videoinlägg baby!


kvällens

Drar ut och firar mamma nu på någon mysig restaurang! Ha en bra kväll sötisar.







Tröja - H&M. Chinos - MQ


welcome to the family!



-

knas

280611

Shit, kan inte fatta att det är den 28 juni redan.. tiden går på tok för snabbt nu för tiden. Hej på er förresten! Jag och Jt tog moppen ner till Huddinge c runt halv 2 idag. Vi kikade runt i lite olika affärer, åt subway och tog en Cooler från 7eleven som är to die for i solen. Jag fick med mig en hatt, en stickad tröja och en present till min mami som fyller år imorogon hem. Kom hem för kanske en timme sen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu..... Hmm får hitta på något. Det är ju galet skönt ute iallafall. Jaja, pussar och bananer!








måndag

Dagen spenderades först i stan tillsammans med Louise, Robin, Geron och Niklas. Robin köpte fina nya skor, blev lite McDonken och häng vid vattnet. Sedan for jag och Louise mot Söderstadion. Bajen spelade mot Ängleholm och torska med 1-0 :( Fick skjuts hem sen av hennes pappa och nu sitter jag här. Känner mig rätt seg så vet inte om jag ska pömsa snart. Vi hörs imorgon! Pussen


midsommar

Heysan! Min midsommar helg var helt awesome. Var ju som sagt på landet. Älskar min släkt och vänner, dom är så jäkla sköna. Min fina Sofie var ju även med ut, haha hon är galen.
För att sammanfatta helgen kort: Dans runt midsommarstången, femkamp, ringåkning, schtek vid bryggan insmorda i hawaiian tropic, bastubad, gitarr-spelande, bus, galen dans sent in på nattimmarna, marshwallow-grillning osv osv osv... Kärlek till denna helg!










bjuder på några söta bilder för att lätta upp stämningen..

Haha älskar oss..




















tisdag

God morgon! Eller man kanske ska säga god eftermiddag nu. Lojjsis och Julia kom ju som sagt över hit och grilla igår. Satt och åt, mös och snacka massa skit. Men eftersom att de skulle upp och jobba idag så drog de redan vid tio, men då kom Robin och Geron hit istället. Haha varför blir det alltid så jäkla sent när dom är här? Vi kollade iallafall massa film, laga natt-pannkakor och typ...... haha ja. Tror vi somna runt 6, halv 7 och gissa om jag är trött nu? De drog för någon timme sen och jag måste börja packa och fixa lite nu. Drar nämligen till landet ikväll. Ha de bra så länge! Pussen

i will die for you, my love

Heje bloggen! Helgen blev rätt awesome. Fredagen spenderades på Liseberg med söta Hanna Örnqvist som man inte träffat på år och dar. Lördagen och söndagen vare cup som gällde. Vi hade två lag med och de ena laget kom 9a tror jag och det andra vann silver av hela 32 lag, är stolt över er tjejer! Kvällen igår spenderades i bilen, blev ett stopp på McDonken och sedan sov jag resten nästan. Kom hem vid halv 1.
Idag drog jag till Skäris med mamma och Vicki. Fick en fin tröja av mamma och även en fika på de. Hemma har jag städat rummet, det såg verkligen förjävligt ut! Haha till och med mina föräldrars vänners 8-åriga dotter tyckte att det var väldigt ostädat. Nu är jag klar iallafall, blev kanske inte skinande rent men alla kläder är borta iallafall! :) Sitter och väntar på Julia och Louise som kommer vilken minut som helst, vi ska grilla hemma hos mig. Fett gos. Pussen!








Tidsfördriv.. har på mig nya tröjan iallafall!

I'm back!

