älskade lov

Har ju helt glömt bort att ta ut min glädjeyra här på bloggen - HÖSTLOOOOOOOOOV!!!!♥ Åååh så himla skönt.
Dagen har varit rätt seg. Vaknade vid 11 men låg typ kvar i sängen hela dagen och kollad på tv. Dock pallrade jag mig upp vid 3 och lagade lite mackaroner. Sedan drog jag till jobbet vid 4.
Kom hem någon gång efter 8 och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Kollat lite mer tv, kommer ju få fyrkantiga ögon snart, pratat lite med mami och inte mycket mer. Funderar på om jag kanske ska sätta på lite One Tree Hill. Var ett tag sedan. Jaja, pussen på er.





sleep tight

Heje bloggen. Min söndag har varit rätt bra faktiskt.. Inget speciellt sådär men det var en bra dag bara.
Vaknade 2, fast eftersom man ställde tillbaka klockan idag så var den bara 1. Gick och la mig framför tv:n då. Ja, jag är slö haha. Sen vid 3 gick jag upp till Stuvstakällan och käkade med mamma och Vicki. Åhh vad gott det var! Tog en plankstek med oxfilé, riktigt god! Satt kvar och snackade ett bra tag.
Sen så har jag även hunnit möta Louise lite kort. Gick ner till Coop runt 7 och köpte lite godis, vilket hon också skulle göra, så då snackade vi ett tag. Väl hemma igen så har jag kollat film och tittat på tv.
Det var min söndag. Haha, jävligt slö dag - men som sagt, en bra dag. Ska nog pömsa nu, god natt på er!


so, yesterday..

Tjuvstartade som sagt Halloween igår. Vid 7 kom Olivia, Johanna och Lovisa hit och så fixade vi oss tillsammans och så. Sedan så tog vi bussen till kvarnbergsplan runt 9 mot festen. Alltså det var helt okej trevligt där, men det hade kunnat vara roligare så därför drog vi redan vid 12. Lovisa följde med mig hem och vi satte oss i köket och tog lite natt-käk och snackade, sedan så drog hon kanske runt 1, halv 2. Gick och la mig dirrmode då, var så himla trött! Ahh, det var min kväll ;)


När tjejerna var här och fixade i ordning oss..


HAHAHAHA VAD HÄNDE?? x') Jag och lovisa skulle ta kort och så ba flyger Olivia fram, ja & Lovisa bah wtf..?

Sööööööööta


Jag var en liten älva/fe/ängel och Lovisa var katt :)


Johanna var också jävligt kattig.. ;)




Precis innan vi drog..




Och så två bilder från festen

.


trick or treat?

Heje! Lääget då?

Igår var jag som sagt på Twi-Event. Alltså.. det var helt okej. Men jag tycker att det var mycket bättre förra året. Det kanske beror på att jag var ett mycket större fan då, men endå. Igår var det var mer som en mini-konsert med B-band och så fick man se några klipp. That's it. Eller ah, sen så kom ju då Robert och Ashley och de va ju kul. Bara att hon som intervjuade dom var så otroligt töntig och ställde jätte konstiga frågor. Och jag kanske är lite väl petig men kunde dom inte hittat någon som pratade bra engelska? Hon sög iallafall..
Efter så drog vi till Grand och väntade på dom i några timmar, hähä.. Och dom kom faktiskt! Eller ah dom körde in med bilarna så vi var liksom två meter ifrån dom men dom kom aldrig ut och tog kort som Taylor och Kristen gjorde förra året. Lame. Jaja. Louise mamma kom och hämtade oss vid 12.

Idag så har jag kollat när tjejerna körde träningsmatch mot Stuvsta. Kross med 6-1. Efter så åkte jag ner en snabbis med Mamma och Vicki till centrum och panikhandlade något till ikväll, ska på halloween-fest! Blev ett par töntiga änglavingar eftersom att dom vägrade att ha några huggtänder..
Ha en bra lördag, folks! Pussen


.


för. mycket. plugg.

