Grå onsdag

Hola nachos. Jäkla trist väder idag. Får dock vara glad att värmen håller i sig iallafall. På idrotten imorse körde vi brännboll ute på parkeringen. Som tur var så regnade det inte just då. Mitt lag vann, woho! #dreamteam. Efter lunch så pratade vi bara betyg med våran engelskalärare och jag landade på ett B, vilket jag är nöjd med :) Sedan slutade vi för dagen så det var en jävligt chill skoldag. Fick skjuts hem av André så slapp bli blöt i regnet också.

Väl hemma så la jag mig och kollade på PLL i sängen. Fett mysi. I princip det som jag har gjort tills nu.. Heh. Men ska faktiskt plugga nu! Vicki kom upp med lite fruktsallad också, yeess.


Helgen

I fredags åkte jag ut till landet med familjen direkt efter skolan. Har varit så fullbokad och upptagen hela våren så det var första gången som jag var ute för i år. Världens finaste plats är det, älskar att vara där. Kanonväder bjöds det på också! Åt grillat till middag nere vid bryggan i solnedgången, underbart.

Åkte hem vid tvåtiden på lördagseftermiddagen. Låg ute i solen med mamma ett tag på verandan hemma när vi kom hem, och jag hann med att bränna mig :( Man måste vara så jäkla försiktig nu! Sedan på kvällen så kom Geron, Oskar, Niklas, Robin, Max och Wille över och kollade fotboll. Mysi.

Igår var det mestadels plugg som stod på schemat. Blev även lite morsdag firande på kvällen för världensbästa mamma<3


Kesoplättar


Kesoplättar


Tisdag

Hiyya! Vill inleda det här inlägget med att säga grattis på 18 års dagen Olivia! Wohoo. Hade endast två lektioner idag så slutade innan lunch. Jag, Michaela och Olivia åkte då till Alfreds Café och drog en varsin ceasarsallad, mumma! Efter det åkte jag hem och läste lite i min jevla svenskabok. Sedan typ två timmar senare kom Lovisa och Michaela. Vi gjorde klart för våran redovisning som vi ska ha imorgon. Plugg hela dagen alltså. Ska fixa i ordning i rummet nu och sedan blir det mer plugg. Sommarlov kom snabbare..


All my life i've been good but now I'm thinking what the hell

 
Den här låten beskriver typ exakt mitt hörhållande till skolan just nu

Today's


Älskade värme

Tjo bloggen! Fullkomligt älskar detta väder! Måtte det hålla i sig nu och att det inte blir en repris på förra maj.
I förmiddags åkte jag och Lollo till Hammarby och gjorde en intervju till våran organisation och ledarskaps-uppgift. Gick finnemang. Tog sedan tvärbanan och tåget tillbaks till Huddinge lagom till lunchen i skolan. Satt sedan ute och solade resten av rasten. Slutade kvart i tre, våran lärare lät oss gå lite tidigare! Bror han är asså. Sedan jag kom hem har jag legat ute på balkongen och solat och läst i våran jäkla svenskabok.
Vet inte riktigt hur jag gör i kväll ännu. Måste iallafall plugga men kanske drar iväg sen efter det. Får se. Vi höres bröder!


Klänning, blommor, jobb och plugg

Tjeeeenare. Har så stört mycket i skolan just nu, därav den tråkiga uppdateringen. 12 grejer på tre veckor. Låter ju rimligt #not. Förutom det äckliga pluggandet så rullar livet på rätt bra. Älskar att det bara blir ljusare och varmare ute.

Började 9.10 idag. Efter lunch hade vi NO-prov som gick sådär. Hade knappt pluggat men även fast det inte gick jättebra så kunde jag mer än vad jag trodde att jag skulle kunna iallafall. Efter skolan åkte jag hem en snabbis. Åt lite mellis och hängde med Vicki. Gjorde btw en jättefin fläta på henne! Och hon har btw världens finaste hår som jag btw vill ha! Gaaah. Sedan så mötte jag klassen och tog 16.16 tåget. Jobb på Globen! Även fast det är lätta pengar så ska det bli så jävla skönt när VM är över och vi inte behöver jobba något mer. 1: hinner inte med allt plugg och 2: har börjat få så jävla ont i ryggen :( Men det är najs!

Ska plugga lite historia nu och sedan så ska jag börja göra middag, tapas står på menyn! Mmmmm!!


Today's


The Boss


18 års mingel

Hello! Igår kväll var jag som rubriken lyder på 18 års mingel hos fina Elin! Var en mycket trevlig kväll och här kommer lite bilder :)


New In


One Direction on Friends Arena


Skiva

Hello darlings! Så jäkla skön vecka. I måndags var ända riktigaskoldagen för igår orienterade vi ju som sagt hela dagen och idag har våran klass kompledigt och resterande dagar är det ju Kristi himmelsfärd, sååå najs! :D

Igår kväll i alla fall så var jag på skiva! Emma, Michaela och Sofia kom hit och förade och fixade i ordning oss. Begav oss sedan mot Collage där skivan hölls runt halv elva. Det var tema Film så jag och Mic var Batman & Catwoman och Em och Sofia var Musse & Mimmi! Träffade några australienare där som vi hängde med som var trevliga! Sedan så hittade vi inte nattbussen eftersom att dom håller på och bygger om så jäkla mycket i City så Emmas pappa var en riktig bror och kom in och hämtade oss vid halv 4 (tror jag, det var ljust ute iaf, iihh). En trevlig kväll!


Orientering

Jävla underbart väder! Riktig sommarvärme ju! Hade iaf sovmorgon till11.30 för vi hade orientering. Är hemma nu och ska hoppa in i duschen. Ska ta tåget in till stan och en timme med tjejerna så måste skynda mig!


Today's


Valborg

Hejsan bröder. Antar att dom flesta av er är hysat slitna idag. Själv är jag jävligt seg, dock inget bakis! Hoppas ni hade det trevligt igår, för min Valborg sög rätt så fett.

Med övertygande av Em och Tilda så skippade jag eftermiddagen i skolan och drog till Uppsala med de nämnda plus Michaela, Lovisa, Sara och Emelie. När vi kom fram sken solen och vi var allmänt taggade. Sedan så gick det bara utför om man säger så. Galet mycket folk, missförstånd, ingen teckning på mobilen, knappt någon alkohol och till sist regn resulterade i att vi satte oss på pendeln hem efter cirka två timmar. Fun.

Väl hemma i orten igen så åkte alla bara hem till sig och bytte om och lite så, för att sedan sammanstråla hos Tilda. Tack guuud för att vi hade det trevligt där, annars hade jag fan avgått. Käkade middag, drack goda drinkar och dansade till musica.

Sedan vid halv elva så började vi att röra oss mot segeltorp där vi hade blivit bjudna på fest hos ingen mindre än mannen, myten, legenden: John. Haha. Vi kom dit, gick in på toan för att kirra, blev sedan utslängda för att polisen kom. Haha, men vi kom in iaf! Nejmen efter det började jag väl att ge upp hoppet om en bra Valborg och satte mig på bussen hem. Låg i sängen 1 helt nykter och allmänt tpl.


RSS 2.0