dagens





Jeans - BikBok
Linne och Skjorta - H&M

Lockade håret på det också. Puss!

280211

Hejsan söta bloggläsare (typ två stycken). Första dagen på lovet då. Sov ut länge idag för jag hade lite sömn att ta igen. Har precis duschat och klätt på mig. Dagen kommer bli hyfsat lugn. Sen ikväll drar jag och brudarna på bio. Tror det blir The Town.
Peace


Nyduschad och osminkad tjej

seeeeegt

Hellu. Min kväll/natt igår var helt awesome. Jt, Julia och Louise kom hit vid 4 och hjälpte mig att fixa i ordning och sen vid 6 kom födelsedagsbarnet Mathilda hit. Vi hade fixat tre-rätters åt henne och det blev skit bra!
Haha sen gick det bara utför. Nej drev men galet blev det. Typ dampa och dansa loss. Senare kom även Robin och Geron hit. Alla slagga här och ja... somnade vell typ runt 6.
Gissa när man vakna då? 10. Whie. Mathilda åkte typ då för hon skulle dra till fjällen. Resten gick och la sig och kolla tv och då gjorde jag våfflor till alla! :) Så jeeeekla gott. Efter det drog Geron och Robin. Då gick vi tjejor och la oss alla i sängen och kolla Gossip Girl. Vid typ halv 3 drog även Julia och Lojjsis. Och Jt söta ungen hade somnat då så då gick jag runt och röjde upp lite. Sen när hon vakna så drog hon också och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Är så jäkla seg så det här kommer bli en riktig "bakis-dag".
Puuuuuuuuuss

...

Sen i onsdags så har den här veckan varit så sjukt skön för mig. Jag har inte haft några läxor sen dess och gissa när jag börjad i torsdags? Halv 11. Och idag började jag kvart över 9. Ååååh så galet skönt!!
Efter skolan gick Mathilda hem till mig. Vi käka och snacka skit. Sen drog vi till Geron ett tag. Sen lämna jag flickebarnet där och drog till coop med mor min. Handlade lite för imorgon. Men mer kan jag inte säga om det, det är lite hemlis :) Mohahaha. Blir hemma hela kvällen för måste fixa lite för imoron.
Puuuuuuuussar


common denominator

Heeeeeeje. Vet liksom inte vad jag ska blogga om, händer typ inte så mycket på dagarna nu för tiden. Efter skolan drog jag med Jt och Thilda til Smörgåsboden och plugga lite. Sen hem och laga mat. Sen typ... inge mer.
Faaaaaan vad roligt inlägg om jag får säga det själv. Puss påre gullunge


Så himla sööt <3

förlåååååt

Vet, sämsta uppdateringen, igen! :( Men har varken årkat eller hunnit. I fredags var jag iallafall med Julia och Jt. I skolan hade vi även en vikarie som såg som Jake Gyllenhaal. De va najs. Resten av helgen pluggade jag....... på en helg. Vet. Men måste man så måste man. Tror faktiskt att det lönade sig idag på provet.
Men ska kolla CSI NY nu. Puss!


Våran vikarie

170211

Heeeeeeeeej. Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men det var ju romme hela tisdagen och igår var jag alldeles för trött. Men nu så. Sitter och pluggar lite SO, har prov på måndag om andra världskriget och mellankrigstiden. Dagen har varit seg idag också. Om det inte varit för att CSI Miami går ikväll så hade jag lagt mig 8... Puss!


Hade på mig mitt nya halsband ifrån Ur&Penn idag.

dagens



Topp - VILA
Jeans - Crocker
Kofta - H&M


Happy Valentine's Day!

