sådär. Blev riktigt nöjd med mina faktiskt.
Efter följde jag och Johanna med pojkarna och satte oss vid Donken någon timme. Sedan åkte jag hem och la mig ute på balkongen i solen, och den tog fan. Tyvärr blev jag mest röd men whatevah. Haha när mamma kom hem så hade hon med sig Hera, världens största vovve, som vi vaktade nu över helgen. Så jäkla fin.
Vid sex så kom Michaela över hit och åt middag och så med oss. Vi firade morfar som fyllde 63. Love you. Sedan så fixade vi oss i ordning och drog till Källbrink till My där vi tillbringade resten av kvällen. Haha sedan så cyklade i hem runt halv 2 kanske.

Igår så åkte jag först in till Medis och lunchade med mamma runt tre. Det var mycket trevligt, älskar dig världens bästa! Sedan när jag kom hem igen så hoppade jag in i duschen för att sedan bege mig till Trehörningen där Mirre hade fixat återträff med gamla klassen. Har fan saknat folket. Var där ett par timmar, sedan så gick jag och Louise till Stuvsta hem till mig och fixade i ordning oss lite runt halv elva. Sedan så tog vi bussen till kvarnbegsplan där det var fest hos Johanna. Var mycket trevligt! Åhh fick träffa min bebiis Julia som jag inte sett på typ två veckor för ungen har varit i Spanien, saknat dig! Drog hem någon gång innan tre.

Idag har jag varit och är fortfarande så jäkla seg. Har i stort sett bara pendlat mellan sängen och soffan med undantag för en tur ner till Coop för inhandel av kebab och godis. Värt. Nu ligger jag i sängen igen och njuter av vetskapen om att jag inte behöver gå till skolan imorgon. Kärlek till dig älskade sommar♥ Puss på er mina fina!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

ja jag vill leva, jag vill dö i noooordeen


RSS 2.0