@ datasalen

Yooooooooooo, sitter i datasalen och söker fakta om tinnitus. Har NO-uppgift som ska in om en vecka. Ville bara säga hej :) Pussen

do you dream that the world would know your name? so tell me your name..

Snart blir det kalas! Har fixat lite hela dagen och nu är jag klar. Typ. Ska bara städa rummet. Men får ta och skynda mig lite för gästerna kommer snart. Ha en bra söndagskväll, folks!


Grattis syster ♥

Kan inte fatta att du redan är 12..


if you really knew me..

Dagen har varit vääääldigt seg. Så jäkla skönt! Den här veckan, eller veckorna rättare sagt, har varit rätt stressiga, så det har varit så jäkla skönt att inte göra någonting alls. Beställde hem en pizza, köpte lite godis pch la mig i soffan och kollade en film.
Kollade nyss på ett program på MTV också. If you really knew me.. hette det. Det var faktiskt riktigt bra. Man drog till ett High School och snackade med alla ungdommar och så fick dom öppna upp sig och grejer. Usch vad jag förklarde det dåligt men kolla på det själv istället, värt att se! :)
Nu ska jag fortsätta att äta choklad och sätta på G.I Joe tror jag. Oj haaaha!

Peace


f-f-friday!

Efter skolan drog jag hem till Bredhäck med Louise, Geron och Frippsson. Det går galet till hemma hos henne. Haha nej men seriöst, dog av garv. Haha och Louise, ditt jävla ufo! Nu blev det lite internt, men det får ni stå ut med.
Ska snart käka, sen blir det någon film och sen sängen. Fred


Veckans snygging

Ashton Kutcher! Bara för att han var så jävla snygg i Killers. Han är snygg i vanliga fall också men i den filmen var han snyggare än Jared Leto, som ni fattar, helt sjukt! Kolla ögonen liksom.... mjau.



i wear a halo when you look at me

Torsdag redan. Sa ju att veckorna går fort. Dagen har inte varit särskilt händelserik. Gick hem och käka lite mellis till OC. Har pluggat lite efter det och nu ligger jag i sängen med datan. Känns som att jag ska spy, jag hoppas VERKLIGEN inte att jag håller på att bli magsjuk. Det är bland det värsta som finns, usch jag hatar det. Har träning ikväll också. Hoppas att jag mår bättre till det. Den är rätt tidig också, den börjar om en timme.
Peace


Dagens




i keep on running

Heeeeeeej. Har helt glömt bort att blogga dom här dagarna, förlåt! Och jag som skulle bli satts-bloggare, haha.
I måndags var det fys. Älska tjejorna. Igår drog jag med Julia på öppet hus i Huddingegymnasiet. Fick värsta chocken, jag trodde att det skulle vara möööcke större :o Idag har jag sprungit runt och ätit bullar hela dan, vi hade hemkunskap idag. Kom nyss hem och nu väntar jag på att mamma också ska komma hem så att vi kan fika och så att jag får äta mer bullar :D Ikväll blir det träning och sen efter det.. ja typ sängen.

Puss påre gullunge!


är fortfarande amazed över hur fort helgen går

Falköpingsborna kom hit på förmiddagen igår. Fikade lite först, sen drog halva gänget på sightsing inne i stan och resten inklusive mig drog till Formex. Träffade aldrig Maria Montazami :/ Hon hade varit där dagen innan och man kunde endå inte "hälsa på henne" och så för det hade varit massa fotografer och media och sånt hela tiden runt om henne satt.. haha hade nog lite för höga förhoppningar.
Men mässan var rolig endå, fanns sjukt mycket fina saker. Var hemma igen runt 6. Umgicks med släktingarna och spelade Wii och så då. Sen blev det tre-rätters. Alltså jag älskar när min far och hans käre vän Mattias lagar mat tillsammans, blir alltid så sjukt gott då. Senare till efterrätten kom Michaela hit också. Vi kolla film och snacka och hade det mys. Sen blev hon hämtad vid tolv. Efter det rullade det på här i huset och kom i säng halv 3 tror jag. Och yes, alla fick faktiskt plats! ;)
Vaknade imorse runt 11 tiden nästan på pricken. Käka lite frukost, duscha och så. Runt 1 åkte folket hem till Falköping igen. Här hemma har det varit väldigt segt hela dagen, har pluggat massa och legat i soffan.
Ska börja avrunda inlägget nu som blev ganska långt. Ska plugga klart engelskan och sen blir det sängen. Sweet dreams

lööööördag

Heje. Lördag idag :) Ska dra till Formex-mässan idag och förhoppningsvis få träffa maria montazami. Dock så tror jag att hon inte ens kommer att vara där. Jag frågade mamma här om dan "Är du säker på att hon kommer att vara där då?" "Jadå." "Heeelt säker?" "Men hennes väskor ska ju vara där, då är vell hon också där."
Nej mamma, det betyder inte att hon måste vara där, åh :( Men jag hoppas hoppas hoppas.
Sen senare ikväll kanske jag träffar Michaela också :) PEACE

