sista november!

Heje på er! Idag så drog vi till först Polismuseet med klassen. Efter det drog jag och tjejerna och käkade lite och kollade olika affärer. Sedan vid 14 så samlades klassen igen och spelade bowling! Gick inte särskilt bra men är stolt för min strike, och det var kul att hitta på någonting med klassen :)
Var hemma runt fyra. Då lagade jag pannkakor till min lillasyster (hur snäll är inte jag?) och sedan dess har jag pluggat massa spanska. Som sagt, skjut mig. Är inte ens klar.. :/ Jaja vi hörs imorgon, puss på er.


Okej nu har jag inte pluggat matte ikväll men tycker att den var lite passande


plugg plugg plugg..

Sitter och pluggar spanska just nu. Skjut mig.. - Bloggar senare!


kaosartad måndag

Det var kalabalik på jobbet idag. Allt jobbigt som kan hända hände, samtidigt. Nejmen det var kaos. Men det funkade! ;)
Nu ligger jag i sängen och spelar lite gitarr. Det var evigheter sen jag gjorde det.. Vi hörs imorgon igen finisar! Natti


1:a advent






Bilder från igår


.


natti

Felåt vad tråkig uppdatering - igen :( Gottgör er imorgon om jag hinner efter jobbet, annars får ni hålla ut till tisdag! Men ska försöka hinna. Puss på er finingar, god natt ♥


god morgon!

Hej finisar. Hade ni en bra kväll igår? Jag drog ju som sagt och käka på Amazon med Michaela, Johanna och Lovisa. Hur mysigt som helst!! Efteråt drog vi hem till mig och snacka, kolla film och åt lite gottis. Underbar kväll :)

Vaknade för typ en timme sedan. Kändes skönt att vakna i tid för en gångs skull. Har duschat och nu sitter jag här vi datan. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Mina småkusiner kommer hit senare så då ska jag vell busa lite med dom. Men det dröjer ett tag innan dom kommer hit och det är så himla fint väder ute jag känner att jag måste ut och hitta på något. Jaja vi får se vad jag hittar på. Vi hörs senare, pussen!

    
bilder från igår

.


TGIF

Heje! Long time, no see. Min vecka har rullat på.. ingenting speciellt som hänt sådär. Har gymmat lite, pluggat lite. De vanliga ;)
Idag då. Äntligen fredag säger jag bara! Så himla skönt, behöver verkligen helg just nu. Skolan rullade på. Det mest intressanta på hela dagen var att toan blivit totalt nersprutad med bajs. Man undrar hur fan den som nu gjorde de lyckades. Haha jaja.
Om typ en timme drar jag till Heron med Michaela, Johanna och Lovisa. Vi ska käka på Amazonas, så jäkla gott! Vi hörs, och nu ska jag faktiskt försöka att uppdatera lite bättre än en gång i veckan (a) Puss!


mums

söndag

Go kväll på er! Har ni haft en mysig söndag? Jag vet att min uppdatering har varit kass, men jag har faktiskt inte hunnit blogga. Jobbade hela dagen igår och dirket när jag kom hem drog jag till min fina Sofie. Var eeevigheter sen vi hung out så det var lite på tiden. Fin chey det där♥
Idag så gick jag upp hyfsat i tid. Tog en dusch och sedan åkte jag med mamma och Vicki och handlade. Hittade en jätte fin kofta från Bondelid inne på MQ, visar någon gång i veckan. Sedan så åkte vi till IcaMaxi och handlade lite julgrejer och så, det börjar närma sig! :D Hemma har jag mest bara segat, lite plugg har det blivit emellanåt.

Puss på er!


Ser ni hur brun jag var i somras?.. :( Får kötta i thailand om några veckor

sweet dreams. eller?

Chaaaa. Har haft fullt upp idag. Efter skolan tog jag en fika med Louise. Satt och snackade i typ två timmar skulle jag gissa.. sedan så drog jag och gymmade med Lovisa och Michaela vid 7. Yea.
Sedan vid typ 9 kom Johanna, Michaela och Lovisa hit och vi skulle egentligen haft filmmys här men eftersom att min dumma jävla cp tv inte ville samarbeta så fick vi bege oss hem till Michaela istället. Vi såg första paranormal. Fast jag lovade mig själv att aldrig mer se en paranormal efter jag sett trean. Ångrar man sig nu eller?
Får trösta mig själv med att jag är ledig imorgon, wiho! Har bara utvecklingssamtal, så de är sjukt skönt :) Men ska nog försöka sova nu, pussiluran bloggen.


lovisa är rolig att skypa med..

clockwork orange

Här är trailern till filmen som vi såg på psykologin igår. Ni ser ju själva hur konstig den verkar.. dock är den tusen gånger sjukare på riktigt.


Så stor skillnad blev det kanske inte, men lite syns det!

Före....                                                                   Efter....


Före....                                                                  Efter....


Visst ser det mycket fräschare ut iallafall?

breaking dawn part 1

Heeeeeeeeje babes! Har sett världens sjukaste film idag på psykologin. Clockwork Orange. Se den. Den är bra. Jätte. Nej men på riktigt, så JÄVLA KONSTIG!! Herregud.. man blev helt mindfucked.
Ska käka lite snabbt nu, sedan så drar jag till Heron. Jag, Michaela och Lovisa ska se Breaking Dawn! :D Pussisen


kötta nu förfan sverige!!