For now. Reser till Götet imorgonbitti så kommer tyvärr inte kunna blogga förens efter helgen. Men iallafall, jag har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga. Balen var helt awesome, dock hade det kunnat blivit roligare efter. Men men. Skolavslutningen var typ det sorgligaste jag har varit med om. Grät i typ 2, 3 timmar i sträck efter. Tur att man har så fina vänner som tröstar en <3 Kvällen spenderades med de flesta från klassen vid trehörningen. Sov sedan hos Mathildur med tjejerna. Resten av dagarna har jag gjort lite olika, har jobbat hela den här veckan så jag har inte orkat så jätte mycket men har hunnit med lite grillning och så har jag även hunnit träffa fina Sofie och Tindra! Nu måste jag börja packa, pussen ♥


I min snygga Statoil skjorta

älskade, fina klass 9:or i kungis,

Jag kommer aldrig någonsin att glömma er! Ni har gjort dom är åren så jävla värda och bra. Jag gråter aldrig in public, men igår kunde jag inte hålla tårarna tillbaka :'( Allt kommer att förändras och jag hatar stora förändringar.. Ni kommer föralltid vara den bästa klassen och inga kan jämföras med er, haha. Puss på er gullungar ♥


the ball isn't over, cinderella

Längtar galet mycket tills nian är över och jag börjar gymnasiet. Fy vad skönt det ska bli! Men om det är någonting som jag fortfarande verkligen ser fram emot att göra tillsammans med alla kungisbarn så är det balen. Jag vet redan exakt vad jag ska ha på mig, klänningen är skit fin! Grejen är bara att jag inte hittat den än. Eller, jag har en bild i huvudet utav hur den ser ut. Jag vet inte hur jag ska göra!! Synd att jag inte ska till Thailand innan för då hade jag ju kunnat sy upp den där. För det är vell så jäkla dyrt att göra sånt här i Sverige? Aja..

Typ precis som dom gula klänningarna ser ut, fast med några små skysteringar. Den ska vara vit och i annat tyg, och bandet ska vara flätat, annars är det klänningen i mina drömmar..





Det här inlägget skrev jag för nästan exakt 5 månader sedan.. herregud, kan inte fatta att dagen med stort d redan är här. Hittade tyvärr aldrig min drömklänning.. får spara den till balen i gymnasiet istället, men hittade en annan som funkade också. Tiden har gått så jävla fort. Och jag tar tillbaka det jag skrev om att jag tycker det ska bli så himla skönt att börja gymnasiet, för jag vill verkligen inte sluta i kungis :( Inte nu iallafall, bara ett år till.. Åh. Alltså jag har fallen in love med våran störda och mentalt skadade klass/klasser. Vi är så sjukt jäkla roliga och egna. Men framtiden kommer vare sig man vill eller inte. Så därför så tänker jag göra kvällen till den bästa kvällen ever! :) Även om en egoistisk bitch har lagt sig i.

Nu på förmiddagen har vi fixat och dukat i ordning i matsalan, och det blev fint faktiskt. Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa naglar och så.. Senare drar jag ner en snabbis till Huddinge c med mamma och inhandlar det sista!
Jag och tjejorna ska fixa i ordning oss innan hos Julia och det kommer bli så jävla awesome! Tänk er typ american high school prom night-film, alla kommer dit i mjukisar, skålar med skumpa och jordgubbar, huset för oss själva, springer runt och fixar i ordning oss till hög main stream musik. Så jävla najs!! :) Sedan kommer typ alla våra föräldrar och fotar oss och sedan bär det av mot skolan. Vi ska vara där 18....... Åh är så jäkla taggad för det här :') Pussen

HAHAHAHA!!



Bara för din skull Marcus. HAHA förstår ni vilken panik jag hade igårkväll eller!? Såg ju förjävlig ut!! Trodde jag skulle dö och att hela min bal var förstörd.. men som tur var åkte massor bort när jag duschade imorse. Men alltså herregud vad jag ser ut på bilden, tur att man kan skratta åt sig själv då.

spraytan

Tja! Dage började 9 i skolan. Vi fick tömma skåpen.. nu är det nära. Efter var det det årliga lådbilsrallyt.
Vid kvart över 12 drog jag och Louise iväg in till stan. Vi spraytanade oss och herre min mamma vad bruna vi blev. Det värsta var när vi skulle gå tillbaka till tåget. Såg ju förjävligt ut när den inte har sjunkit in helt och man inte har duschat, och alla verkligen stirrade. Väl hemma har jag inte gjort mycket alls. Man kan ju typ inte göra någonting med det här på. Inte de 12 första timmarna iallafall. Haha det tog 2 timmar innan jag ens vågade sätta mig ner. Jaja.
Imorgon blir det skansen och grönan med klassen, gissar på att jag kommer hem ganska sent så räkna inte med något inlägg. Pussen!


