Throwback Rhodos

Hola guapos! Mår ej för bra idag, hade en riktigt trevlig kväll igår! Det började med att Julia, Louise, Elin och Elin kom över hit vid sex. Vi fixade i ordning oss, beställde lite sushi och förade. Mucho kuuul. Sedan så tog vi 22-tåget in till stan. Mötte upp Elins kompisar och drog sedan till Pure. Det var Rhodos-reunion där kvällen till ära, vilket passade oss perfekt då vi var Rhodos-gänget samlat, bortsett från Becka. Vi hade fett kul och Medina var där. Träffade på flera andra där också och vi var kvar ända till stängning tror jag. Blev en donken och sedan åkte jag och Julius med hem till Elin och sov där. Fett mys. Chillade där hela morgonen och tog typ ett eller två-tåget hem. 

Har varit så stört jävla slö hela dagen vilket jag fortfarande är. Hade egentligen tänkt att dra ut ikväll också men pallar inte, är så satans trött xD Peace out bitchazos















Keso-plättar

Hello! Slutade så tidigt idag så bestämde mig för att åka hem och laga lunch. Blev så sugen på keso-plättar, och dom är så enkla att göra, så det fick bli det! Här kommer lite bilder på mitt skapande........xD










Plugg-morgon

Tjaaaaaaa. Har suttit i skolan med gruppen hela morgonen och sammanställt våra arbeten som vi gjort den här veckan och fixat lite extra och så. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men ville bara säga god morgon! :)




"Hej! Ursäkta, skulle vi kunna få fråga några frågor angående vårt gymnasiearbete?"

Waddup amigos. Såååå, det var inte så farligt att gå runt och fråga folk på stan som jag trodde. KIDDING var livrädd. Haha roligaste var när Johanna skulle fråga en gubbe som gick förbi å hon börjar ba "Hej ursäkta, skulle vi..." å han kollar bara konstigt på henne och sen går vidare, utan att säga någonting. Och han gick jättelångsamt så det blev ännu fulare!! Haha började asgarva! Men iaf. Efter en hjälteinsats så hade vi tillslut fått ihop alla våra snabbintervjuer och då gick vi och satte oss och värmde oss på närmsta café för att sammanställa allt. Jag drog även en lite senare lunch där. Efter sammanställningen var kvar satt vi kvar och snackade ett tag och sedan tog vi tåget hem.

Här hemma har jag plöjt igenom några till Vampire Diaries-avsnitt. Asså de e så braaaaaa. Kan inte sluta kolla. 

Imorgon har vi i gruppen tagit ledigt så ska passa på och jobba lite då. Alltså blir det ingen sovmorgon för mig imorgon men det är så värt det den 25e. Puss på er!





.




Mys-morgon

God morgon, eller förmiddag kanske man säger nu, på er! Denna vecka har vi temavecka i skolan, vilket innebär att det är vecka avsedd för oss att utöva våra metoder för våra gymnasiearbeten. Alltså lägger vi timmarna själva = sovmorgon every day = winning!! Så skööönt. Passade på att ha en riktig gosmorgon med Mallan och en kopp te. Måste dock börja göra mig i ordning nu för jag ska möta dom andra i min grupp och ta tåget in mot stan om 45. Vi ska göra snabbintervjuer med randoms, ni vet "Hej, ursäkta! Skulle vi kunna få ställa några frågor?"-intervjuer, vilket totally freaks me out. Är fett socialt handikappad och sånt här ger mig sådan ångest. Men men, it has to be done... Ha en fin dag bröder!








Utgång & Mysmiddag

Helloers people! Hoppas helgen varit bra för er. Själv har jag haft det kuuul. I fredags så slutade jag halv 4 i skolan och det var mörkare än mörkast ute. Kändes sådär.. Men när jag kom hem beställde jag sushi, hällde upp ett glas vin och skrev klart det sista plugget för veckan. Sedan kom Lollo över vid åtta-snåret och fixade i ordning sig här tillsammans med mig. Tog sedan tio-tåget in byn och mötte upp Elli och Sofie. Blev först en Wooken och sedan en Vickan. Var dock sjukt lite folk på båda ställena och inget drag så vi drog då vidare till Magenta. Var där och dansade i några timmar och avslutade sedan kvällen med en donken. Var hemma i sängen igen någon gång efter fyra tror jag.

I lördags vart det bakis-dag för fulla muggar, mådde EJ för bra. Sedan på kvällen kom JT och Julia över och mös. Jag lagade mat och fixade efterrätt. Hade allmänt jättemys med film och girltalk. Så värt.












En bättre frukost



matorgasm på hög nivå

Hello Tisdag evening

Jaaa.. alltså jag vet inte hur intressant det är för er att läsa om min dag, då den varit helt ointressant. Men vill vill vill(!) verkligen hålla igång bloggen nu så det blir ett inlägg vare sig ni skrollar förbi eller fortsätter läsa. OBS! Varnar er dock i förhand: följande text kommer att vara helt ointressant.