So, i'm gonna be honest - jag blev faktiskt nöjd med håret. Det är kortare men hon tog inte alls lika mycket som jag trodde behövdes. Skönt!! Nu är det iallafall riktigt fräscht och det känns lite tjockare.
Nu ska jag gå ner och kolla lite fotboll, tagga Sverige-England! Pussiluran, bilder på håret kommer imorgon!


Mina nya shortsisar från Hollister

the more i try the less it's working

Heje! Har haft men mucho trevlig tisdag so far. Endast tre lektioner i plugget, och efter åkte jag in till stan med Michaela, Olivia, Johanna och Lovisa! Köpte nya jeans och pyjamasshorts på Hollister, de gillar vi (y)
Nu sitter jag och tröstar mig själv, är jätte nervös. Ska klippa mig om en timme och jag hatar att klippa mig, usch det är hemskt :( Men det var 13 månader sen sist så jag kände att det kanske var dags nu.. Det har blivit så slitet nu till hösten också, så jag antar att en hel del kommer att ryka :/ Jaja. Tagga till Sverige-England ikväll iallafall! :)



141111

Nämen tjenare bloggen! För att ha varit en måndag, så har den varit rätt bra faktiskt. Blev pannkakor till lunch - kärlek. Jobbet flöt på rätt bra också. Ska byta om nu till något mysigt och hoppa ner i sängen och kolla lite OTH. Pussen!

 


för att kompensera förgående inlägg: puss stumpan!


♥ ♥ ♥


@ skolan

Johanna ville att jag skulle blogga men jag har inget riktigt att blogga om............................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................
................................................................................................................................ tjarå.

god morgon!

Har ni sovit gott? Det har inte jag :/ Eller jag somnade rätt sent igår så hann inte sova så mycket, och så ba när man är helt klar får man veta att första lektionen är inställd så jag skulle kunnat sova typ två timmar till. Denajs. Men men! Ha en bra dag finisar!


.


fars dag

Heje! Det är ju fars dag idag så om en liten stund ska vi ut och käka och fira papsen♥ Mormor och morfar är här också så mamma firar morfar samtidigt. Köpte även två tröjor igår som han fick av oss nu, han blev mucho glad :) Vi hörs finisar!


Guldlock





Lockade håret igår innan jag drog till Lovisa och såhär blev resultatet! Kände att det var dags att utnyttja mitt långa svall en sista gång innan det ryker på tisdag (har tid hoss frissan). Blev ganska nöjd :) Men eftersom att jag gick till henne så hann lockarna gå ur innan jag var framme :/ Men men!


take me down like i'm a dominoe






Kvällen har varit toppen! Kom till Lovisa runt halv 7 och då blev det lite käk. Dom hade lagat wook (jaa jag var lite sen) och den var såhääär god! Till efterrätt blev det gino (frukter och choklad i ugn), smaskens! Vi satt och snacka, garva och hade det trevligt! Drog redan vid elva och nu sitter jag här och snackar lite med Lovisa herself på Skype. Ska kolla lite One Tree Hill innan jag somnar sen tror jag. Pussen på er!


new in


Lindex



H&M


121111

Heje! Har ni en bra lördaaaaag eller? :)
Själv så har jag varit ner till centrum hela dagen och fixat lite presenter och köpt lite nya underkläder. Blev lite fars dag-presenter och en hemlis till Lovisa. Ska på tjejmiddag ikväll hos henne, hon har fyllt år så vi ska fira lite :) Så det blir kul.
Nu måste jag hoppa in i duschen. Vi hörs finisar!


111111

Go kväll på er :) Eller go afton kanske man säger? Hoppas iallafall att ni haft en bra fredag.
Själv slutade jag fyra i skolan. Mötte mamma i centrum och drog in på H&M en snabbis. Köpte en enkelt tröja som jag spanat på. Sedan så hann vi bara hem och byta om för att sedan åka iväg till farfar. Det var lite avskedsmiddag där för på tisdag flyttar han och hans fru till Thailand ett halv år. Men vi ska dit över jul och nyår så det dröjer inte så länge till vi ses igen!
Kom hem för ett tag sedan och nu tänkte jag pömsa lite. Blir fullspäckat imorgon. Pussen och god natt på er!


work it

Chaaa. Hoppas alla haft en bra dag. Min har varit bra! Efter skolan tog jag en fika med världens finaste Julia. Saknar henne massor på varadgarna! Louise och Mathilda med. Känns så konstigt att inte se varandra 24/7 längre. Vi satt och snackade skit i någon timma och hade det allmänt mys!
Väl hemma har jag inte gjort så mycket. Har försökt att rensa datan lite, den har blivit så jäkla seg! :/
Om ett tag blir jag upphämtad av Michaela - kött på gymmet står på schemat! Pussen


johnny english: reborn

Tjaaaa. Vid fyra kom min älskade moster hit! Hon bor i Blacksta, en bit utanför Gnesta, så vi träffas inte så ofta. Så det var jätte kul! Har saknat henne massor. Jag, mamma, Vicki och hon drog till Heron då och käkade först lite på Amazonas. Så jäkla grym restaurang! God mat och så var det jätte mysig stämning. Mm det gillar vi :)
Efteråt såg vi på bio. Johnny English: Reborn fick det bli. Jävlars vad den var rolig! Haha precis min humor så satt och garvade så att jag hade ont i magen typ hela tiden, det gjorde alla fyra.
Väl hemma hoppade jag i badet ute, skööönt. Nu blir det lite plugg och sedan sängen. Pussen på er!


