28 december 2011

Heeeeeeeeeeje på er! De va inte igår. Här nere i Thai är det varmt som attan och i vattnet likaså. Brände mig efter första dan men det brukar oftast bli så om man heter Stahre i efternamn, våra pigment är inte dom bästa.
De första två dagarna låg vi nere på Surin Beach och igår drog vi till Lam Sing. Åhh så himla vackert där!
Har även hunnit med att bli matförgiftad. Har legat och spytt konstant från 1 inatt till halv 8 imorse. Fyfan vad jag hatar skiten. Men har fått lite thaimedicin så nu är det hyfsat bra, är bara helt slut.
Just nu sitter jag och Vicki nere i lobbyn och facebookar lite. Vi, eller ah dom andra, beställer hem mat idag för jag orkar inte gå ut. Men vi hörs och förhoppningsvis kommer det lite bilder! Pussen!


Jaja vi ser konstiga ut men de sitter folk brevid oss och
kollade lite snett när vi tog kort så det fick bli första bästa

merry christmas!


den 23e december 2011

Heje! Shiiiit redan den 23:e, vilket betyder att det är julafton imorgon! Wihu :)) Dock kommer ju jag sitta på Arlanda men whateva.. Fast ska jag vara ärlig, så tycker jag att den 23:e är bäst. För då är man liksom taggad och spänd inför morgondagen, och det är så mysigt när klockan slår över tolv. Jag har alltid varit en riktig julfanatiker och för mig är julen fortfarande magisk på något sätt. Kommer ihåg när jag var liten, då när jag skulle sova den här kvällen så låg jag alltid och undrade om jag någon gång skulle få träffa tomten på natten när han var där och lämna klappar i julstrumpan. Det fick jag tyvärr aldrig.. Men jag hoppas fortfarande!

Om en halvtimme ska jag ta tåget in till stan och luncha med Louise och Jt. Vi får se om jag hinner slänga in något mer inlägg innan jag åker, annars vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett satans Gott Nytt År! Puss!!

Tumblr_lwkd06omly1qjscedo1_500_large
Tumblr_lwkd4rd2ph1qjscedo1_500_large
2lnjtzsx_large
Merrychristmas_180352454_large
weheartit.com

jullov

Heje, läääget då? :) Igår gick jag på jullov, så himla skönt! Började 9.40. Alla sambeteende-klasser samlades i gympahallen och hade först lite fika, sedan dansade vi juldanser (haha..). Vi fick sluta 11 så de var en rätt chill dag i skolan om man säger så :)
För att fira lovet så drog jag och tjejorna till Kebabtorget och käka, det var mycket dajligt! Efter det åkte jag och Michaela hem till mig och kollade på Transformers 3. Åhh ska alltid börja grina när jag ser dom, så himla sorgligt när robotarna (dom snälla dårå) dör! :( När den var slut skulle hon träffa sin pojke så då vart jag forever alone. Segade bara resten av kvällen.

Idag har det varit full rulle. Vaknade vid 11 och hoppade in i duschen då, sedan hade jag tid kvart över 12 för att färga ögonfransarna. Blev inte så jätte stor skillnad men eftersom att jag hade så jäkla ljusa fransar innan så syns det endå lite. När jag var klar kom mamma och hämtade mig och så drog vi till Farsta. Handlade det sista inför Thailand. Blev även en trip ner till Huddinge efter.
Just nu håller jag på och packar klart. Har svårt att bestämma vad jag ska ha med mig, för min pappa var väldigt bestämd med att jag INTE fick packa för mycket den här gången. Hmm var de en pik eller? Haha kanske.
Senare så ska jag träffa Lovisa och kanske Johanna också. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting blir det vell. Puss på er!


natti

Tänkte lägga mig och kolla lite One Tree Hill nu innan jag somnar. Natti ♥
 


jaa jag har dålig humor


den 20 december 2011

Heje på er! Jobbade igår och direkt när jag kom hem satte jag mig och pluggade en massa. Därför jag inte hann blogga!
Idag hade jag först ett psykologiprov som nog gick helt okej, sedan så hade jag även en SOblahagrej (vet inte riktigt vad det var man man skulle läst två kapitel i boken och typ skriva om de). Vetefan hur de gick..
Fick iallafall sluta redan vid ett idag! Så himla skönt. Drog en snabbis förbi H&M på hemvägen och införskaffade mig ett nytt, vanligt vitt basic linne bara.
Väl hemma har det då inte hänt något speciellt. Har som sagt börjat att packa lite smått till Thailand (så nu är det kläder i hela rummet igen), och sedan har jag inte gjort mycket mer än att kolla lite tv. Funderar starkt på att gå och lägga mig ute i badet en stund nu. Känns väldigt lockande.. Puss på er!


dilemma!