Klockan ringde första gången 06.15 imorse. Mina ögon grinade, ja inte jag - mina ögon, efter sömn. Kändes iaf som att det var mina ögon... Även fast jag är lyckligt lottade och endast börjar kl 8 en dag i veckan så har jag fan ändå rätt att klaga; att börja så tidigt är fan inte mänskligt.
Köttade iaf igenom tre långa lektioner innan lunch, och två lite kortare - dock rätt så meningslösa, lektioner efter. 
Kom hem. Åt mellis. Hängde lite med mamma. Kollade lite TVP. Åt middag. Kollade lite mer TVP. Och nu är det landskamp för fulla muggar. Go blå-gul!





Mamma hade lagat laxfilé å pasta å en jättegod saffranssås till!

.


Numbers

6 är antalet timmars sömn jag fick inatt
5 är antalet koppar kaffe jag druckit idag
25 är antalet dagar som återstår tills jag och Michaela sitter på ett plan mot varmare breddgrader
10 är antalet värmeljus som jag eldar upp varje kväll när jag mysmyser i mitt rum
0 är antalet armar som håller om mig under täcket på natten 
2 är antalet armar som håller om mig under täcket på natten i mina drömmar
41 är antalet spellistor jag har på spotify 
3 är antalet inlämningar jag har tills på fredag
21 är antalet avsnitt av Vampire Diaries som jag har sett sedan förra måndagen
1 är antalet par ögon som får min puls att slå snabbare när dom ser på mig


Helgen

Den här helgen var väldigt snäll mot min plånbok, vilket verkligen behövdes; ingen utgång varken fredag eller lördag. Istället spenderade jag fredagskvällen hemma hos Lovisa i sällskap med Tilda, Danno och Olvan. Att sitta på golvet iklädda mjukisbyxor å pimpla billigt vin, plöja igenom massa bra musik och ha massa deeptalk på det är så jävla life.

Lördagskvällen var det Africa som gällde; Jag och min syster jobbade som servitriser på våran fasters 40års-fest med djungel-tema. Var rätt kul faktiskt samtidigt som man blev några hundralappar rikare. Värt.
 
 
 



Lilla farfar på besök

Har egentligen ingenting intressant att blogga om för tillfället, men då jag lovat, fast egentligen så gjorde jag inte det va?, att jag skulle försöka hålla igång bloggen så tänkte jag ändå dela med mig om min dag. 
Gick till skolan i vanlig ordning för att sedan stå av ett två timmars-pass på jobbet. När jag kom hem vid halvsju-tiden så hann det gå cirkus 10 minuter innan farfar och hans fru plingade på dörren. Eftersom att vi ses så sällan så ville vi passa på att bjuda dom på middag. Mamma hade slängt ihop en jättegod pasta som det bjöds på. 
De sitter fortfarande kvar där nere och surplar kaffe men jag har utsäktat mig och gått från bordet då "jag har massa plugg som måste göras", så befinner mig just nu på rummet. Tror jag ska byta om och kolla på något TVD-avsnitt innan det är dags för natti. På återseende, gott folk!






.


Lollo 18

Heeeje på er (läs: Lollo). Ett jävla långt uppehåll har det varit! Vet inte varför det blev så, bloggade ju på rätt bra där ett tag, men tappade lusten helt enkelt.. MEN, utan att lova för mycket nu så tänkte jag försöka komma igång igen! Starting with this Saturday:

Dagen spenderades hemma i sängen framför några avsnitt av OTH. Efter en snabb sväng in i duschen mötte jag upp Emma vid pendeln och for mot Vasastan. Lollos farmor har en lägenhet där, wich is HUGE, som hon snällt hade lånat ut till oss för Lollos firande av sin 18års-dag i form av tjejmiddag! Jag, Em, Michaela och Emmy var där några timmar innan resterande 18 ladies anlände för att hjälpa till lite grand och fixa i ordning oss tillsammans. 
Vid 19-tiden serverades fördrinken och vi minglade på i någon halvtimme. Sedan serverades middagen och därefter efterrätt. Presentöppning och lite vinpimplande hann vi med innan vi drog vidare ut till Magenta. Efter X antal utekvällar som slutat värre än trist så kan jag nu äntligen pusta ut och säga att jag hade en så jävla lyckad utekväll. Seriöst jag hade så jävla kul! Jävligt kul och jävligt dyrt, men framförallt kul! 

För en gångs skull så hade jag med mig kameran och tog massa fina bilder, men oturligt nog så kom minneskortet på vift och därmed alla kvällens bilder, så ni får nöja er med några skeva pics från mobilen istället! Kraaaamizarr











Happy Halloween







RSS 2.0