åh herre louise.. illa


the best of you

Heje sötisar! Haft en bra dag so far? Min har varit najs då jag slutade 12! Jäääääätte skönt. Olvan och Lovisa drog med hem till mig och käka lunch. Heh just nu håller dom på och rotar runt i mitt rum medans jag sitter här och bloggar. Olivia hittade handbojor i min garderob..... HAHA VAFAN.





haha söt lovisa..


081111

Heje! Allt bra? Min dag har varit rätt skön faktiskt..
Har bara haft tre lektioner och slutade två, awesome! Drog hem och bytte om, sedan så hämtade Michaela upp mig och vi drog till Huddingehallen och körde lite på gymmet. Kom hem någon gång efter fyra och slängde mig direkt i duschen då. Har käkat lite middag också och nu sitter jag här. Skulle egentligen åkt och solat med Michaela om ett tag men min mamma berättade lite saker och efter det vågade jag inte.. hähä.
Nu blir det film tror jag. Har inte så mycket läxor än så har inget annat att göra. Pussen!


i'm dancing on my grave, i'm running trough the fire

Hallå! Läääget då? Nää jag bloggade inte igår.. hann inte. Men drog iallafall iväg och körde fyrhjuling med familjen och några vänner. Askul! Fast jag funderar på om jag ska sälja min fyrhjuling och köpa en kross istället.. Är riktigt sugen faktiskt, dock så är det ju koppling och skit på de :/ Jaja vi får se. På kvällen kom Michaela, Lovisa, Johanna och Tilda över och vi kollade EMA's! Jag ääääälskar det! Och Bieber var så jäkla snygg! Dog. Och LMFAO var riktigt grymma! Det var slut runt halv 12 och då drog tjejerna hem.

Idag då. Haha måndagar ser typ alltid likadana ut för mig. Skola - jobbet - hem - sova. Vi hörs mer imorgon! Pussen ♥


Från igår! Och jaa jag ser ut som en apa i ansiktet..

weehå

Heje! Igår blev ju lite failat om man säger så..
Jobbade till åtta och efter det drog jag på lite tjejmiddag hos Louise, de va supermys! :) Fick träffa Mimmi som man inte sett på år och daaar. Sen runt tolv tog vi tåget till Rönninge och träffade några grabbar. Dock blev det jätte knas och totalt fail, hehe.. BIG missunderstanding om man säger så. Louise pappa var super gullig och hämtade oss vid typ 2. HAHA gillar att när jag kommer hem så blir mina föräldrar jättte förvånade för dom trodde jag låg uppe och sov, bra att kolla liksom? :) Tyckte det var lite konstigt att dom inte hade ringt någon gång under kvällen.. Haha päronen med kollen.

Idag har varit jätte segt.. Vaknade sent och det enda jag har hunnit göra hittils är typ äta frukost och borsta tänderna. Ikväll ska jag iallafall in till stan och käka/fika med gamla fotbolls-tjejor! Saknar laget jääätte mycket så det kommer bli as kul :) Pussiluran!


Louise hade dukat jätte fint igår


when she was just a girl she exptected the world, but it flew away from her reach so she ran away in her sleep and dreamed of paradise

Hallåååååå i stugan. JÄTTE tråkig uppdatering, jag vet. Men har haft noll motivation och det har endå inte hänt någonting roligt. Drog in till Söder idag på eftermiddagen och fikade med Louise. Massa skit snack blev det på det också! Mysigt värre.
Har inte hänt mycket mer idag. Vill egentligen hitta på någonting men är för lat för att ta tag i det :/ Jobbigt läge. Jaja vi hörs, pussen!

   
Fastnade inte alls på bild idag...


look at the stars, look how they shine for you

Heje! Har ni haft en bra tisdag? Min har spenderats hos farmor inne i stan tillsammans med syster-yster. Vi bakade och åt god mat, min farmor är på riktigt 5-stjärnig kock! Sedan så kollade vi på en film på Cosmonova. Det är faktiskt riktigt coolt! Det är ju typ 3 eller 4 (?) D, alltså själva bioduken är rund ;) Dock så mår jag alltid väldigt illa när jag ser en film där haha.
Var hemma igen runt 5 och sedan dess har jag inte gjort särskilt mycket. Ska ta bussen vid 8 till Heron. Johanna, Michaela och Olivia har lurat med mig på Paranormal Activity 3.. Har lite ångest faktiskt, kommer ju inte våga vara själv på flera veckor :/ Pussen!


RSS 2.0