homework

Tjaaa.. sitter och pluggar. Har lite mycket att göra idag. Haha kan man säga lite mycket? Svenska, matteläxa, engelska glosor och spanska. Så det kommer bli skit tråkig uppdatering idag också. Sadface på det men kanske blir lite bättre i helgen, eller nej då är jag i och för sig rätt upptagen men jaja, LEV MED DET! :) Puss.


290311

Haha vad gör jag i början? Typ tix? :p Och höj ljudet, det hörs skitdåligt.

sleeping beauty


Sitter med en sovande Marley i knät, snart blir det ett videoinlägg! Puss


280311

Yooooooooooo. Vet, kass uppdatering. Igen. Men jag tror att ni är vana vid det vid det här laget.
I lördags åkte jag iaf och bodde på hotell med min mamma, syster och mormor. Vi hade det skit mysigt och åt god mat på restaurang osv. Sedan var det nu även Earth Hour, släckte ni era lampor? Det gjorde dom på hotellet iaf.
Igår blev det först hotellfrukost och sedan utcheckning. Michaela kom över en stund på dagen och hälsade på Marley. Kul att se henne igen, vi är så jäkla dåliga på att träffas! Sedan blev det söndagsmys med god mat och tv på kvällen med familjen. En rätt lugn men värd helg.
Den här dagen har däremot varit riktigt tråkig. Skolan segade sig fram som vanligt på måndagar.
Hemma så ska jag egentligen ha pluggat massa men jag läste igenom prov-pappret och herregud vad jag egenligen inte orkar med det. Men satsar man på VG/MVG i hemkunskap så gör man.. Så nu måste jag börja ta tag i det här, prov på onsdag.

Hoppas ni har en roligare moådag än jag, puss.













Haha allt för att inte plugga..

Say hello to Marley




Monsterbollar á la Mathilda & Alice


250311

Hej snyggingar! Skolan var rätt chill idag. Skööönt. Efter skolan drog jag hem till Mathilda. Vi gjorde monsterbollar och kollade på tv och satt och snackde skit. Drog hem redan vid 5 för hon skulle ha släkt middag :)
Just nu sitter jag och kollar på Big Brother och väntar på att pappa och Vicki ska komma hem med Marley, våran lilla valp!
Pussar


Gangstah

Dagens





Kofta-H&M, Linne-Veckorevyn, Jeansshorts-GinaTricot, CONVERSE


240311

Heje! Dagen har varit ganska trist. Skolan var precis som vanligt och hemma har jag inte gjort mycket alls. Har sprungit runt och sjungit lite. Egentligen så skulle jag ha pluggat också men det "glömde jag bort". Så får ta och göra det nu istället. Kramis




never say never

Hej! Jag vet att uppdateringen är kass för tillfället men har inget roligt att blogga om, so what to do, what to do?
Sitter just nu och pluggar iallafall, eller ja, ska vell börja snart (a), lite SO. Har läxa om Det kalla kriget till imorgon och den var tydligen rätt jobbig så bara att sätta igång. För vet ni vad som händer ikväll? Jag och min lillasyster så gå och se Biebers nya film! Justin Bieber: Never say Never 3D. Ska bli sjukt kul, gillar ju den pojken :) Jag har hört att den ska vara riktigt bra också.
Nu måste jag fortsätta att plugga! Puss på pannan


i never thought that i could walk through fire


orsa grönklitt

Hej mina awesome läsare. Typ tre pers.. Anledningen till att jag inte har bloggat på några dagar är för att jag drog till fjällen direkt efter att jag skrivit nationella i onsdags.
Det var så himla skönt att komma dit. Blir alltid så jäkla avslappnad och glad när jag är där, kan verkligen släppa allt för några dagar och bara njuta av livet.
Jag orkar inte skriva in i detalj om vad som hände men 2 av 3 dagar var det solsken och inte ett moln på himlen, det blev pulkaåkning i skidbacken sent på kvällen, typ tusen koppar varm o'boy med grädde, afterskii, en skitsnygg ny jacka, hopp i bigjump (så jäkla stolt) och awesome skidåkning.
Vill avsluta med att säga att vecka 11 rules <3

Puss!

Gattis världens finaste tjej på 16 års dagen!


where is the love?

Heeeeeeej. Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hade massa plugg och sen åkte jag till Mathilda och sov där. Filåt! :)
Dagen idag har iallafall varit rätt chill. Gick bl.a. igenom lite Kemi imorgon för provet. Omg säger jag bara, jag förstår inte hur vi ska klara detta. Börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Skämt å sido så vet jag ärligt talat knappt om jag lyckas få ett G.
Nu måste jag börja plugga. Har massor av saker att göra för jag drar ju till fjällen imorgon å det är ganska skönt att ha det mesta gjort så man slipper sitta där och plugga. Puss!