Håller på och packar till Thai. Vet, är ute i sjukt god tid men har börjat märka att min metod att börja dan innan man åker inte kanske är den bästa. Så nu jävlar ska jag göra mamma glad! :)
Men som rubriken lyder så har jag ett dilemma. Jag kan inte bestämma mig för vilken nyårsklänning jag ska ha! Båda är från Nelly, dock är dom väldigt olika varandra......... åhh kan inte bestämma!

Klänning numero uno!





Numero dos!




(sorry för dålig webcam kvalité!)


don't fall apart, don't let it go



christmas time

Hejeee! Har haft en riktigt mysig helg måste jag säga. I fredags firade vi julafton eftersom att vi kommer sitta på ett plan ner till Thailand den 24:e. Himlans mysigt vare! Vi åt julbord, tomten kom och delade ut klappar, åt massa julgodis, sjöng och spelade gitarr och hade det bara allmänt trevligt. Älskar min familj!

Igår så var jag först i Skärholmen med Michaela. Hon klippte sig och sedan satte vi båda in en varsin fjäder i håret! Jätte fint! Dock så hade dom bara ganska korta och min hamnade på ett ställe så att man inte ser den så väl.. men men.
Gick runt och strosade där ett tag medans det var snökaos ute. Sedan tog vi bussen ner till centrum och mötte upp Olivia runt 6. Vi käkade kebab på kebabtorget och alla tre blev så jäävla mätta efter haha.
Efter drog vi hem till mig. Vi hade hyrt en film, Devil, som vi satte på. Lite julgodis och cola på det också! Dom drog någon gång innan 12 och då var jag forever alone igen så jag gick och la mig efter ett tag.

Idag sov jag ut, riktigt skönt! Vaknade halv 2 och sedan dess har jag bara pluggat en massa. Man tycker ju att det borde vara ganska lugnt med pluggandet just nu med tanke på att det endast är två riktiga skoldagar kvar innan lovet. Men nej nej. Då måste dom envisas med att slänga in två prov och andra läxor och uppgifter på dom dagarna. Dö. Men bara att bita ihop, för som sagt, två skoldagar kvar och sen lov! Underbart. Puss på er







bilder från i fredags

julklappar

Heeeeje. Ååhh min dag har varit seg. Vaknade med feber men gick till skolan iallafall för jag behövde verkligen köpa julklappar efter och hade inte sådär jätte hög feber så bet ihop. Funkade bra, var bara lite allmänt pömsig.
Mötte mamma i centrum och då kirrade jag som sagt lite julklappar. Vi ska fira julafton imorgon för vi kommer sitta på ett plan ner till Thailand på den riktiga.. Är vell najs, men de suger. Jaja ni som känner mig fattar. Alice ♥ julen.
Min kväll har bestått av sova i soffan och paketinslagning. Rätt mysig torsdag sådär minus febern. Puss på er!






sankta luciiiia, ge mig en tiiia..

Heje på er! Lucia idag! Har ni haft det bra eller? Min dag har varit rätt skön. Slutade skolan 2 och då tog jag bussen till mammas jobb (hon jobbar på dagis) och kollade på deras lucia-firande. Mina kusiner går där också så det var främst för deras skull ;) Efteråt åkte vi hem till dom och firade Matilde (äldsta lill-kussen) som fyllde 4. Vänta va, 4!? Jesus!! Jag kommer ihåg det som igår när jag var och hälsade på henne när hon bara var en dag.. nussan då. Stora tjejen :)
Kom hem efter fem någon gång. Har hunnit vara ute i regnrusket med Mallan på en sväng, ätit lussebullar och spelat lite gitarr. Nu blir det plugg. Blää :( Pussiluran!


