T.G.I.F

Heje! Äntligen fredag säger jag bara.. Även fast jag hade prov idag, som för övrigt gick ganska bra, så var det en riktigt skön dag i skolan. På första lektion kom inte läraren så vi fick håltimme. Sen så hade vi svenska och lunch. Efter det hade vi prov och sen satt vi bara i bildsalen och gjorde en affisch. As najs! :) Plus att vädret är bara att buga och bocka för.
Här hemma har jag inte gjort mycket alls. Gjorde den där glassen igen. Det blev en riktig favorit här hemma så what to do liksom ;) Annars så har jag bara slöat.
Jag och Lovisa ska hämta Johanna och Olivia i centrum halv 8, sen så drar vi till Heron för käk och bio! Awesomeness. På återseende, kära bloggläsare!


meeeeeeeera plugg

Tjosan hejsan. Gissa vad jag gör? Ah juste, pluggar vare ja. Det är i stort sett det som jag har gjort hela dagen till och från, har prov imorgon. Men det känns rätt bra nu så vi får hoppas att det kommer gå som det känns! ;)
Måste bara plugga in några sista glosor och synonymer så är jag klar. Funderar på att lägga mig i badet sen.. Det är alltid lika skönt efter att man har pluggat. Är dock förkyld så vet inte hur bra det kanske är.. Men men! Vi hörs!


My man

plugg plugg plugg

Hejsan bloggen! Tråkig uppdatering now a days men skolan och vänner går före. Skolan idag va... ja haha helt okej. Efter åkte Lovisa och Michaela med hit och plugga lite. Sedan så drog jag till Källbrink, träning ;)
Nu sitter jag och pluggar engelska. Har prov på fredag så måste kötta kötta kötta! Vi höres, puss! ♥


feels like i'm drowning without your love

Heje bloggen! Varken orkade eller hann blogg igår. Jobbade ju så det brukar ofast bli bloggfria måndagar för mig ;)
Imorse klev jag upp en hel timme tidigare, och gissa varför? JAG VAR UTE OCH SPRANG!! Helt galet att jag bytte ut en hel timmes dyrbar sömn, är inte alls likt mig men fick värsta kicken igår kväll och när alarmet ringde var jag faktiskt taggad så jag körde. Så jäkla skönt efteråt. Dock så mötte man ju både den och den andra på tillbaka vägen genom Stuvsta c, kul när man är sådär söt som man är när man är helt osminkad, svettig och halvt nyvaken. Men men.
Skolan idag flöt på och här hemma har jag chillat gaaaalet, du vet. Hihi, just nu håller jag på och gör glass med smak av vit choklad och hallon och springer runt och sjunger med till Justin Bieber. Vi hörs senare! Pussen




Oskar är överallt :o Haha, bilder snodda av Lovisa från samhällslektionen idag

plugg


i'm running so high, out of my mind

God morgon finingar! Skönt att få sova ut idag, var helt slut och fick ju inte sova igår heller. Men nu så är jag hyfsat utvilad. Dock får jag lite ångest när jag sover såhär länge för hela dagen går ju bort.. Men det är så jäääkla skönt!

Igår jobbade iallafall jag och Michaela i baren på en fest! Hade grymt kul och det var lättförtjänta pengar om man säger så. Nu har vi fan råd med Subway en månad fram över! Var hemma vid halv 2 och var i säng runt 2.

Idag ska jag fixa lite här hemma, måste plugga psykologi (skjut mig) och så ska jag fixa gymkort med Michaela senare. Nu taggar vi för beach 11 winter edition va ;) Pussiluran bloggen!


Jag & bästa igår

good feeling

Har jobbat hela dagen idag och nu blir det ännu mer jobb, dock rätt kul jobb. Michaela kommer snart och då blir vi upphämtade. Berättar mer senare! Ha en awesome lördagskväll, pussen!




crazy stupid love

Jag ska se den! Vem ska med?

fredag

Heje! Uppdateringen har sugit idag också, men jag jobbade direkt efter skolan och slutade 8. När jag kom hem käka jag lite middag framför Idol och nu sitter jag här, med värk i kroppen efter boxningen igår och är helt slut efter en lång fredag. Inge röj ikväll inte, ska jobba imorgon också och börjar 10. Driftig tjej!
Vi hörs!






baby don't forget we haven't lost the love yet

Heje! Uppdatering är rätt trist just nu. Men har haft fullt upp idag. När jag kom hem pluggade jag lite och ladda in ytterligare ny musik på iPoden, gick lite bättre nu! :) (tack Lovisa) Sedan så skjutsade jag min syster till Storängshallen för hon har träning där, haha och de håller ju på och bygger överallt där borta och de som känner mig vet hur sjukt jäkla dåligt lokalsinne jag har, så vi irrade runt där i industriområdet i minst 20 minuter innan vi hittade tillslut, haha! Jaja, nu är jag hemma och välbhållen iallafall, vi får se hur det går sen när jag ska hämta henne igen.
Alldeles starx så kommer mormor & morfar, min ena morbror och gammelfarmor över på middag. Bruden har fyllt 85 så det måste ju firas! Vi hörs kanske senare, pussen!


