videoblog with mr Robin


söndagen

 
När jag pallrade mig upp imorse så gjorde jag i ordning en musig frulle och satte mig i soffan och kollade på någon film som var på. Älskar att äta frukost på helger, på vardagar så har jag verken ork eller tid åt att göra en sådan där god "wifey" frukost, men på lördags- och söndagsmornar så brukar jag spä på. Så skönt att kunna sitta i lugn och ro också.
 
Efter det så gjorde jag mig i ordning lite grand för att sedan åka iväg med min mamma, mormor och syster till ett ålderdomshem där min gammalfarmor ligger inlagd. Hon blev diagnoserad med elak cancer för en tid sedan så hon har inte särskilt långt kvar att leva nu. Var där ett tag och fikade och lite så, men usch vad jobbigt jag tycker att det är. Det har jag alltid gjort, enda sedan jag var liten. Tanken på att bli gammal och sjuk ger mig panik.
 
Senare åkte jag med pappsen och handlade lite middag. Det blev pastasås och spaghetti. Mumsi.
Ska lägga mig och kolla på någon film nu innan jag ska gå och sova. Har nytt schema så jag börjar numera tjugo över åtta istället för tio över tio på måndagsmornar. Kul. Zzzz
 
Kisses and hugses
 
  
Tre bilder ifrån New York

Location: Bed

God morgon på er alla goa och icke goa. Vaknade för någon timme sedan kanske men har legat och dragit mig och kollat instagram och twitter och lite sådant där så ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Det verkar ju vara strålande väder ute så ska nog pallra mig upp och hitta på något.


Good mornin Lovies


Wifey

Hallå bloggen. Tänkte slänga in ett inlägg, även om det blir totalt ointressant, för har egentligen ingenting att blogga om, men bara så att jag kommer in i det har med regelbunden uppdatering liksom. Skolan var iallafall ointressant som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och såsa. Slut. Haha så otroligt ointressant dag. Ligger just nu iallafall och läser Lasermannen, repris på igår. Men 400 sidor ska vara utlästa till dryga om en vecka så det är bara att ligga i.

Lovie,

Alice


-

Hello darlings. Brukar inte ge nyårslöften men i år blev det ett undantag då jag bestämde mig för att börja blogga igen. Alltså blogga på heltid (nåja), och inte slänga in ett random inlägg någon gång varannan månad som det blivit nu. Bra va! :D Vet att ni har saknat det.

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng och tänkte läsa lite i Lasermannen (svenska-/kriminologiuppgift). Får dock se hur många sidor jag hinner med innan mina ögon slocknar, är jätte trött. Men på återseende då, gott folk! Pussar å bananer


Repeat


RSS 2.0