Chillin' and Killin'


Landet + Grillkväll

Hellooooo. I fredags åkte jag ut till landet med papsen. Var jättefint väder så vi var nere vid bryggan hela eftermiddagen. Framåt kvällen åkte vi ut och la lite nät också. Någon timme senare fick jag ett samtal från Louise som sa att de var i närheten med båten och undrade om hon och hennes familj fick komma över. Självklart! Så det blev en mysig middag i solnedgången tillsammans med familjen Frykfeldt.

När jag vaknade på lördagsmorgonen så vandrade jag ner till bryggan och sa god morgon till Louise. Efter lite frukost bestämde vi oss för att bada lite! Och bada gjorde vi! Vi var i nästan en halvtimme :D

Framåt två sa Frykfeldts skepp å hoj kamrater och seglade iväg, ungefär samtidigt som pappa och farfar skjutsade över mig till fastlandet där jag tog bussen hem. Var hemma igen runt halv fyra. Vid sex mötte jag upp pojkarna på Coop där vi inhandlade proviants för grillning. Efter en mucho god middag slappade vi bara i soffan framför film.

Igår var dessmindre rolig då jag jobbade.

 


Konfirmation

I söndags spenderade jag två timmar i kyrkan. Inte för att jag gått och blivit religiös, utan för att min lillasyster konfirmerade sig! Kan inte fatta att det redan gått fyra år sedan det var jag själv som stod där med Michaela och blev "frälst". Either way; efteråt följde hela tjocka släkten med hem till oss där vi bjöd på plock-buffé och fika. Vart en mycket trevlig kväll och är så stolt över min fina syster. Inte just kanske för konfirmationens skull, men för att hon har vuxit till en sådan fin människa.

 

 

 


Bästis-dejt

Efter 8 timmars jobb hela dagen mötte jag upp min andra halv strax innan sju utanför Ica. Vi köpte med oss lite småplock och tog sedan moppen till Långsjön där vi vi satte oss på en filt i solnedgången och tog igen allt som hänt. Har inte setts på nästan tre veckor (!!!) så det var en del. Älskar min bestie så himla mycket och kvällar som denna mår jag så himla bra av!
 

 


RSS 2.0