Min mamma är nästan ett lika stort fan av H&M som mig, så när hon hade sprungit in där på lunchen idag hade hon hittat den här fina blusen till mig. Värsta fyndet, endast 99 spänn gick den på!

love

Kunde inte låta bli att sno de här klippen från Mirres blogg. Så himla gulligt, kolla bara!




when you're happy like a fool, let it take you over


even the stars refuse to shine

Heje! Läget? Idag i skolan hade vi tema arbete med våra basgrupper, med andra ord en rätt chill dag. Slutade vid två och då åkte jag direkt hem. Här hemma har jag börjat att städa rummet lite, ska fortsätta med det nu. Har massa plugg också som jag måste göra ikväll. Bajs på de. See you latero!


Fick paj med vaniljsås idag i skolan, denajs (dock var den äcklig :()

.


girltalk

Så! Nu har jag laddat klart, dock så suger jag på de så det blev typ bara 10 låtar, hähä.. Men iallfall! Efter plugget drog jag in till stan och mötte upp min fina, galna, underbara vän Louise! Guuud vad jag har saknat henne! Vi satte oss på Wayne's och snackade massor med skit. Började röra på oss runt fem och var hemma igen vid halv sex. Hemma har ju jag då försökt ladda ner lite ny musik. Egentligen har jag ingen aning om vad jag gör.. Har något gammalt program på våran gamla stationära dator som kommer att gå när som helst. Så jag är desperat på lite hjälp! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, finingar! Pussen


-

Hola guapos! Slänger in ett snabb-inlägg så länge, ska ladda in lite nya låtar på iPoden bara. Uppdaterar mer senare!


skön söndag

Heje bloggen! Dagen har rullat på. Drog ju en fika med Lovster, mys hörru! Efter det drog jag hem och plugga. Har spelat lite gitarr, käkat thai och kollat teve nu på kvällen. Gos! Vi hörs imorgon babes ♥


to die for


Kan ni fatta att det här är min systers riktiga hår? Jävla unge, varför fick inte jag mammas kvalité..


fika!


Ska möta upp Lovisa nu för en go-fika :) Ha en bra dag, sötisar!


.


skypar med lovisa


äta bör man, annars dör man


Mamma kom nyss hem med den största pizzan jag någonsin sett..

it's a beautiful night and we're looking for something dumb to do

Hejsan bloggen! Åkte ju som sagt ut till landet igår. Vi hade fällt massa träd så var tvungen att arbeta lite. På kvällen gjorde jag nada, kollade på någon film som gick på tv.
Imorse blev man väckt runt halv 11. Åt lite fruksot, sedan följde jag med dom andra ut och plockade svamp. Vi hittade faktiskt lite kantareller, och vi såg en orm också! Vädret var på topp och skärgården är så himla såhär års. Eller det är den i och för sig året om men endå, riktigt vackert.
Kom hem runt halv 4 och då hoppade jag i poolen. Kändes skönt efter en skitig vistelse ute på landet. Efter har jag duschat, städat och fixat i ordning mig och så. Ska möta Lovisa, Johanna och Tilda senare. Vi hörs!

  
Vill inte fastna på bild idag :(

vill ni veta en töntig hemlis?


Jag har fortfarande inte lärt mig att ta på mascara! Eller jo klart jag kan, men det är nästan fullkomligt omöjligt för mig att ta på mig det utan att det kommer utanför, och rätt mycket då. Jag brukar alltid få ta tops efteråt och torka bort det som är utanför, haha. Man ser lite på bilden, och det här är endå lyckat för att vara mig! Kan se ut som en panda ibland..


skandal

HERREGUD. Jag ber om ursäkt, vet att jag börjar inläggen ofta så nu för tiden, men verkligen! Kass uppdatering rent ut sagt, och när jag sa att jag skulle blogga massa också! Har haft massor med grejer att göra... läxor framför allt, sedan så har man träffat lillkusinen lite, städat rummet och andra syslor och yada yada yada. Ni fattar.

Nu tror ni säkert att jag ska säga -Men nu så! men tyvärr. Har blivit tvingad att följa med ut till landet över natten, trust me, hade inget val. Blir kanske lite uppdatering imorgon men annars får ni stå ut till söndag. På återseénde!