Tyvärr är man singel dårå, men det funkar lika bra att fira tillsammans med familjen. Vi fikade nyss med vaniljhjärtan. Mums! Blev en chailatte på det och nu blir det plugg. Blir en tidig kväll för mig också eftersom att jag ska upp 5 imorgonbitti. Woho, Romme here we come, tagga!! :)


vicki

har fixat ny design till min syster blogg - check it out!


pancakes!


saturday

Min dag igår var så himla.. bra. Den var faktiskt skit mysig. Jag, Julia, Mathilda och Jt tog bussen till farstasjön. Tyvärr hade dom inte hunnit plogat efter snöstormen men vi plogade en liten del själva. Det gick att åka typ 2 meter, haha! Men vi hade ju med oss o'boy och grejer så det var mys att bara sitta i solen med ett par jävligt fina vänner och snacka :) Efteråt drog vi hem till Thildur. Drack mer o'boy och kollade lite OC. Senare åkte jag hem till min sjuka mamma och höll henne sällskap. Vi kollade melodifestivalen och käka ostbågar. Måste bara säg att Brolle är så himla het! Helt klart Sveriges sexigaste man. Dock tycker jag inte att hans låt var lika bra, men det gjorde inget :) Puss!


Sötisar

Älska detta väder!!

Det här är fan det bästa vädret som finns! Någon minusgrad, fullt med snö, klar himmel och sol! Åh, jag blir så lycklig. Jag och tjejorna drar och åker skridskor om ett tag, så himla najs.
Ska börja fixa mig sen bär det av mot farstasjön! Pussar



vänta vadå, äre snöstorm?

Hade ingen aning verkligen, tack alla på fb som upplyste mig! :)
Dock så har detta väder en fördel, vi får etra sovmorgon, spanskaläraren hinner inte till våran lektion så denajs.
Men god morgon på er! Läget? Själv känner jag mig bättre idag, nu äre bara halsont. Börjar om ungefär 45 minuter så ska gå och göra mig i ordning nu. Peace

jeans-shorts

Tänkte bara visa mina snygga jeans-shorts som jag beställde hem för ett tag sedan. Mamma hämtade ut dom idag, och dom är skit snygga! :) Dock får jag tyvärr vänta ett tag tills jag kan använda dom.
De är ifrån H&M. Haha nu har jag fan köpstopp hos dom, nästan allt jag äger kommer där ifrån.


i'll sing it one last time for you

Tjenare. Skit tråkig uppdatering igår, MEN, jag var faktiskt skit duktig och gjorde värsta videoinlägget. Men det tog typ en timme att ladda upp och sen när det väl var klart så hade det "uppstått ett okänt fel" som youtube så fint uttryckte det. Damp.
Men idag var det ju iallafall andra nationella. 160 fucking minuter. Men det gick ganska bra tror jag. Vi slutade efter det så då drog vi tjejor hem till Thildur och fixa pannkakor. Möms. Sen hämtade min mamma upp mig och Jt. Vi drog ner till Huddinge C för vi skulle ta fler hål i öronen. Jt bangade dock. Men jag gjorde två nya. Najs.
Nu ska jag typ plugga och sen ska jag dö. Känner mig fan inte bra :( Puss

090211

Skolan idag var.. skolan. Sitter just nu i soffan och dricker te. Har svin-ont i halsen och tror jag har fått feber. Blää.
Senare blir det till att dra till Källbrink och lämna matchtröjan. Fuck.. det här händer verkligen.
Puss


things


Det var mega-rea inne på Ur och Penn, så de här kostade bara 20 :- st


BikBok, 499 spänn


Dör för det här halsbandet! Även det Ur och Penn, 30 kr


Gina Tricot, 3 för 149 :-


Ur och Penn, 250 :-


Snygging-syster, går ej att köpa


att baka bröd

Tjosan! Nationella imorse, och jag lyckas att nästan komma försent. Men, jag hann precis. Det gick helt okej bra, blev bara lite brottom i slutet.
Efter skolan åkte jag med mamma och Vicki till Skärholmen. Langar bilder i nästa inlägg på grejerna jag köpte.
När jag kom hem började jag att baka. Haha och när jag nyss skulle ta ut brödet ur ugnen så lyckades jag bränna mig på armen :/ Men jag tror att brödet blev bra, det ligger och svalnar just nu så jag har inte hunnit smaka det än. Vi har i hemkunskaps-läxa att baka bröd och ta med till henne så hon får smaka, det är därför som jag har bakat.
Nu ska jag socialisera på facebook och efter det blir det Sommar i Sverige, haha gotta love!


