We all got the spark









Friday

Helloers people. Min sista helg hemma i Sverige för detta år har passerat och jag tar farväl av den med vemod. Helt ärligt vart tog 2013 vägen? Min plånbok hade egentligen inte riktigt råd med en utgång men eftersom att det var just den sista helgen innan jag åker till Thailand så kände jag lite yolo.

Slutade skolan fem över fyra. Segt! Tog mig hem så fort som möjligt och åt lite snabbt. Hoppade in i duschen, lockade håret och fixade i ordning mig så mycket jag hann, för att sedan bli upphämtad av Tildur. Vi åkte hem till Lovisa och förade där! Danno, Emma och Julia var även med :)) Tog sedan halv 12-tåget in till stan. Jag och Em drog till Woken och hängde med lite folk, medans dom andra drog till Dovas. Möttes sedan vid 1 igen och drog till Magenta. Var där nästan ända till stängning. Trots lite tjafs och missförstånd så hade jag ändå en trevlig kväll, är så glad att mina vänner är just mina vänner! 








Jag och Lollo och Emma var så jäkla glada över första snön!!

.


Gina Tricot

Har tillbringat förmiddagen tillsammans med min mor i Sickla Köpcentrum. Sprungit runt och prickat av diverse saker på vår shoppinglista. Sprang även in på Gina Tricot och blev positivt överraskad. Har inte handlar där på evigheter känns det som, då Sveriges trettonåriga befolkning tog över där ett tag, men dom har fått in så sjukt snygga kläder!! Såg flera plagg som jag ville ha med mig hem, men jag nöjde mig med två. Det ena är en aaaasmysig stickad tröja i puderrosa. Blev så himla glad när jag såg den för har velat ha precis en sådan hela hösten, och äntligen hittade jag en för bara 199kr! Det blidde även en söt topp som jag tror kommer bli fin i Thailand med brunbrända armar! 








När man inte pallar dra till gymmet...

...eller vågar kanske jag ska säga. Eller en blandning. Känner mig inte så jättehemma i gymmet då jag knappt kan några övningar och har för tillfället ingen gymkompis som kan visa mig. Och av samma anledning så pallar jag inte; har ingen gymkompis som peppar å tjatar på mig. Enda lösningen blev då att köra lite hemma! Inte för att jag kan några värstingövningar men de gamla hedliga funkar ju också! ;) 

Nu blir det Paradise Hotel och sen natti natti för mig! Pussen på er 




Kärlek till den här mannen


RSS 2.0