    

snälla tomten..

Här är stövlarna som jag pratade om i förra inlägget, så galet snygga! Ååh ge mig..

0378110-042 stine
0378110-042 stine0378110-042 stine
0378110-042 stine


i'm back

Heje! Sjukt tråkig uppdatering. MEN jag jobbade även igår direkt efter skolan så jag har faktiskt en anledning. Men nu så, så är det klar jobbat för några dagar, puh.
Efter skolan idag åkte jag och mamma till Farsta. Fick med mig ett par jeans, ett par mjukisar, en skit fin kofta, och två par tröjor. En fika på det också! Även om jag faktiskt fick hälften så drogs det 900 spänn från mitt konto, det sved lite.. :/ Men men, är sjukt nöjd med grejerna. Såg ett par SJUKT snygga stövlar också! Hamnade direkt på önskelistan. Och ja, jag har redan börjat min önskelista till tomten..

- Nu blir det plugg och lite käk. Har lovat Vicki att locka hennes hår också. Vi hörs senare! Pussen


hard work work work

Heje! Förlåt för så sjukt dålig uppdatering men jag jobbade igårkväll, har jobbat hela dagen idag och kommer jobba hela dagen imorgon också. Så ni får stå ut. - Pussen och kramen!


torsdag mannen

Tjosan i trosan. Sitter i soffan med systra mi och myser och dricker te. Skolan idag var as najs. Började 9.35 och slutade 12.15. Åkte till solfagra då och hjälpte mami lite på jobbet. Kom hem för någon halvtimme sen och nu sitter jag här. Ska börja plugga lite snart.. Har engelska och svenska till imorgon. Vi hörs senare! Pussen!


bubbelbad

Åhh äntligen klar med psykologin! Är helt slut i huvudet så ska gå ut och lägga mig i poolen ett tag. Kommer bli skönt att mjuka upp kroppen lite och koppla av.. Sedan blir det mars pannkaka sängen! Vi hörs imorgon sötisar!




Såhär mysigt hade jag och syster det i söndags när vi badade


snodd av lousie

Lovar du att vara ärlig? Jadå!
Du heter: Alice Stahre
Smeknamn: Förr var det en hel drös men nu är det mest Alle
Beroende av: Latte, hähä..
Vem behöver du mest just nu: Ingen speciell för the moment
Vad tror folk om dig? Haha det vell inte jag
Stämmer det? Det beror ju på vad de tror
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja, senast idag när jag åkte hem från skolan
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ok. Stressa inte ihjäl dig :)"
Var bor du? Stuvsta Hills 
Trivs du där: Ja, älskart
Äger du några converse: Fem par om jag inte räknat fel
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Nixpix
Vad har du för mobil operatör: Tele2 Comviq ♥ 
Är du allergisk i mot något: Idioter 
Hur svarar du i mobilen: "Hallå"
Vem ringde du senast? Pappsen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon skulle handla
Antal timmar sömn inatt: 7 :/
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Asså.. När det gäller skolan och sådant kommer jag typ alltid PRECIS på håret och i allmänhet kommer jag typ alltid 5 minuter sent.
När mår du bra: När livet är på min sida och mina nära och kära mår bra.
När blev du fotad senast: Idag :)
Hur känner du dig nu: Neutral.. haha!

Har du ont någonstans just nu: Lite..
Vart isåfall och varför: Ryggen för att den är dum
Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag nästan
Vad tycker du om fötter: Haha ingenting
Vad saknar du: Sommarvärmen och friheten
Hade du en bra kväll igår: Alltså.. den var ju inte dålig iallafall
Favoritdryck på morgonen: Apelsinjuice, helt klart
Rakar du benen: Ja, jag är kvinna och rakar benen ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 23, på vardagar dårå
Är du blyg? Ja, om jag inte känner personen
Sysslar du med någon idrott: Nej, tyvärr
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, varför inte
Har du spytt offentligt: Nej
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha det självklara
Är du nöjd med ditt liv: Nöjd, ja. Men vem fan vill leva och vara "nöjd"?
Är du bortskämd: Nej, här jobbar man för cashen sörru
Vad gör du i morgon: Är i skolan
Vad är det värsta du vet? Kokta ägg och djurplågeri
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alldeles för mycket på senaste tiden :/
Vad behöver du just nu? Stövlar och ett par nya jeans
Vad längtar du till? Thailand..
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag är en one lucky bastard om man säger så
Vad använder du för shampoo? Du det som finns hemma
Hur gammal är du: 16 år
Tycker du om någon just nu: Näe

