we're tuesday people

Heje! Har ni haft en bra dag? Hope so iallafall.......... :) Mitt alarm exploderade (ja, det känns som de) 06.15 imorse. Mysigt hörru. Fast nej. Alltså haaaaatar hatar hatar att gå upp så himla tidigt!! Bara vetskapen om att jag går upp en och en halv timme tidigare än vad jag brukar får mig att bli ännu tröttare. Fyfan på de.

Haha såklart så ska bussen å de retas också. Först så går den bussen som jag skulle med två minuter tidigare än vad den skulle ha gått så jag missar den precis. Då ser jag att tåget rullar in, och jag ba amen jag rushar! Så jag rushar. Hinner igenom spärren sen så kommer hela moders jords befolkning emot mig i motsatt riktning, så jag kommer inte fram! Sedan när alla passerat och jag äntligen kommer fram stängs tågdörrarna mitt framför näsan på mig. Fml. FML. Orkar inte. Så ba ahopp. Börjar promenera tillbaka till bussen och väl framme vid den så ser jag att det kommer en om fem minuter så ba greeeat kanske hinner i tid endå. Bussen kommer. Jag hoppar på. Börjar rulla. Tror ni inte att den bakersta bussdörren är paj då? Jo det är den. Tror ni inte att busschaffören måste gå ut vid varje hållplats och stänga den för hand? Jo det måste han. Aaaaaaawesome. Älskar sånt här på morgonen, verkligen! Jaja, blev inte sen iallafall.

De va rätt chill i skolan. Hade tre lektioner, pannkakor till lunch. Pannkakor gör liksom hela dan. Sen så fick vi sluta för våran so-lärare hade ställt in våran sista lektion så det var bara att buga och bocka. Var hemma runt ett och sen dess har jag nog inte gjort ett enda vettigt skit. Förutom å städa då, hur vettigt de nu är.. Puss på er!

städar rummet.....................







Jag är bedårande, jag vet.


jag älskar snö


söndag

Tja. Redan söndag igen.. Tycker vi borde få lite längre helger faktiskt. Dom går alldeles för fort!
Igår var jag först en sväng ner till centrum med mamma, Vicki och Nicke. Blev först en fika (frukost) och sedan så fick jag även med mig en jätte söt blus från VILA hem.
Vid fem/sex kom Julia och Louise över hit. Vi snacka och beställde även hem lite pizza. Sen vid typ 8 kom Geron, Oskar och Robin och joina. Vi skulle egentligen gått på bio men vi hann inte så vi hyrde en film istället. Vid halv 4 drog dom och då var jag puckad och satt uppe till 5 innan jag gick och la mig.

Vaknade två idag. Ja, skönt att sova ut men får endå lite ångest när jag sover bort dagarna. Hmm.. Jaja.
Käkade frukost framför teven i typ två timmar, sedan så följde jag med mamma på spinning vid fem. Skönt!
På hemvägen köpte vi med oss lite middag, en köttbit och lite sallad. Så goooooott. Nu sitter jag i sängen proppmätt och ska lägga mig och kolla några avsnitt av One Tree Hill. Bra avslut på helgen. Puss på er!


fredag igen då

Herregud vad veckorna går fort nu för tiden. Lite läskigt faktiskt. Men fredag idag och jag ska inte klaga!
Skolan rullade på som vanligt. Slutade halv 3. Gick och la undan ett par Timberland-vinterkängor. Eller kängor och kängor.. sånna där vinterskor iallafall. Perfekta att ha i fjällen osv.
När jag kom hem gjorde jag inte mycket alls. Sedan mötta jag Olvan i centrum igen vid 5. Hon tog min solariumoskuld, ja jag har aldrig solat solarium förut, och det var en upplevelse i sig. Haha! Nejmen efter lite hjälp från Olivia och skratt så låg jag där som en packad sill i 16 minuter. Fick sån ångest när thai-brännan försvann så jäkla snabbt så körde.
Ikväll ser planerna rätt lugna ut än så länge. Mamma och jag är själva hemma så vi åker nog och köper hem lite Thai och hyr någon rulle. Myspys. Pussen på er! Och ha en awesome fredagskväll nu hörni!