DOH!

Aaah. Sitter just nu med is på armen. Brände mig när jag baka bröd :( Mer uppdate kommer strax!


it's like moving moutains

Dagen gick rätt snabbt, även fast den var lång. Började halv 9 och slutatde 20 över 3.
Hemma har jag käkat lite och kollat på tv. Ska strax börja plugga lite. Sen är det träning ikväll också.. fan, sista :/ Har bestämt mig och jag slutar efter ikväll. Det kommer kännas så jävla konstigt och tomt. Men det får bli såhär nu.


060211

Goder morgon syggingar. Bara jag som mår sjukt bra av vädret? Det går ju fan inte att vara deprimerad när det är sånt här fint väder. Helst av allt vill jag ringa någon och dra ut på en lång promenad, men det går inte :( Måste städa rummet och skriva klart en uppsats. Dö.



Nyduschad tjej

i go oh my god

Heeeeeeej. Igår var jag med Julia och Louise. Vi hyrde I rymden finns inga känslor. Haha den var minst lika bra som alla säger att den är, skit rolig!
Idag hängde jag med mamma och pappa och kolla kök, vi ska göra om vårat som vi har nu. Sen har jag varit hemma och inte gjort så mycket. Kollade Melodifestivalen som alla andra i Sverige. Tycker inte om det särskilt mycket längre, eller okej finalen kan vara kul att se men det är inte lika bra längre, det kändes som värsta b-programmet. Plus att det var skit dåliga låtar med förutom Dannys och några som hette Le kid. Fast Swingfly och någon Pernilla var helt okej också. Men iallafall, fet diss till det.
Nu kollar jag på Freaky Friday, kan inte fatta att det var 8 (!) år sen som den kom ut. Herrejävlar vad tiden går fort...
Efter det blir det nog sängen. Peace


Dagens



Linne - Melrose
Jeans - Crocker
Kofta - H&M                                                                         Puss!

varning för de som lätt blir äcklade!

Hoppsan, hände en liten olycka idag.. nasty.


Veckans snygging

Channing Tatum! Vem vill inte ha en snygg biff-nallebjörn? Lite badguy som endå är liksom "bra" om ni försår. Han var fett snygg i Dear John också. Mjao.


Fan! Hur ska jag göra!?

Jag har värsta beslutsångesten.. innan träning så hade jag bestämt mig för att det här skulle bli min sista träning och att jag skulle sluta, jag var helt säker. Men sen efteråt så ångrade jag mig igen. Jag håller på så här hela tiden.. Hur ska jag göra!? Gillar inte att spela längre, men laget är fan bäst.
Fan fan fan.....

the very last..

Tja! Skolan var tråk som vanligt. Efter skolan drog jag hem och plugga lite. Sen kom min moster och kusin hit. Dom sover här ikväll för min kusin ska opereras på Huddinge sjukhus imorgon. Kul att träffa dom för det är inte så ofta vi ses eftersom att dom bor ute i Blacksta, en liten byhåla utanför Gnesta.
Har precis käkat lite och om typ en timme blir det träning..

Pussar och bananer

every day i die again and again and reborn

Veeeeeeeeet, uppdateringen i den här bloggen suger. Men jag har verkligen inte pallat. Har inte haft något roligt att blogga om heller och då blir det ju endå inga roliga inlägg?
Men ville bara säga att jag ska bli bättre och att jag lever. Träning ikväll också. Snart blir det käk och sen efter det lite plugg.
Puss


Lunchrast för typ 2 veckor sedan.... pannkakor :)

RSS 2.0