grattis kungen

Hej. Som ni säkert märkt så har jag tagit en bloggpaus. Har hänt lite saker som jag tänkte ta upp i ett annat inlägg, men jag tänkte bara meddela att jag ska försöka bröja blogga igen :)
Dagen började awesome. Träffade Frida J, Paula, Tindra, LB, Malin och Wilma i centrum. Vi köpte lite gottis och gick till rådsparken och hade lite picknick vid en bänk. Sjukt vad man saknar laget egentligen.. börjar verkligen känna det nu när våren är här och allt också.. så jag tycker det är bra att vi träffas lite då och då :)
Tog bussen hem med Paula och Wilma 20 över 4 och nu sitter jag och fixar mig lite. Ska dra hem till Louise halv 7 och käka, sen drar vi vidare ut till någon brasa. Egentligen tycker jag inte om Valborg, tycker det är överskattat och en ursäkt för att supa sig redlöst full. Men är ganska taggad för ikväll endå måste jag säga.
Nu måste jag fixa mig klart! Pussen



friday, friday

Tjaaa. Pallar egentligen inte blogga men kör en snabbis.
Gårdagen var awesome. Julia och Thilda kom hit halv 7. Vi tog tåget in till stan. Jag hade ingen aning om vad vi skulle göra, visste bara att vi skulle möta Louise på Åhléns. Fast det skulle vi tydligen inte egentligen för precis innan Åhléns så ligger det ju ett Pizza Hut och dom styr in mig dit och där sitter Louise, Jt, Macke, Frippe, Marcus, Zäta och Geron! Haha blev skit glad :) Blev bjuden på pizza och efterrätt och dom sjöng för mig gullisarna. Vi hade två servitörer också som var skit roliga. Ena var skit skön och trevlig och den andra såg exakt ut som Bruno Mars och var skit söt. Vi tog tio-tåget hem och när vi kom fram till Stuvsta drog vi till Geron. Begav mig därifrån någon gång efter tolv och när jag kom hem satte jag mig i soffan med pappa och kollade film. Mys!
Okej nu blev det här inlägget ganska långt endå men jaja. Vet inte riktigt hur det blir ikväll. Jag kanske hänger med på bio men jag vet inte än. Sover iallafall hos Mathilda med tjejorna :) Puss


060411

Hola guapos! Dagen var till en början ett rikgt jäkla pain in the ass. Vi hade 3 prov innan lunch, för att sedan efter lunch ha SO i en och en halv timme. Med vikarie. Där vi bara gjorde uppgiter för att ha något att göra. Kul. Verkligen.
Efter skolan gick jag iallafall hem och väntade på mamma. Vi drog in till stan och letade balklänning till mig. Jag hittade en klänning i en butik som faktiskt hade rikigt billiga klänningar om man jämför med dom andra, och den var faktiskt riktigt fin också! Och sedan så hittade jag även en sjukt fin klänning på, hör och häpna, H&M. Om den inte hade varit ifrån H&M så hade jag nog köpt den. Men jag har ju "köpstopp" där (som inte går något vidare) och det känns dessutom lite tråkigt att köpa balklänningen därifrån.. Men men. Hittade även ett par jeans ifrån BikBok och en virkad väst och jumpsuit från H&M.
Vi kom hem för inte så länge sedan och nu ska jag plugga lite tror jag, sedan blir det Glee. Puusss


Hahahaha! Provade att köra "puta-med-läpparna-och-ha-munnen-lite-halvt-öppen-ser-ut-som-man-bajsat-på-sig-minen". Inte riktigt jag va?

liten alice

Sitter uppe vid den gamla stationära datorn för att jag skulle skriva ut en sak, och så hittade jag några gamla webcambilder på mig från sjuan. Haha! Shit vad mörkt hår jag hade.. den sista bilden är dock ifrån början av åttan.










040411

Jahopp.. då var man 16 bast, och vet ni? Det känns precis likadant som för två dagar sedan. Hade iallfall hela tjocka släckten här igår och jag fick massor av fina presenter! Tack, tack, tack!! :)
Idag har jag städat och hjälpt min kära syster att plugga också. Herregud vad jag är snäll!
Riktigt tråkigt inlägg men vad ska jag skriva då? :( Peace out

rubrik

Heeeeeeeeeey. Hann inte blogga någonting igår så drar en liten resumé nu istället.
Efter skolan tog jag tåget in till Söder med Mathilda och Louise. Först satte vi oss på ett skitmysigt café och fikade ett bra tag. Sedan kollade vi lite balklänningar. Hittade en skit fin som var korallfärjad och lång med lite krimskrams under brösten.. den hamnade defenitivt på möjligabalkläninngar-listan!
Sedan på kvällen hamnade vi hemma hos mig. Vi gjorde kladdkaka och hyrde en rulle. Dock var jag svintrött så jag somnade haha.. men det var även dom andra så dom drog redan vid 11.
Idag kommer jag springa runt och fixa lite för senare ikväll kommer det lite folk och firar mig, jag fyller ju år imorgon hihi. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussen

RSS 2.0