Happiness is like the old man told me: Look for it, and you'll never find it at all. But let it go, live your life and leave it. Then one day you'll wake up and she'll be home.


helgen

Hej på er! Long time no see! Denna helg har jag bara tagit det lugnt, så jäkla skönt. I fredags låg jag hemma, kollade på tv och åt fruktsallad. Så himla värt, även fast jag var flone.
Igår så var jag barnvakt åt mina småkusiner på eftermiddagen. Gick en promenad med dom och Marley till rådsparken där vi lekte och fikade. Myspys! Sedan så sov dom här på kvällen men då hade resten av familjen kommit hem så jag behövde inte barnvakta mer. Egentligen så skulle jag dragit på fest på kvällen men var så jäkla otaggad och seg så jag passade och stannade hemma flone igen. Skönt.
Idag så måste jag plugga en massa. Har prov i kommunikation på 150 sidor tills på tisdag, inte så kul.. :/ Men det är ju våffeldagen idag också så senare vankas det iallafall lite våfflor, drar ju upp en lite :) Puss och kram på er!

image description


Är med och tävlar!

är med och tävlar om en http://www.brandsinfashion.com/abercrombie-fitch-hoodie-pink-wmns-p-133.html på: http://vadfanskajagheta.se   

bajsplugg

Nu får det räcka, BIG BROTHER TIME! :)


sportlovet

Heje på er. Vet att jag alltid inleder inläggen men "shit majgad nu vare sååå länge sen jag blogga, sorry för sämsta updaten ever yada yada yada..". Men nu är den verkligen illa. För illa. Men är nästan aldrig inne på datan längre och tycker det är så jobbigt och tråkigt att blogga från iphonen. Men ska försöka skärpa till mig lite, och nu till våren tänkte jag mig en fresh clean start med en ny, fräsch design och en bättre och mer varierad uppdatering osv. Bra va! :) Men iallafall. Lovet har faktiskt varit riktigt awesome :)

Förra helgen hann jag med en fika inne i stan med Julia, Louise och Jt. Mycket trevligt. Var även på en fest på fredan men det (läs: jag) var drygt så drog hem rätt tidigt.

I måndags vare först jobb som gällde. Sedan mötte jag Julia, Louise och Jt igen och drog in till Söder för bio. Vi såg This means war och den va asbra! Åhh dom var så jävla snygga.

I tisdags bjöd jag Vicki på en fika och en runda på stan. Mysigt med lite systertid för en gångs skull! Hittade även lite grejer till mig själv. På kvällen träffade jag tjejerna och hade myskväll hos mig (?). Haha blandar ihop dagarna, fan vad jag glömmer känner jag.

I onsdags försökte jag plugga lite men det gick ju som det gick.. Med andra ord, inge vidare. Gick promenad istället och bjöd mamma på fika. Sen på kvällen så följde jag med henne på "smink-party" hemma hos hennes kompis. Hon är försäljare eller något för något sminkmärke, så fick testa på lite olika grejer osv.

I torsdags försökte jag först ge pluggandet ytterligare en chans, gick dock lika dåligt. Drog ner till centrum en snabbis och mötte Olvan och Johanna. Sedan for jag hem för att fara till Heron City istället med mamma. Där mötte vi upp pappa för först lite käk och sedan bio. Vi såg en gång i Phuket. Haha den var rätt rolig faktiskt :)

Igår så låg jag och tvingade mig själv till plugg hela dan. Fy fan säger jag bara. Usch. Käkade middag och så hemma, sedan så mötte jag Michaela och Lovisa vid tåget och så drog vi hem till Sara där hon, Emma, Johanna, Olivia och Tilda var. Därifrån så gick vi en jäkla bit hem till en kille som bodde i Glömsta, mitt ute i ingen-stans! Haha aja väl där så hade vi det trevligt iallafall. Det var typ 10 killar där plus vi så det var ingen fest direkt, mer "chillkrök" (hatarhatarHATAR det ordet). Sedan så kom även min älskade och saknade Sofie dit! Blev så himla glad!! :D Även Rebecca! Någon gång efter två drog jag, Johanna och Tilda hem. Haha asså herregud säger jag bara.. sån jävla tur att dom hade mig. Det var en mycket.. intressant hemfärd :)) Vi kom hem till Johanna typ halv 3, jag och Tilda sov där. Ye (y)

Idag så vaknade vi 9..................... Med vi så menar jag Johanna och Tilda och då vaknade ju jag också. Låg och snackade ett tag, sedan så drog jag hem och duschade och borsta tänderna och lite så. Sedan så mötte jag do igen plus Lovisa och Karin vid kebaben. Ååååååååååååååh pizza så gott!!
Drog hem efter det och nu ligger jag i sängen halvt död. Måste egentligen plugga men kommer börja grina så fort jag öppnar boken känner jag. Ska träffa Michaela och Lovisa senare och så ska vi kolla Melodifestivalen tillsammans. Kommer typ somna. Haha aja. Puss på er, vi hörs!


RSS 2.0