Återkommer imorgon. Fast nej, är på Twi-Event då. Kanske bloggar efter det. Jaja, håll ut! :)


ledig

God morgon finigar. Allt bra? :) Har studiedag idag så jag är ledig, älska!!

Igår var det för ovanlighetens skull en rätt bra måndag. Skolan rullade på och sedan vare jobb. När jag kom hem slängde jag i mig lite tacos. Sen så spontangästade Lovisa, Johanna och Olivia mig runt halv 10. Vi gick och hyrde film och köpte lite godis. Sedan så satte vi oss i biorummet och mös. Vi hade hyrt Grownups, har redan sett den men den är så jäkla underbar. Dom drog hem vid halv 1 och då gick jag och la mig.

Vaknade för någon halvtimme sedan men har suttit framför datan ett litet tag. Åhh, hade en sån där jätte bra dröm ni vet som man inte vill vakna upp ur.. Hihi kämpade och försökte sova och drömma så länge som möjligt. Söt tjej.. Haha!
Ska gå upp och göra lite frukost nu, hörs senare. Pussen ♥


Mys igår


sucker punch

Tjosan. Hade en plan inför kvällen och det var att kolla på Akward. Tror ni inte jag glömmer bort och missar det? Haha hur dålig får man va. Hyrde en film istället som jag ska kolla på nu, Sucker Punch. Höres imorgon. Pussen!


dagens


Mjukisar-Hollister, Linne&Kofta-H&M


i hope you don't take this the wrong way, but you look better with the lights of

Jaaaaaja jag vet, sämsta uppdateringen. Men har haft fullt upp. Helgen har varit rätt lyckad faktiskt :)

I fredags så gick ju jag som sagt upp 4 för att ta nattbussen in till Sergel med JT. Stod och frös och köa i typ 2 timmar. Men det var det värt för vi lyckades få tag i biljetter!! Wehåå.
Skolan rullade på och efter tog jag tåget in till stan för att möta Julia och Louise. Vi drog till Gallerian och tog min Hollister-oskuld. Helt sjukt vad fina kläder dom har! Jag kan ärligt säga att jag seriöst ville ha varenda plagg där inne. Fick med mig hem ett par jeans, mjukisar och en kabelstickad tröja och hela kalaset gick på 1500. Cha-ching!
När jag kom hem bytte jag om och fixade mig lite, sedan så mötte jag Julia och Louise igen vid kvarnbergsplan runt 8. Vi drog på en fest hos Johanna och det var rätt trevligt där faktiskt! Var hemma runt halv 3 och då stupade jag i säng direkt.

Igår vaknade jag runt halv 12. Gick upp och åt lite frukost. Sedan följde jag med mamma till Kungens Kurva och handlade lite. Sedan vid 5 så kom det över lite gäster, mamma hade tjejmiddag. Razmus kom även över och det var ett tag sedan man träffade honom så det var trevligt. Kvällen var ganska lugn. Haha vi shotta Tequila (stavning?) till middagen med mamma och hennes kompisar och sedan så hade jag gjort efterrätt som vi åt. Sedan blev det lite filmer och slapp i soffan.

Idag vaknade jag halv 2 av att Vicki kom upp och väckte mig, häh.. Får lite ångest när jag sover bort hela dagen, speciellt när det är så fint väder, men det var så himla skönt att få sova ut!
Har inte gjort mycket alls idag. Har pluggat lite och  typ kollat tv. Skulle egentligen på bio ikväll men Michaela bangade. Klockan 19 ska jag iallfall se Akward, älska!! Vi höres, peeace out.




