Barnkalas


Min bästis är det finaste jag har


Forever alone. That's my name, don't waste it out

Hejhej folket. Hoppas ni har en bra fredag. Själv sitter jag, som rubriken lyder, forever alone.
Imorse åkte jag in till stan med mamma och tog bort tre leverfläckar på ryggen. Var lite små nervös för har aldrig tidigare "legat under kniven", men det gick jättebra. Bedövningen tog som fan så kände verkligen ingenting. Efteråt stannade vi till på Espresso House där mamma bjöd mig på frukost.
Kom till skolan vid 12 så hann vara med på två lektioner. Efter mötte jag upp Julia och JT och tog en fika och ett välbehövligt skitsnack! Saknar verkligen mina gostjejer utanför skolan på vardagarna, men då blir det så himla kul när vi väl träffas sen :)
Efter det åkte jag hem till min farfar och hans fru på middag. Var där några timmar och umgicks, men nu är jag hemma igen. Har rätt ont i ryggen nu, eller är snarare stel och öm och det svider dom fan, bedövningen sitter ju inte kvar längre :( Men tar Alvedon med jämna mellanrum så det lindrar lite iallafall. Med andra ord så kommer det att bli en väldigt lugn kväll för mig.

Puss på er gullungar!


Happy birthday Boss


sjukling

Blä sitter invirad i en gosisfilt och skakar av frossa. Vill inte bli sjuk! :( Kände mig redan dålig imorse men har sovit rätt lite dom senaste dagarna så trodde bara att jag var övertrött. Så gick till skolan iallafall. Men usch, fy och blä, sitter som sagt och skakar och det värker i hela kroppen nu. Bajs.

Blir lite gladare iallafall utav att det är Svenska Hollywood Fruar på tv ikväll, bänkad varje tisdag! Hoppas ni får en mysigare och bättre kväll än mig, puss pals!

Roadtrip to the middle of nowhere

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2422871/images/2012/pic_50578719ddf2b3155b0007e1.jpg" class="image">


Looking like this today


mitten utav veckan

Hej på er! Dagarna sedan sist har rullat på, likaså skolan. Har precis skrivit klart min engelska uppsats och mailat den till läraren. Eller uppsats och uppsats.. Vi skulle skriva en sida om våran favorit låt, inget stort sådära men ah :) Har låst in mig på rummet och lyssnar på musik just nu. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig.. Är rätt trött och var endå ingenting bra på tv. Pussiluran!


And you give yourself away

Vi har fått i uppgift att skriva om våran favorit låt på engelskan. Gissa vilken jag skriver om...


RSS 2.0