Det här är endå milt, ser ut som en neger i verkligheten.

du gamla, du fria

Hipp hipp hurra för Sverige idag! Har dock inte firat någonting.. haha.
Men gårkvällen var riktigt mysig! När jag jag hem till Thilda drog vi först till Coop och köpte lite gotti. Sedan åkte vi hem igen och kollade BB. Kommer sakna de nu på vardagarna! :( Sen kom Geron och Andreas.  Vi Jag och Mathilda gjorde bullar och sen kollade vi South Park. Vi sparkade ut pojkarna vid 3 och då började MTV Movie Awards! Vi lyckades faktiskt att se hela men när det slutade vid 5 somnade vi direkt.
Vaknade vid 1 idag. Då käkade vi frukost ute i solen och sen drog jag hem.
Ska iväg på träning nu om typ 5, så måste börja byta om. Later!


Mitt damp-barn & jag.. <3

untie these hands

Heje! Gårkvällen spenderades först med lite brännboll, och sedan gick vi vidare till Frippson. Det var jag, Thilda och typ fjorton grabbar, haha. Var hemma igen vid 2, och herregud vad rädd jag var.. Min syster hade sett två män lalla runt på våran tomt lite tidigare på kvällen, och jag visste ju inte om dom typ stod i någon vrå och lurade + att det var ingen hemma när jag kom hem :( Så jag sprang och kurade ihop mig i soffan ända tills mina föräldar kom hem, haha! Men jag lever fortfarande så ingen skada skedd.
Om ett tag ska jag röra mig mot fröken Hedbeck. Vi ska ha uppesittarkväll och kolla MMA's på MTV! Dock tror jag att vi kommer somna, det börjar 3.. men vi ska kriga :) Pussen


Mys!

i can't get enough

Tja! JAG ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET!! Drog med snorisarna till långsjön nu på dagen. Bad, sol och glass i massor! Just nu spinger jag runt i huset och lyssnar på hög musik, solen gör mig så tagg på livet :') Senare ska jag träffa Mathilda och några fler. Tror det blir långsjön igen. Pussen!








chill på wayne's

Dagen blev inte så pjåkig trots allt. Amanda och Jt räddade mig. Vi drog in till stan och chilla på Wayne's i någon timme, sedan gick vi in på Cubus och kikade lite. Fick med mig hem 3 par nya trosor och en söt bikinitopp! Efter det drog vi en Subway och sen for vi hem.
Just nu sitter jag och väntar på Jt. Vi ska dra till långsjön och bada, älskar vädret!!


Tog en av deras nya frappuchinos (stavning?) och jag dog så god den var!

it's a beautiful day, don't let it get away

Goder morgen! Har precis avnjutit en frukost ute i solen, jäklar vad det steker! Och Klockan är 11! Gotta love..
Jahopp.. Jag har lite smått panik, jag har ingen aning om vad jag ska göra idag! Fick nyss reda på att typ alla mina vänner är bortresta så vad fan gör jag!?!?
I värsta fall får jag vell sätta mig själv i någon park och slicka på en glass i min ensamhet... fml


Osminkad tjej

.

Har lite dötid nu så tänkte göra en hederlig gammal lista. Peace
(jag gjorde en ny lista och tog bort den gamla så det här är egetnligen publicerat 12.27 030611)

Namn: Alice Victoria Stahre
Piercingar: 5 stycken i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 172 centimetah
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: Blond
Fräknar: Ja..
Motto: Jag tycker om "döden är bara ett andetag ifrån dig så passa på att leva" och "det kan inte gå sämre än åt helvete"