Från i fredags med mina favorit tjejer


still team jakob♥

Heje! Läääget då? Min dag har varit riktigt skön faktiskt. Började 9.35 och slutade 14. Drog med Michaela direkt till Huddingehallen då och gymmade. Ååh så skönt efter. Fick skjuts hem och här hemma har jag bara gått och haft lite egentid. Läst lite skvaller, badat i poolen, rakat benen, kollat tv osv :)

Nu ska jag slänga i mig lite yoghurt, hähä kom på att jag inte ätit någon middag. Sedan så blir det faktiskt sängen för mig. Ska upp 4 imorgon!! Jag och JT ska in till Sergel och kriga för Twilight Fan Event-biljetter. Egentligen orkar jag inte alls, bara tanken får mig nästan att börja grina då jag gillar min sömn om man säger så. Men JT var så gullig förra gången det var Twi-Event och gav mig en biljett även fast jag inte köat med henne (hon fick två biljetter). Så tycker bara att det är min skyldighet att följa med henne nu plus att lite kul ska det ju bli att få se självaste Robert Pattinson som kommer den här gången ;) Pussisar!

.


191011

Heje finingar. Haft en bra onsdag? Min har varit helt ok. Började 9.40 med mentorstid följt av retorik. Lunchade med Johanna för alla andra drog till donken, VAFAN LAX ÄR GOTT? Sedan hade vi matte-prov. Gick helt okej men inte mer, hann inte klart :/ Efter det stannade jag och Johanna kvar och "pluggade". Vi satte oss i cafét men vi hittade datorer där som var mycket roligare.. hehe.
När jag kom hem hann jag bara byta om för sedan så drog jag till Källbrink och var med på träning.
När vi kom hem så käkade vi och sedan så hade mamma gjort äppelpaj med vaniljsås <3 Hon kan mig, den kvinnan. Nu tänkte jag plugga lite spanska. Sedan blir det Grey's. Pussen ♥


Sitter och myser med min filt, har tänt ljus och lyssnar på musik. Blir mycket mysigare att plugga då

god natt


Bäddade nyss rent med nya lakan, älskar känslan av en nybäddad säng! Puss finingar, dröm söta drömmar


.


when the rain is pouring down

Heje bloggen! Vet, superbt kass uppdatering.. FELÅT!! Men jag har haft sjukt mycket och jag har inte ens orkat starta datorn.
Helgen har vell endå varit helt okej. I fredags tog jag en långfika med Julia och Louise efter skolan. Satt och prata om allt mellan himmel och jord och vipps så stängde cafét, haha. Älskar er tjejer och tack för att ni finns♥ Kvällen bestod av plugg och Idol. JA jag stannade hemma en fredagskväll och pluggade, fett soft.
I lördags tog jag en fet sovmorgon och gick upp runt halv ett. Plugga, plugga, plugga massor på dagen och sen på kvällen kom ju som sagt Lovisa över. Vi beställde hem mat och satt och snackade. Sedan så drog vi till Michaela och hade det lite gött. Var runt 8 tjejer tror jag (?) och senare kom även lite annat folk. När Michaelas bror hade kört ut alla (haha) för utom mig, Olivia och Johanna så satte vi på en skräckis. Somnade runt halv 4 tror jag.
I söndags var det bara att pallra sig upp i tid och hemmåt. Skulle på inget mindre än två barndop. Det var först min kusin på mammas sida som hade namngivning och efter det hade min ena kusin på pappas sida dop. På kvällen försökte jag plugga lite men kunde verkligen inte koncentrera mig så jag la mig i sängen, kolla tv och drack te istället.
Gårdagen var rätt trist, jobbade ju även sen på kvällen och ännu mer plugg blev det efter det.
Idag hade jag två lektioner och sen samhällsprov efter lunch. Här hemma har jag legat i soffan och frysit, var helt dygnsur när jag kom hem :( Nu blir det lite plugg och senare ska jag fan inte göra ett piss, det är jag värd. Pussar!


med lovisa

Chaaa. Lovisa kom över och käka lite. Nu ska vi röra oss mot Michaela för lite kul! Pussen och kramen!




taggaråå

Fyfan för plugg - Nu kör vi!