 

May angels lead you in

Äntligen klar. Satt som sagt hela fucking kvällen och plugga. Kul. Nej. Sitter i sängen och bloggor och spelar gitarr, det är så mysigt. Har på mig min nya pyjamas också :D Men ska nog stänga datorn strax och sova. Får hela huset fullt med folk imoron, får finbesök ifrån Falköping. Alla ska tydligen sova här också, fattar inte hur det ska gå till men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Natti natti







Ska önska mig bättre webcamera i födelsedagspresent


vill inte

Detta kommer att bli den tråkigaste fredagen i världshistorien. Kommer sitta hemma och råplugga hela kvällen :( PÅ EN FREDAG!? Men får skylla mig själv egentligen som har skjutit upp på det så länge. Måste mejla läraren uppsatsen senast 23.59. Nu blir det PLUGG.


Veckans snygging

Jared Leto. Såklart. Nej men eftersom att jag tycker att han är typ snyggast i världen så förtjänar han att vara första veckans snygging. Tänkte lägga upp varje vecka ;)
Jag älskar leéndet och ögonen mest. Sjukt fina och hans ögon är sådär lite mystiska och jag älskar ögon som kisar lite. Hans röst älskar jag också, så himla vacker. Finaste pojken i världen <3


te och macka

Nämen tjenare bloggen. Idag har det varit en bra dag, vet inte varför faktiskt men har kännts som att det är fredag hela dan... whi :D
Sitter just nu och dricker te och äter macka. Något av det seriöst godaste frukost/mellis grejerna som finns är rostad macka med bregott, ost och blåbärssylt på. Så jäkla gott!
Nu blir det massa plugg, måste skynda mig. Det ska bl.a in en svenska uppsatts imoron som jag knappt har börjat på, bra där alice. Seeeenare sen ikväll blir det spelarmöte. Ciao


Give me 20!

Heeeeej jag e gaaaaay. Neje :) Men idag iallfall så var jag skit snäll mot alla ni som läser min blogg och tog kort, MEN jag hittar inte fucking kamerasladden så nu får ni bli utan.. Jävla skit va? :(
Men vi hade två timmars håltimme på lunchen (fast sen så hade vi egentligen inte det :ppPpPPp) så då gick jag, Mathilda och Louise hem till mig så gjorde jag pannkakor år dom. Sen kom Jt och joina också.
Slutade skolan halv 3 och då drog Jt och Thilda  hem till mig och så plugga vi i någon timme, sen drog dom. Då provade jag mina nya kläder från H&M. Dom var skit snygga!
Sen var det träning.. sprang i spåret innan och jag hatar verkligen det där j*vla spåret! Men det blir bättre.
Hemma igen har jag käkat och nu blir det plugg och sen sängen. Verkligen ledsen för att det inte inte blir några bilder, vet själv hur tråkigt det är då men ni får hålla ut till jag hittar sladden! Måste visa Mathildas coola nya hår då. Puss

.


011811

Hej! Helt vanlig tisdag idag. Hade biologi-prov sista lektionen och jag faila totalt. Jag tror jag är på väg att få mitt första IG någonsin.. fan.
Till något roligare! Jag ska dyka ikväll, alltså med tuber och sånt. Skit bli skit kul! Fast jag är lite nervös faktiskt.
Ska plugga svenska nu.. FRED


helt slut..

Kommer sova som en prinsessa inatt. En prinsessa med träningsvärk. Alltså seriöst mina armar.. och ben! Tur att man har ett sånt jävla bra lag som gör fys-pass roliga då. Nej men ärligt ska släcka lampan nu och sussilura. Imorgon börjar jag 8 :'( Sweet dreams


oh take me back to the start

Måndag igen. Fan! Helgen gick så snabbt :( Men veckorna går lika snabbt så snart är det helg igen.
Skolan idag var lagom trist. Både Julia, Mathilda och Jt är sjuka så det var bara jag och Lojjsis i skolan idag.
Har Biologi-prov imorgon som jag måste plugga till idag, sen ikväll blir det fys med laget i globen.. undrar hur det kommer att gå. Har inte rört mig på över en månad.