Dagens: Jeans-Crocker, Tröja-VILA, Långkofta-Lindex.

scones & te

Sitter i soffan med mina fina vänner och tittar på en rulle som vi hyrde, Pappa på burk. Undertiden dom andra var och hyrde filmen så bakade jag och Mathilda scones så vi mumsar på det också. Går och lägger oss när filme är klar, skolan imorgon.. Pussar!


I väntan på sconesen


130311

Hey! Drog ju som sagt till Thildur igår. Vi käka pizza och kolla skräckis. Haha men vågade inte se klart så jag tog en tidigare buss med Jt för jag vågade inte ta bussen själv sen heller. När det kommer till skräckisar så är jag en riktig chicken. Att se själva filmen är inga problm egentligen, men det är dagarna efter, på natten när man ligger själv som det blir läskigt. Aja whatever.......... :)
Just nu sitter jag i soffan och deppar. Familjen drog till Orsa imorse och är nog nästan framme vid det här laget skulle jag tro, men jag har f*cking Kemi Nationella på onsdag så jag får inte åka förens då :(
Mathilda kommer iallfall över ikväll och håller mig sällskap. Tror kanske Jt skulle komma också. Peace

detta fält måste fyllas i

Gårdagen var awesome! Så himla roligt att träffa tjejerna igen, har saknat dom :( Först blev det käk på Tacobar. Sedan såg vi trassel i 3D. Den var skit rolig! Haha satt och garva hur mycket som helst.
Idag har jag börjat att packa lite men har inte kommit så långt. Drar till fjällen på onsdag.
Ikväll ska jag träffa Louise och Mathilda (tror jag?). Får se vad vi hittar på.. Fred!

fredag baby!

Heeeeej. Alltså äntligen, fredag! Drog till Skärholmen en snabbis efter skolan med mamma. Blev lite smågrejer och en fika. Här hemma blev jag rastlös så jag vågade håret.. hihi! :)
Vid 7 tar jag bussen mot Heron där det blir käk och bio med några kick-ass tjejer från gamla laget.
Ha en awesome fredag!! Puuuuuuuuuussen




100311

Hej, ville bara säga att jag antagligen inte kommer att uppdatera idag för att jag har massa plugg plus att ikväll så ska jag med Michaela på kurs för övningskörning i 3 timmar. Peace


smoothie

God morgon på er! Börjar ju halv 11 idag så det var skönt att få sova ut lite. Sitter just nu och dricker en hallon-smoothie, mums! Det är skit gott och det bästa är ju att det är helt okej nyttigt också :)
Juste!! Måste bara berätta en sak. Ni vet valparna som jag la upp bilder på förut som vi var och gosade med i helgen? Vi ska köpa en av dom! Hihi....... ha en fortsatt trevlig dag, gott folk!


videoblogg (omg!)


Onsdag

Yo! Började morgonen så fint med panikångestattacker. Hade praktiskt prov på hemkunskapen och det gick pretty much åt h-vete. Sedan hade vi även Kemi och det är ju nationella nästa vecka i det och ja.... jag kommer bli överlycklig om jag ens får G. Alltså jag överdriver inte, så illa är det. Vi har haft Kemi typ tre månader i början i nian och jag har glömt bort det mesta av det där. Haha detta måste vara ett skämt.. jaja.
Våran sista lektion som är typ en och en halv timme fick vi håltimme på så vi slutade rätt tidigt, tummen upp på det iallafall.


080311

Hej, blir kort inlägg nu för Big Brother börjar snart.
Dagen har vell varit helt okej. Drog med mamma och spinnade, dock tryckte jag i mig en fet semla + bulldeg en timme senare så kände mig vell sådär lagom stolt.. Är skit trött och vill egentligen bara sova men jag har blivit addicted to Big Brother så måste vara vaken en timme till.. eller? Kanske går och lägger mig faktiskt. Vi får se.
Förlåt för att det blev så tråkigt med inlägg idag, får kompensera det en annan dag! Pussar och sweet dreams.

darlin'


there's no need to cry

Hola guapo! Sitter och laddar in lite musik i iPoden, hade helt glömt bort att jag hade den. Dock suger jag på att ladda ner musik så det blir vad det blir.
Första dagen efter lovet då. Helt okej var den men var skit trött. La mig i soffan dirrmode när jag kom hem. Sen så har jag även lagat middag åt la familia också. Ska strax hoppa i poolen, ska bara ladda in några låtar till. Åh ska bli så galet skönt, älskar att ha jacuzzi för det är så jäkla skönt när man är seg i hela kroppen och lite allmänt stressad. Pussar gullungar! :)