jag behöver en riktigt stor kram just nu

Vill bara glömma den här dagen. Har gått runt med ångest hela dan p.g.a en olycklig incident imorse :(
Har iallafall fixat gymkort nu så jag och Michaela var och brände lite kalorier för ett tag sedan. Ska dock sabba det med en stor kopp varm o'boy nu. Det dricker jag alltid när jag känner mig nere eller har ångest, hjälper faktiskt lite. Tror nästan att jag går och lägger mig sen. Och förlåt för tråkig uppdatering men det blir så i sådana här tider, och med tider menar jag plugg och annat elände. Pussen och god natt ♥


målar naglarna

         
Körde på ett genomskinligt lack med lite rosa skimmer i nu när jag äntligen lyckats få alla naglar nogrlunda långa, då är det ju kul om det syns! :) Lacket kommer från IsaDora och heter Wonder Nail. Mitt favorit lack helt klart. Det torkar snabbt, blir inte klumpigt och det är bred pensel. Finns i massa olika färger. Rekomenderas starkt!


i told you to be fine

Hejsan! Måndag = slutar sent + jobb direkt efter = inge blogga. Så (hahahahaahaha om jag säger ufo så fattar vissa).
Började 9.40 och slutade runt 12. Najs, huh? Drog med brudarna till Castello och pluggade i 3 timmar. Sedan mötte jag mami. Vi köpte miniräknare och busskort till mig, tjoff! så var 2000 spänn borta.
Här hemma har jag käkat och pluggat lite mer. Rätt tråkig dag men men, får tagga till för helgen istället. Är ju Desperate ikväll också så det drar upp en lite.
Jag skulle kunnat bjuda på en bild men känner mig alldes för ful, äcklig och tjock för tillfället (neej jag är inte deprimerad men har bara den känslan nu). Puss på rumpan!

sleep tight

Heje finingar ♥ Allt bra? Kom hem från Vaxholm runt halv 4. Sedan dess har jag bara chillat. Tycker inte om det ordet egentligen men det passade in bra nu. Har försökt att plugga lite spanska till provet imorgon men jag och spanska alltså... Går inte ihop om man säger så. Får plugga lite på håltimmen imorgon och hålla tummarna för ett E iallafall. (så jävla skumt att inte ha G-VG-MVG-systemet längre!)
Just nu ligger jag i mammas säng och kollar på Jersey Shore. Nya avsnittet börjat nu men vet inte om jag orkar se det. Är så jävla trött :( Hade hoppats på att få sova ut i helgen men vaknade halv tidigt både igår och idag, wäh :( God natt på er och dröm söta drömmar.


wehå








Wordfued-gänget..



















Bilder från igår på Michaelas land. Bad, tacos, skitsnack, några filmer blev det. En toppen dag/kväll helt eneklt!

mot vaxholm!

Nu bär det av till Michaelas land! Drar ut tillsammans med the Mick herself, Hannister och Olivia. Vi blir upphämtade i stuvsta c om typ en kvart så ska börja röra mig. Kommer bli awesome! :) Vi ska laga mat, ta ett sista dopp i havet, kolla skräckisar och ha det allmänt as bra.
Pussiluran


what makes you beautiful


wehå!


last friday night we were dancing

Tjosan! Har duschat, bytt om och städat lite och nu sitter jag och väntar på tjejorna som hämtar kebaben. Hoppas ni får en bra kväll! :) Pussiluran ♥



stop telephoning me

Tjenare bloggen! Sitter och pratar med Lovisa-Fisa i telen. Hon och några andra tjejer kommer över hit ikväll på kebab, bubbelbad och filmmys. Awesomeness!
Skolan var fan najs idag :) Hade matte och svenska innan lunch. Efter hade vi först engelska och sedan satt vi och arbetade med våran powerpoint redovisning som vi ska ha om typ två veckor. Slutade runt 4 men det gjorde inte så mycket. Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag börja fixa lite för ikväll. Puss på er mina fina!