Fred ut..

sleep tight

Ligger i sängen nyduschad och pyjamasen är på. Ska sätta på mig hörlurarna nu och somna in i musiken. God natt välden.


söndag

Tja. Sitter i min systers säng med henne och.. sitter typ vid datan. Denna söndag kommer att vara helt meningslös. Ska bara plugga och.. ja typ det. Bjussar på en bild, inget smink och skitigt hår. Puss!




don't you worry 'bout a thing

Bloggen! Thilda hänka på till Flottsbro. Det var svinkallt men vi gjorde det kul endå. Fast det var lite synd om Thildur för hon tappade sin mobil eller så blev den snodd precis innan vi skulle dra hem. Stackarn sprang upp för hela backen och ner.
När jag kom hem bytte jag om snabbt som blixten och sedan bar det av till gamla N.E.W.S. Ääälskar thai! Mums, det var gotteligottgott. Haaaha.
Kom hem nyss. Ska se en film som börjar starx på fyran som är rätt bra vet jag. Kommer antagligen att somna i soffan för jag är skit trött. PEACE

flottsbro

Hejsan alla monsterdiggare. Vaknde för en stund sedan och har precis ätit lite frukost.
Vid 2 kommer Louise och hämtar upp mig, sen drar vi till Flottsbro! Ska bli skit kul för jag har inte åkte skidor på typ ett år så jag är verkligen jääätte sugen på att åka.
Puss


Haha jag och Louise när vi var i Flottsbro sist, med klassen.

inner smile

Jag döööööör.. varför ska jag alltid vräka i mig massa mat? Mår jätte illa nu :(
Jag och Jt gjorde alltså tacos, sen så gick vi ut med Sachi och förbi ICA och köpte godis. Sen hemma igen satte vi på Skruva den som Beckham. Gillar den filmen, vet inte varför faktiskt. Den är ju inte dunderbra precis men jag tycker om den :) Sen drog hon nyss. En rätt bra fredag tycker jag faktiskt, även fast den har varit rätt lugn.

Sen vill jag säga vila i frid till mitt lilla gudbarn.. ♥ poppis

dancing where the stars go blue

Heje! Idag har det varit en as skön dag. Slutade skolan 11, najs. Gick till da smorgoesboard och käkade lunch med Jt, Mathilda och Louise. Vi satt där och snackde i någon timme. Sen gick jag och Jt och hyrde en film, Killers, och gick hem till mig. Den var faktiskt rätt bra. Ashton Kutcher och hon Kathrine Hiegel någonting från Grey's Anatomy var med i den, och jag säger bara en sak.. jag satt bokstavligen och dräggla! Ashton var så jäääävla snygg. Han var till och med snyggare än Jared! Det är helt sjukt! Jaja iallafall.
Just nu sitter vi och dippar nachos och dricker cola och snackar lite och har det mysigt. Senare blir det tacos. Möms!
Pussar


Äckligt snygg

beställde hem lite grejer nyss..


sjuk...

Därför har jag inte bloggat på några dagar (typ 1..). Jag har mått jätte illa och haft jätte ont i kroppen, men ingen feber eller så, jätte konstigt.. Tog en ipren förut så just nu mår jag toppen. Känner mig som värsta mesen också för jag har varit sjuk jätte mycket det här året. Jaja.. kanske sjukar av mig nu innan gymnasiet ;)

Pussar & bananer

.


so if you're too school for cool

Första skoldagen efter lovet avklarad. Känns knappt som att lovet hade börjat, usch :( Tiden går alldeles för snabbt nu för tiden tycker jag. Sommarlovet gick jätte snabbt också. Men iallafall. Hände inget intressant i plugget.
Nu blir det plugg och ikväll blir det bio med familjen, det var flera år sedan jag var på bio med familjen! Vi ska se Narnia, yäy! Fast har hört att den var rätt dålig :/ Men det är bra! Då har jag låga förväntnigar och då kan den överaska mig med storm och *BAM!* så är den skit bra (eftersom jag hade så låga förväntningar..) Fattar ni? :)


haha!

Kikade nyss på Kissies blogg och såg den här bilden.. någon som känner igen den lite? Typ från Mean Girls? :p




playground

Tjaaaaaaaaaaaaaaaa... :) Gick toppenbra hos mamma idag. Fick några nya buddies tror jag. Det var bara 8 barn där idag också så det var rätt lungt. Vi köpte med oss varsin semla hem också som vi käkat. Usch.. har ätit alldeles för mycket skit det här lovet. Men nu är det slut på det! Back to reality. FRED

the ball isn't over, cinderella

Längtar galet mycket tills nian är över och jag börjar gymnasiet. Fy vad skönt det ska bli! Men om det är någonting som jag fortfarande verkligen ser fram emot att göra tillsammans med alla kungisbarn så är det balen. Jag vet redan exakt vad jag ska ha på mig, klänningen är skit fin! Grejen är bara att jag inte hittat den än. Eller, jag har en bild i huvudet utav hur den ser ut. Jag vet inte hur jag ska göra!! Synd att jag inte ska till Thailand innan för då hade jag ju kunnat sy upp den där. För det är vell så jäkla dyrt att göra sånt här i Sverige? Aja..