Du samlar på: Ingenting faktiskt
Gröna eller röda äppeln: Gröna 
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Brukar inte ringa folk, men vid enstaka tillfällen så ringer jag någon av mina tjejor
Gillar du golf: Alltså.. nej
Vilken tid gick du upp idag: 07.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Ja, fan vilken intressant fråga hörru! :)
Vad ska du göra ikväll: Läsa ännu mer psykologi..
Är det okej att gråta: Ja absolut! Man mår bra av att gråta
När grät du senast: Kommer inte ihåg
Laddar du ner musik och film från Internet: Haha nej faktiskt inte
Bär du glasögon eller linser: Nej, inte än iallafall
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Haha absolut inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Inte innan 10 iallafall
Har du piercing: Bara i öronen
Vill du gifta dig: Om jag blir riktigt riktigt kär och älskar personen och känner för det så ja
Vill du ha barn: Jadå!
Solar du ofta: Bara på sommaren
Är du bra på att laga mat: Hyfsad :)
Gillar du att dansa: Ja!
Är du bra på att sjunga: Är för andra att avgöra
Är du flygrädd: Nja, nej det skulle jag inte påstå
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Tycker du om sushi: Nä, fast jag skulle vilja det för det låter så jäkla coolt när man säger att man äter sushi haha!
Vad äter du helst när du ser på film: Komedi = choklad, action = popcorn, romantisk komedi/drama = glass
Har du tandläkarskräck: Nix!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Hm.. dagsmänniska!
Vilken ögonfärg har du: Grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Nej du! Vill vara frisk och lukta gott


dagens + facelook


och ja - jag ursäktar för den dåliga kvalitén och den skitiga spegeln. jeans- crocker, skjorta&sjal- H&M, hade de svarta conversen i bakrunden till det också.



Mohombi - Coconut Tree

På min förra blogg så la jag upp ett videoklipp från youtube där jag sjöng No One med Alicia Keys och frågade om det var någon som tyckte att jag skulle börja spela in covers. Haha jag fick ingen mega respons där men dom som väl kommentera tyckte att jag skulle lägga upp. Detta var då nästan ett år sedan, illa jag vet, men det har helt enkelt inte blivit av. Men nu så jävlar. Här har ni min första cover! Coconut Tree..


(och jag vet inte varför jag ser så sur ut, haha)

070911

Hola guapos! Läääget då? I skolan idag hade vi först en timmes samhällskunskap, sedan efter lunchen hade vi en 2 och en halv timmes (!) lång psykologi lektion. Fast Anders var så snäll och släppte oss 45 minuter tidigare, så då blev det lite fika på Castello med tjejerna - och ja, vi är stammisar där. Nu är jag hemma igen och ska vell börja ta tag i psykologi läxan. Vi ska läsa två kapitel i våran psykologi bok :( Men men. Vi hörs senare!






.


trust

Hejsan bloggen! Skolan idag rullade på.. Hade matte och psykologi på förmiddagen, blev sedan lite lunch på Subway. Efter det hade vi 2 timmar samhällskunskap. Snark på den du.
Efter skolan åkte jag hem till Tilda med Michaela och Lovisa och kollade på en film som hette Trust och käkade kladdkaka. Filmen var rätt bra faktiskt och handlade om en 14 årig flicka som börjar chatta med en kille på internet som hon tror är 16, men som senare visade sig vara en 40 årig pedofil och ah.. ni kan ju räkna ut resten. Dock sög slutet rätt hårt.
Hemma har jag kollat lite Jersey Shore, spelat gitarr och druckit latte. En helt ok dag endå. Pussen!




Håret har äntligen börjat ta sig.. Dock så har mamma bokat tid hos frissan om en vecka bara för det :(

god morgon!

Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock. Jobbade igår och när jag kom hem ville jag bara koppla av och kolla lite Idol och SHF, therefore no blogging. Men today i'm back!
Sitter just nu och äter lite frukost framför Vakna, standard, och ska snart börja fixa mig i ordning. Börjar 9.40, standard på den också. Pussen och kramen!

.


hur snyggt?

Vill ge ett jätte stort tack till dig Linnea! Du är så himla duktig! Det är alltså Linnea som har gjort om här på bloggen och resultatet blev ju grymt. Känns skönt med lite nytt och fräscht här bloggen :) Super duper fint blev det! Har haft en liten blogg paus nu under tiden som hon har gjort om men nu är jag tillbaka.
Ligger redo för natten i sängen och lyssnar på lite musik. Älskar all ny höst musik ♥ Sov gott finingar, hörs imorgon.


inte klar

forfarande inte klar :) fortsätter imorgon.

till er

Bara så att alla vet så är jag inte det minsta klar. Fortsätter imorgon. Alice, säg till om du vill ha som vi sa med många bilder istället. då går det att fixa. Det här var bara en test :) KRAM

RSS 2.0