.


taking a look in my files...

Bläddrade igenom mina webcam-bilder på den här datorn och dom första var det ett tag sedan man tog. Känns inte som att jag har haft min dator sådär jätte länge men så började jag och tänka, och det är över 2 år sedan jag fick den!! Sjukt!

 
Men my god.. det här var första dag i åttan efter sommarlovet. Detta var då dagens outfit och jag hade precis färgat tillbaka håret till blondt.

 
Innan en träning.. ååh saknar det :( Fortfarande i början av åttan.

 
Haha jag, Julia och Louise leker med webcameran. Slutet av augusti 2009

 
Hemkommen från match. Drog till Michaela sen kommer jag ihåg och då hade jag på mig det här.

 
Hade alltid håret såhär hösten 2009

 
Jag och Michaela hösten 2009..


Hösten 2009. Är jag mig lik..?


Julafton 2009. Ser ni hur kort mitt hår är??

  
Jullovet 09/10


Haha hade precis fått reda på att vi skulle till Thailand fyra dagar senare! Februari 2010

 
Jag och Michaela, alltid lika charmiga. Maj 2010


Tog körkortet!! Juni 2010

 
Såhär såg jag ut i slutet av förra sommarlovet

 
Haha halloween förra året

Sedan så är det mest bara nyare bilder som redan finns på den här bloggen. Haha vad tycker ni, ser ni någon skillnad?

den 6 oktober 2011

Hejsan! Dagen i skolan rullade på, som vanligt. Spanska (dog), idrott, lunch, svenska. Så såg dagen ut.
Sitter just nu och pluggar spanska (dör ännu mera). Jag har prov på måndag och nästa torsdag och det kan ju bara gå och ta sig.. Kommer att ha fullt upp hela helgen också så måste kötta järnet nu. Usch.. :(
Ha en bättre torsdagseftermiddag än mig! Pussar


glad tjej...


i adore your eyes, i so adore your sweet smile


barnkalas

Heje! Allt bra? Idag i skolan så satt vi först och skrev på en uppsats i två timmar. Dock så kommer vi få mer tid nästa onsdag så man skrev liksom bara kladden. Efter lunch fick vi typ lära oss hur man använder powerpoint och ah, de va typ de. Spelade in en scen ur Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö med min basgrupp efter det, haha! Jag spelade storebrorsan som typ röker konstant, vilket jag absolut inte gör, så jag måste sett ut som en fjant.. Haha!
Efter skolan TOG JAG BUSSEN HEM, tog i och för sig bussen till skolan också, för jag är ju numera ingen moppeägare längre.. Kändes sjukt konstigt för jag har aldrig åkt kommunalt till skolan förut för jag har alltid bott så pass nära. Men jag älskar att åka buss så det var lungan.
Vid halv 6 åkte familjen och firade min ena kusin som fyllt 2 år! Det bjöds på middag och tårta. Lite bus med busisarna blev också :) När vi kom hem tog jag en prommis med Marley. Var så himla skönt att bara gå runt med musik i lurarna.
Nu sitter jag och försöker ladda ner lite ny musik till iPoden igen. Dock så går det förjävla segt :/ Måste plugga spanska till imorgon också, bajs på de. Pussen ♥

            


bra start på veckan..