Typ precis som dom gula klänningarna ser ut, fast med några små skysteringar. Den ska vara vit och i annat tyg, och bandet ska vara flätat, annars är det klänningen i mina drömmar..

monday, i don't care about you

Tja cooling. Kungis har studiedag idag så vi börjar inte förens imorgon. Så idag har jag lovat mamma att komma och hjälpa henne på jobbet.
Skä äta lite frukost nu, bussen går 11. Puss


One Tree Hill

Hejsan. Blev typ lite sjuk igår kväll, och känner mig inte riktigt bra idag heller, så jag tänkte sätta mig i bio-rummet och kolla One Tree Hill. Världens bästa. Blir massa godis och julmust till det. Puss



Pappas flicka

Åh vet ni vad min pappa kom upp med nyss till mig? Ben&Jerrys och en donut. Mums <3

22:12

Heeeeeje! Var med Michaela igår så det var därför jag inte bloggade. Vi spelade massa Mario Cart, sen åkte jag med hennes familj och bowlade på Heron. Jag vann första och Michaela andra (tror jag?:)). Sen så blev det som så att jag skulle sova hos henne så på vägen hem stannade vi till hos mig och så hämtade jag lite grejer.
Sen när vi var hos Michaela igen ladda vi ner någon asäcklig film, Autopsy hette den. Man kanske hör lite på namnet vad den handlar om.. Vet inte när vi somnade men någon gång var det ju iallafall :)
Vaknade runt 12.. låg och snacka en stund, sen blev det frulle och sen fick jag skjuts hem. Danke för det.
Hemma har jag inte gjort mycket alls. Typ käkat alldeles för mycket godis och haft det ganska tråkigt.
Puuuuuuuuuss påre gullunge


Good times


jag är en soldat för dig

Tjo bloggen. Sitter just nu och lyssnar på när Jt spelar och sjunger Gubben i lådan. Hon är så duktigt :) Vi spelar in lite också med kameran så det kanske blir något youtube klipp senare.. alltså way senare. typ om någon dag eller så ;) Men ska vara lite social nu. Kramis


tiny green car!



Tjaaa! Sitter med Jt och Lojjsan i bio-rummet och har det asbra. Vi hyrde en riktigt american-high-school-film. The sleepover. Köpte massa godis (och strössel?) och läsk. Tummen upp.
Nu ska vi typ beställa pizza och hitta på något annat. Puss!


Rise and shine, sunshine!

Värsta snöstormen ute, det här hade jag inte räknat med :( Det är skitmysigt men Jt och Lojjsan kommer hit senare och vi skulle egentligen badat men det funkar ju inte i det här vädret.. Får se om det slutar annars får vi hyra en film eller något.
Jaja, ville bara säga god morgon :) Eller god eftermiddag säger man kanske nu.

i wanna rock your body

Hejsan. Mötte upp Sofie i centrum idag ju. Haha kan inte beskriva känslan då jag fick hålla i min tele igen. Haha skoja men ärligt talat så blev man lite lättad. Men vi kika runt lite på rean och jag hitta faktiskt en bh på H&M. Röd dessutom, min första (röda bh alltså). Sofie hittade även en skitfin röd bustier där och ett snyggt linne. Najs! Visar kanske bild imoron om jag orkar på bhn.
Men vi strosa runt lite mer sen satte vi oss på McDonken och käka och snacka lite. Sen hade hon dans 4 så då drog jag hemmåt.
Åkte dirket till Älvsjö där min syster spelade final-match i en innebandy-cup. Tyvärr förlorade dom men dom var skit duktiga endå och mötte tjejer som var två år äldre så tyckte det var rätt bra endå att vinna silver i en serie för ett och två år äldre.
Men ja. Efter när vi kom hem hade vi värsta familjekvällen, inte haft på länge så det var mysigt.
Nu ligger jag i da sofa och kollar på något gammalt CSI NY-avsnitt på femman. Efter det blir det nog sängen.
Puuuuuuuuuuuuuuss


onsdag

Yo. Sitter just nu i soffan och dricker varm o'boy och kollar på Desperate Housewifes. Dom bakade nyss en sån där galet god citron och maräng paj.. typ dör. Jaja iallafall,
tänkte kanske dra mig ner till centrum senare och träffa Sofie. Hon har fortfarande min tele som jag måste hämta, hihi.

Puss påre gullunge!


new blog

Heje! Ny blogg nu då. Eeehm.. pallar inte skriva värsta inledningen men heter Alice (nä, menar du det?) och.. haha nej fan vad lame välkommen till min blogg. Cathing!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0