Tog ju ett till hål i vardera öra för några veckor sedan, och jag tog ut och bytte örhängen idag. Fint va? :) (sorry för sämsta bildkvalitén.)

cutest things ever seen

Heje! Jag hann tyvärr inte blogga igår för när tjejorna hade gått så hann jag bara in i duschen sen skulle vi iväg direkt. Vi åkte till några kompisar som har en egen gård med 15 hästar tror jag det var och massa hundar. Och vet ni vad det bästa var? En hund hade fått fem stycken valpar! Dom var bara 5 veckor gamla så dom var hur söta som helst! Till och med pappa smälte.. Det var även en jätte snäll och söt tjej där som hette Rebecca som drog ut och red med mig och Vicki. Haha sist jag red med Sofie fick jag höra att jag var en naturbegåvning men den talangen satt inte kvar den här gången kan jag tala om. Har tagit tusen bilder på de små liven så tänkte visa några stycken. Puss!












you only get one shot, so make it right

Heeeeej. Jag har tråkigt så tänkte blogga lite, kul va? Har ju fått rätt "många" besökare nu helt plötsligt så då blir man ju lite pepp faktiskt på att blogga. Men! Problemet är bara attt jag inte har något roligt att blogga om just nu. Ligger och väntar på att Jt och Louise ska komma hit, dom kommer någon gång runt halv 7. Dom sover här så det blir lite girlsnight med massa skitsnack.
Bjuder på några egopics! Puuuuuuuuuuusssss












morsning korsning!

Sitter och äter frukost och myser i min Juicy Couture-mjukiströja. Får se senare vad denna dagen bjuder på. Pussar!


030311

Heeeeeeej bejbiboo. Vaknde typ runt ett idag igen, och då ringde min syster och sa att jag tydligen hade lovat att åka till min kusiner där hon var. Så det var bara att springa upp och borsta tänderna och kasta på mig käder och ta halv två bussen. Var där ett tag och busade runt. Vi lekte kurragömma och hade saftkalas.
Sedan fick jag skjuts till Stuvsta till 4. Mötte Louise, Julia och co. och tog bussen till Ikea. Vi käkade där (så jäkla billigt!) och lallade runt. Var hemma igen typ halv 9.
Nu måste jag skynda mig för Big Brother börjar om typ 5 minuter. Puss på pannan!

Lika som bär eller?

Bara jag som tycker att Justin Bieber var lik Ben Affleck på den här bilden?




Juste!

Glömde att visa er förut vad min farmor hade köpte med sig hem till mig från New York..



TACK, TACK, TACK!!!!!!


let you put your hands on me in my skin-tight jeans, be your teenage dream tonight

ååååh asså jag älskar den här låten!!


bowling

Heje! Var ju som sagt och bowlade idag. Jag vann. Såklart. Efter det blev det lite häng i Heron. Drev runt på Mediamarkt och satte oss på Wayne's och sen käka vi lite Taco Bar och så. Sen blev det även lite godisköp på Willys.
Efter det tog vi alla bussen hem till mig. Folket drog för ett tag sedan och just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Och btw liksom bara sådär, visst är Nicky i Big Brother sjukt söt? Haha sov gott snorisar :)


Sa ju att jag vann ;) Bild tagen ifrån Louise!


rise 'n shine

Hellu. Ligger i sängen och myser, vaknade för sisådär en halvtimme sedan.
Och vet ni vad? Fick världens chock när jag gick upp för att släppa ut Sacha på tomten lite. Det var ju skit varmt! Var tvungen att springa och kolla termometern. 14 fucking grader!! Visserligen var det i solen men endå! Shit nu är våren på väg.
Någon gång innan 4 drar jag upp till centrum och tar bussen till Heron. Det blir bowling med några vänner. Sist jag var och bowlade med Michaelas familj så var jag ju grym, gjorde flera strikear! Haha får hoppas att det sitter i sig idag. Pussar

Happy birthday Bieber


grandma

Hej ni fina! Filmen igår va awesome. Det blev The Town och jag rekomenderar er att se den, helt klart värd det. Var hemma någon gång efter elva igen och då la jag mig med datan i sängen men jag somnade typ direkt.
Idag ska jag och min syster åka in till stan och tillbringa lite quality time med våran fina farmor. Först blir det lunch och sedan bio. Ha en bra dag snyggingar! ;) puss


Yeah

RSS 2.0