hej lovisaaaa






puss min fina ♥


Fruktsallad

Heje på er! Har ni haft en bra dag? Min har rullat på. Fick sluta redan vid halv 1, skönt! Åkte hem och mös ner mig i soffan med te och kollade på lite skit på teven. Mys! Vid fem drog jag och körde bodystep med Lovisa. Jäklar vad man svettades! Och kul var det också! Dock har jag inte den bästa kordinationsförmågan så jag stod som ett frågetecken ett antal gånger, men i figured att man får ge det några gånger ;)
När jag kom hem slängde jag mig i duschen. Sedan så gjorde jag i ordning en mycket dajlig frukstsallad! Så jäkla gott och fräscht, och det bästa är att det är nyttigt! Perfekt mellanmål eller efterrätt.
Nu blir det lite spanskaplugg, kanske något oth-avsnitt och sedan sängen. Pussen!


Banan, kiwi, hallon, inlagda mandarinklyftor (as gott) och passionsfruktskärnor. En klick vaniljkesella till det och you got heaven

17 januari 2012 (12!?)

Heeeje. Ja, jätte jätte dålig uppdatering men jag har varit för lat! Och har faktiskt haft ganska fullt upp. Men gårdagen såg bara ut som alla andra måndagar - skola och jobb.

Idag slutade jag vid två. Drog och tränade med Lovisa då. Vi tränade inte så jätte länge för båda hade en grov grad av träningsvärk redan, haha. Så hann med 15.41-bussen hem. Hemma så tog jag en lååång dusch, sedan så slappade jag mest.
Vid sju mötte jag Louise på Illern och som sagt så käkade vi kebab. Haha fick ett gulligt sms av henne igår att hon inte hade ätit det på typ ett halv år så jag kände att det var dags att dra med henne. Förutom kebaben blev det även massa tjejsnack och skratt. Love you min fina!

Nu tänkte jag gå ner och tvätta sminket, sen så blir det nog sängen. Börjar halv 11 imorgon, och tro mig - det behövs. Började f to the ucking 8.15 imorse. Första gången sen nian, har liksom börjat runt hakv 10 alla dagar hittils så var så jääävla trött imorse. Puss och god natt på er!


middagsdate med louise!


Kebaaaaaaab here we come ♥


Jason Derulo ♥


fredag, jaaaarå

Började halv tio och slutade strax innan fyra. Hände inte sådär jätte mycket i skolan. Här hemma har jag inte gjort så mycket. Ska ta 09-tåget till centrum med Michaela och så ska vi käka Subway. Sen så möter vi Lovisa och Olivia där och så hyr vi en film eller något. Mysfredag! Vi hörs, puss på er!





god natt


so live like you mean it, love till you feel it


mot heron!

Nu drar vi till Heron och möter upp Olivia - New Year's Eve here we come!


seeeeeeeeeeeeeeeegt

God morgon på er. Egentligen hade jag världens sovmorgon idag, börjar 10.50, så jag hade ställt klockan på 9.00. Tror ni inte att jag vaknar 7 och inte kan somna om? Det uppbenbara svaret: jo. Jävla jetlag.. Det jobbiga är att jag är sjukt trött, kan bara inte sova. Åååhh.. jobbigt läge på hög nivå!
Sitter iallafall i soffan nu och myser lite med Marley. Måste faktiskt erkänna att jag saknat snorisen lite. Ha en bra dag! Pussen

 

sleepyhead


Kanske inte syns men sitter praktiskt taget upp och sover. Jetlag plus min vanliga trötthet som brukar slå till på kvällen = megasuperjätte trött. Egentligen så skulle jag kunnat gå och lagt mig direkt när jag kom hem efter jobbet men var tvungen att käka lite och sen så har jag försökt att ladda in mer bilder från Thailand på facebook men min cp data vill aldrig samarbeta.. taskig den är. Orkar inte berätta om resan nu, får bli imorgon eller i något annat inlägg. Men har haft det bra iallafall, hoppas att ni också har haft det. Puss och god natt på er finingar!


RSS 2.0