Helgen

Helloooo. Skit tråkig uppdateringen på senaste tiden. Ber om ursäkt för det men blickar framåt.

I fredags så mötte jag Geron efter skolan. Vi åkte till Rådsparken där vi mötte OP, Oskar, Robin, Wille och Niklas. De spelade lite boll medans jag satt och solade och kollade på. Sedan så åkte vi till Källbrink och kollade på fotbollsmatch, Huddinge - Fullersta. Rätt tråkig match så drog vidare hem till mig sen och kollade på film.

I lördags så träffade jag Sofie på kvällen! Åkte först hem till henne och åt middag, grillat kött broshan. Sedan åkte vi vidare till Heron och kollade på bioo. Vi såg Studentfesten, och den var så jäkla rolig! Hade iof rätt låga förväntningar då jag hört att den skulle vara rätt dålig, men jag tyckte precis tvärtom! Skrattgo och allmänt jättemysig som gav massa sommarfeelings! Var hemma runt 12 någon gång.

Igår så grillade jag med tjejerna! Möttes vid fyra utanför Coop och införskaffade provianten. Sedan åkte vi hem till Olvan och hade det gött. Kalasbra avslut på helgen.


Påväg hem från skolan


Helgen

Hade en så jäkla bra helg. I fredags så hade jag taco-mys med Julia, Louise, Geron, Max och Oskar. Åt tacos (obviously) och kollade på film. Cozy kväll helt enkelt.

I lördags så var jag först i Farsta med mamma och Vicki. Hittade en jätte fin tröja som jag kommer använda sååå mycket i sommar på landet känner jag, och ett jätte fint linne inne på BikBok.
Sedan på kvällen så åkte jag, Michaela, Lovisa och Olivia ut till Michaelas landställe på Vaxholm. Sååå cozy!! Tog en promenad i solnedgången, fotade lite med min nya kamera, åt gott och kollade på film. Vi sov även över där.

I söndags så åkte vi hem med 12-färjan. Vid två då åkte jag på min lilla kusins barnkalas. Lilleman har hunnit fylla två år! Bjöds på tårta och saft ut i solen.
Senare så träffade jag Emma, Lovisa och Olivia på Ica och handlade lite, för att sedan bege oss hem till mig och ha grillmys. Woho första utomhus-middagen för i år!!
 

 


Today's


Today's


Nina

Idag för två år sedan somnade du in en sista gång och flög upp till de andra änglarna. Att det redan passerat två år är helt sinnessjukt. Känns som att det var igår senast vi kramades och du busade med mig, samtidigt som jag saknar dig så väldigt mycket. Min lilla fina, fina kusin.. Tänder ljuset bredvid ditt foto i mitt sovrumsfönster ikväll och tänker på dig. Älskade unge <3


18th birthday

Vet att min bloggning varit påtagligt frånvarande förra veckan, sorri x tusen för det! Ska kompensera det i ett senare inlägg med detta tänkte jag tillägna min födelsedag.

Fyllde alltså hela 18 barre förra onsdagen (3/4) och ja, det var väldigt blandade känslor om man säger så. Samtidigt som det var grymt kul att äntligen få gå på krogen så var det sorgligt att inse att mina barndomens år är över. Kunde dock inte firat den på ett bättre sätt, bästa var att min bästa vän var med hela dagen!

Började med mysbrunch med mina fina flickor, dom är verkligen bäst! Sen på kvällen åkte jag och familjen plus Michaela in till Söder och åt middag på Bröderna Olsson, as gott och så jäkla cozy! Sen så drog jag och Michaela vidare och mötte upp Hilding, Joel och Johannes. Vi drog till Nype, wohoo första klubben (bortsett från Grekland)!!! Dock var Nype rätt segt ställe men det blev ändå en jäkligt rolig kväll. Tog nattbussen hem och var hemma, glad, nöjd och full i sängen vid halv 4. Helt klart en bra 18 års dag!


RSS 2.0