Kär? Sam in my ♥
Önskar du att du bodde någon annanstans? För tillfället: nej
Tycker du att du är attraktiv? Nja.. ibland å ibland inte
Dricker du? Dricka bör man annars dör man
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Det som finns hemma.. 
Vilken parfym använder du? Den rosa DKNY
Vad är du rädd för? Framtiden, att misslyckas och hajar
Gillar du att tvätta? Jag har tvättat 2 gånger i mitt liv så svar nej
Gillar du berg- och dalbanor? Jarå! :)

Senaste...
Filmen du hyrde? Mean Girls 2 och Grown Ups
Filmen du köpte? Typ alla Harry Potter filmer tror jag (?)
Låten du hörde: Today I don't feel like doing anything eller va den heter med Bruno Mars
Låten du laddade ner? Whip my hair
Personen du ringde? My mama
Personen som ringde dig? Mama
TV-program du såg? BB
Person du tänkte på? Sofieeee... :)

Favorit...
Låt: With or without you, kings ans queens och teenagedream
Sak att göra: Leva livet, vara med vänner och familj
Sport: Fotboll, duh?
Dryck: Mjölk
Kläder: Hah jag vet inte
Film: Just nu så äre Grown Ups
Bil: Jeep Wrangler
Serie: One Tree Hill ♥

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Har jag säkert..
Gråtit över en flicka? Jadå
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Nej. Jag lyssnar på Lojjsan: Kramas istället för att slåss!
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Alltså som jag bar känner över internet? Nej

Antal...
Gånger du varit kär? Hm.. jag vet inte. Kanske 2, 3? Har väldigt svårt för att börja gilla någon
Gånger ditt hjärta brustit? Hihi... har aldrig varit suicidal precis men kanske har hänt någon gång
Hjärtan brustet på grund av dig? Haha hur ska jag veta?
Tjejer du kysst?  Zeroo.. eller?
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Eftersom att jag fortfarande går i grundskolan så har jag kontakt med de flesta..
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning

Senaste...
Boken du läste? Att kyssa eller inte kyssa Jake Mattews
Personen du fick e-mail av? Min spanska-lärare
Personen du fick brev av? Mitt försäkringsbolag
Personen du fick sms av? Julia
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Kommer inte ihåg
Saken du köpte? BHar

Vad har du gjort idag? Ätit frukost
Var det kul? Ehh.. ja
Brukar du svära mycket? Säger jävlar och fan för mycket..
När stiger du upp på morgonen?  Beror på
Vad har du på dig?  Shorts och tröja
Vad ska du göra ikväll?  Vet inte än
Vad är du allergisk mot? Ingenting
Var har du ont? Ingenstans
Kan du stå på händer? Nää.. bara fusk varianten
Håkan Hellström eller The Ark? Mathilda döda mig inte nu men av dom två måste jag nog ta Håkan..
Salt eller socker? Båda
Gillar du ketchup? Nja sådär, till pommes är det gott!
Är du glad nu? Helt ok
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? Musik.......?
Stockholm är... ? En as fin stad!
Göteborg är... ? Också en ganska fin stad!
Kan du sjunga? Alla kan sjunga, frågan är hur bra det låter
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Hawaii, Usa, Canada, Mexiko, Tillbaka till SydAfrika m.m...

God morgon!

Har ni sovit gott? Vaknade nyss av att min arm somnat igen.. haha jag sover så jäkla konstigt med mina armar, har dom alltid över huvudet, eller så ligger jag på dom eller ah.. så att det händer typ minst en gång per natt att dom är avdomnade :p Störd...........
Tänkte börja röra mig neråt och äta lite frukost med min kära syster. Måste ut och göra ett ärende efter och sen ska vi iväg på match. Fred


3x

Heeeysan! Skolan idag var otroligt soft, vi fixade bara inför balen. Det börjar närma sig nu ;)
Efter skolan drog jag med brudarna till Huddinge c och tog en fika. Införskaffade även några välbehövliga bh:ar. Jag ägde bara endast 3 stycken som fortfarande passade så nu kan jag pusta ut :)
Jag vet inte varför men jag är bara allmänt taggad på livet just nu och allt är så jäkla najs! Ska dra iväg på träning nu och sedan ska jag iväg direkt efter. Pussen & kramen


(den i mitten är rosa, inte röd)

RSS 2.0