Igår

Igår vid åtta tog jag bussen tillsammans med Emma hem till Malin där vi satt och förade lite. Vid elva drog vi först till Wooken där vi var i någon timme, och sen vidare till Sommar. Valde att ha på mig klackar hela kvällen, vilket mina converseingjutna fossingar absolut inte är vana vid, vilket resulterade i fruktansvärda skavsår under hela trampdynorna, vilket resulterade i att jag gick barfota hela vägen hem. Haha. Men bortsett från det så var det en mycket trevlig kväll!


 


Livet leker och Alle steker

Tjaa. Har egentligen inget intressant att skriva om men kände ändå att jag ville hålla igång med uppdateringen här på bloggen.

Jobbade igår till åtta, och efter det låg jag bara hemma hela kvällen och kollade på Pretty Little Liars. Värt.

Idag har jag gjort än mindre. Tog en skön sovmorgon till strax innan ett och sedan jag gick upp har jag bara legat ute på verandan och försökt att få lite färg. Går väl sådär med mitt pigment om man säger så. Sakta men säkert, med betoning på sakta.

Ikväll är det utgång som gäller. Har knappt varit ute sedan jag fyllde så det ska bli najs!

Puss på er!


Hon är hemma!! Lika konstig och underbar som när hon lämnade


Bio

Jobbade igår också men bara till två så det var skönt. Vid fem åkte jag in till Sergel och mötte Lovisa, Emma Olivia och Alex. Käkade lite först och sedanvar det bio som stod på schemat. Vi såg Springbreakers. Har varit jättetaggad på att se den ända sedan jag fick höra om den men shit vad man hade alldeles för höga förväntningar. Den var seg och helt ologisk. Jättesynd. Men men..


När Alle lagar middag


Tröttis

Ciao bellas. Är så jävla trött och seg :( Jobbade på macken hela dagen igår och har jobbat på dagis hela dagen idag. Har varit så himla varmt och soligt idag också (vilket jag absolut inte klagar på) men man blir ju oftast ännu mera seg då. Ska jobba på dagiset imorgon också så blir lugnt för mig ikväll. Skulle egentligen åkt med till Lovisas pappa i Nykvarn men jag behövdes imorgon också så var tvungen att avboka.. :/

xx


Midsommar

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg, något som jag verkligen har haft. Jag firade tillsammans med mina fina tjejer; Julia, Louise, Elin och Elin ute på mitt landställe i skärgården (det ända som gäller på midsommar) där mina föräldrar också enligt tradition hade fest.

 

Själva midsommarafton innehöll allt som en midsommarafton ska innehålla; sillunch, dans runt midsommarstången, 5-kamp och en massa annat roligt. På kvällen åt vi grillat till middag och runt tiosnåret blev vi upphämtade av några kompisar och drog på fest mitt över fjärden. DJ-bord och dans nere vid bryggan, massa trevligt people och en jävla massa alkohol. Behöver jag ens säga mer för att ni ska inse att det blev en jävligt najs kväll? Papsen och Johan hämtade oss mitt i natten med Snipan (båt) och hahah efter när vi var tillbaka hemma hos mig blev det minst sagt en interesting evening.

Midsommardagen vaknade somliga av oss (ej jag) upp med en redig bakfylla och lätt ångest, minnena och skratten tog dock över. Inte helt oväntat blev det en riktig chillardag som spenderades i våran soffgrupp på verandan under massa filtar. Cåååzyy. På kvällen blev det även ett bad i tunnan nere vid bryggan.

Idag hjälpte alla bara till å typ städa och fixa osv. Skjutsade över de flesta efter frukost och sedan drog även vi hem efter lunch. En sådan jävla bra helg.

 


När allt känns fel


Gårdagen

Igår spenderades eftermiddagen med ett gäng grabbar vid långsjön. Var galet skönt när solen var framme, var lite molnigt tyvärr då och då. Valde att inte bada heller, vill verkligen bli av med min nedrans förkylning nu! Men det var najs och efteråt drog vi hem till mig och gjorde pannkisar. Mmmm.


Bilder från Skolavslutningen

 


.


Last night

Gårkvällen (kan man så?) spenderades synnerligen inte så som de flesta måndagskvällarna brukar spenderas. Party party stod på schemat, och detta tack vare den största brodern av dom alla: sommarlovet.

Jobbade först tre till åtta, och när jag slutat drog jag direkt hem och drog en snabbdusch och fixade mig. Sedan kom Tilda, Julia, Elin, Sofie, Johanna och Louise över och så gick vi till Marcus där festen var. Det var en rätt lugn fest men det var trevligt ändå. Kom hem runt 2 och stupade i sängen.

 

 

 


Den blomstertid nu kommer

Heeeje! Äntligen är det sommarlov, och det har nog aldrig känts så välbehövligt som i år. Slutet av tvåan har varit insane! Märktes lite på betygen att jag inte riktigt pallade att lägga den energi som jag gjort förut på arbeten, men jag är nöjd med betygen ändå!

Samlades halv 10 med klassen i klassrummet, för att sedan vandra ner till Sjödalsparken där själva avslutningen hölls. Kanonväder och fin sång. Därefter samlades vi i klassrummet igen där vi fick våra betyg, Anders läste en flummiga dikt som alltid på skolavslutningarna, och Micke höll ett fint avskedstal med gråt i halsen (aw!). Kommer sakna att ha honom som lärare nu när han slutar. Därefter blev vi ivägskickade. Haha Anders: "Ja, stick iväg med er då."

En timme senare drog jag till Långsjön tillsammans med Johanna, Lovisa, Elli, Sandra, André och Olvan. Spenderade eftermiddagen där med sol och bad + lite picknick. Mys!

Ikväll ska jag först till Johanna och grilla med klassen, sedan så kanske jag drar vidare men vi får se hur det blir. Puuusss

 

 

 


London


We Can't Stop


Tjejmiddag hos Emma

Igår var det en sådan jäkla härlig dag. Vädret var underbart, lyckades få till ett A på matte np muntliga och kvällen spenderades hemma hos fina Emma som fyllt 18 barre tillsammans med tjejerna från klassen. Vi satt ute hela kvällen på hennes veranda och mös. Riktigt mysig kväll!


RSS 2.0