Heje bloggen. Igår var en riktig jävla skit dag rent ut sagt. Till att börja med så kunde jag varken somna på lördags- eller söndagskvällen, så jag antar att jag var övertrött för jag mådde pissdåligt när jag vaknade. Var nära på att stanna hemma men jag åkte till skolan iallafall.
Skolan rullade väl på någorlunda. Sedan efter sista lektionen, som för övrigt var spanska som jag hatar, så rusade jag till parkeringshuset för jag hade brottom till jobbet. Och när jag kommer fram till moppen så hittade jag inte mina nycklar. Ringde mamma som kom och hämtade upp mig och lämnade moppen i garaget så länge. När jag väl kom fram till jobbet var jag helt sönder stressad, och då så stod det någon j!vla idiot och skriker på tjejen jag jobbade med. Kul. Men till slut så gick han.
Slutade 8 och när jag kom hem åkte jag och pappa till paradis garaget för att hämta moppen, men när vi kommer dit så är den borta!! Inte ett jävla spår, till och med låset var borta. Fattade först inte riktigt så jag var tvungen att ringa Michaela och fråga att det var verkligen där vi hade parkerat, vilket det var. Så när jag inser att den blivit stulen börjar jag nästan grina för att jag är så jävla less. TPL PÅ HÖG NIVÅ. Åkte runt lite överallt med pappa och kollade om vi såg den utan resultat :( Så vi åkte till polisstationen och gjorde en anmälan. Kom hem vid tio och tog en kopp te. Hade så jävla ont i huvudet så att jag dog..
Älskar verkligen den här starten på veckan! Idag var dock inte fullt lika hemsk. På lunchen gick vi till coop och jag köpte kanelbullar till tjejerna, är ju kanelbullens dag idag! :) Blev en latte på det också. Hade även brandövning så där rök 20 minuters lektionstid, tackar för den!
Hemma har jag bara tagit det lugnt, kände att det behövdes efter gårdagen. Pussen och kramen!


Gamla bettan.. första riktiga åket. Om ni ser den så kontakta mig eller polisen! Regnummer THS 108

.


söndagsdeprission

Bara jag som brukar få söndagsdeprission? Alltså då menar jag jag inte Ååååh helgen är slut imorgon börjar skolan tpl orkar inte med livet-deprission, eller jo kanske lite delvis men jag menar mer att man får ångest och blir allmänt nere. Det har jag fått i hela mitt liv, fast inte varje söndag men då och då. Vet inte varför, jätte skumt men får verkligen ångest :( På dagen är det helt okej, men sen på kvällen när det har börjat bli mörkt så kommer det. Brukar oftast sätta på någon mysig feel good film då med lite gotti. Enda problemet nu är att jag kommer dö imorgon bitti och jag ska börja kolla nu. Och så har jag ingen bra film hemma heller.. Har godismonstret stängt nu? Hmm.. jaja. Haha har gått över till imorgon iallfall ;)

sunday bloody sunday

Chaaa. Somnade halv 4 och gick upp halv 11. Gos hörru. Nejmen jag var verkligen inte trött igår kväll. Och tjejerna hade sista seriematchen i 7-manna idag och det var samling halv 12 så det var bara att pallra sig upp. Dom mötte Enskede och vann med 5-3, grymma! :) Så det blev serievinst. Härligt!
Nu sitter jag och halvsover lite.. Har lovat Vicki att jag ska kolla på hennes innebandy match så ska iväg om ett tag igen. Vi hörs kanske senare ikväll. Pussen!


how could this be done by such a smiling sweetheart

Heje! Haft en bra lördag? Min har varit helt ok :) Vaknade någon gång efter 12.. Gick upp och latade mig lite. Sedan så tog jag en promenad med mamma och Vicki ner till centrum och lunchade lite. Så galet varmt ute ju! Efter det gick vi förbi mormor en stund på lite gotti.
Vid halv 8 drog jag mig mot Hemmakväll och mötte Julia, Louise och Jt. Vi köpte massa godis och hyrde en film, No strings attached. Den var sådär.. om det inte hade varit för Ashton så hade den sugit. Men men. När vi hade sett den så tog vi en promenad och mötte några. Hände inte så mycket så jag och Jt promenerade hem vid halv 1. Skjutsade hem henne för sista bussen hade gått och det var så kallt, hon hade endå gjort samma sak för mig :)
Nu sitter jag och tråkar här.. Kan väl egentligen lägga mig men jag är inte alls trött :/ Jaja. Pussen!


Jaaaaja, jätte ful men orkar inte

RSS 2.0