tönt

mörtsjötorp

Heeeeje. Har haft fullt upp så har inte hunnit med bloggen! Igår drog jag först och tränade med pappa och Johnny på morgonen. Haha hade inga armar kvar efter de. Sedan så drog jag in till stan med mamma och Vicki på lite shopping. Fick med mig en jacka ifrån Zara och en bhtopp ifrån BikBok hem. På kvällen kom mina gamla fina flickor hit! Vi hyrde film, snacka och mös :)

Idag så har jag varit med mamma och Vicki på luciafirande på Mörtsjötorp. Dom som äger de är vänner till familjen så vi åkte dit och drack lite glögg, kolla på hästarna och såg luciatåg. Mys!

Nu blir det lite plugg innan jag ska sova, pussen!




bilder från idag


freeeeeeeeeeeeeeeeedag!

Heje och felåååååååååååååååååååååt för sämsta updaten på evigheter. Har tyvärr varken haft tid eller lust. Brukar låta så, jag vet, men that's the way it is.
Jahopp fredag idag, så jäkla skönt med helg! Dock kommer min kväll se rätt lame ut. Måste städa rummet, damsuga och damma och skit, plugga plugga plugga samt sova sova sova. Kul va? :) Jaja vi hörs pussen på er!


kan nån snälla ge mig min systers hår eller

okej så jag tänkte blogga..

men mitt blogg.se är helt fuckat just nu så jag ser knappt vad jag skriver :s talk to you latero!

.


051211

Så! Nu har jag käkat lite. Men hur har dagen varit då? Bra hoppas jag :)
Själv så hade jag ju skola och bla bla bla till 20 över fyra. Jobbar ju dirket efter och för att jag för en gångs skulle skulle kunna komma lite tidigare än vad jag brukar så skulle jag få skjuts hem. Men gissa vad det första är som händer? Vi får punka... FML -.- Fick ta en senare buss och istället så kommer jag lite senare än vad jag brukar till jobbet. Denajs :) Men men.
När jag typ har en halvtimme kvar på jobbet så står jag i kassan forever alone, det kommer på en jullåt på radion, jag tittar ut genom fönstret - OCH DET SNÖAR!! Kunde inte låta bli att le resten av kvällen :))
Nu måste jag plugga lite, sedan blir det krama kudden. Puss på er!

Tumblr_lssute8swa1qio40lo1_500_large
Tumblr_luo8r26qno1r36j8go1_500_large
Tumblr_lssuqw0npl1qio40lo1_500_large
hur underbart vore det inte att vakna upp till något sånt här? weheartit.com

mer update strax!

Heeeeeeeeeje, är nyss hemkommen ifrån jobbet! Ska bara slänga i mig lite käk så bloggar jag sen! Puuuss


lovilove min nya kamera! :)


Whats goin on..

Det här är nog den modigaste killen jag någonsin sett. Jag vet att alla har delat det här klippet på facebook redan, men jag ville lägga upp det här för att sprida det så mycket som möjligt. Åh.. det skär i mitt hjärta när jag ser den killen. Så mycket sorg, så mycket smärta. Jag vill bara ge honom en stor, stor kram och säga att han är guldvärd.
Jag vet inte om någon som läser min blogg mobbar eller trycker ner någon. Men om ni gör det, snälla sluta. Ta istället hand om varandra. Säg hej. Hälsa. Le. Även de små sakerna hjälper. Blir så ledsen när det finns så otroligt hemska människor som kan göra såhär mot andra! Much love to you, Jonah.


julstämning

Eftersom att det inte finns så mycket av det utomhus just nu så får man ju göra så gott som man kan inomhus istället. Hemma hos oss så kör vi på den lite mysigare stilen. Det kan vara fint med lite nytt och stilrent och så också, men för mig så ska julen vara just mysig och jag gillar känslan av hemtrevligt, hihi :)
(granen är inte klar!!) 








en söndagskväll som denna..

Heje på er! Jaaaaa jag vet, sämsta updaten men ni är vell vana vid det här laget. Men jag har iallafall haft fullt upp hela helgen så har verkligen inte hunnit blogga.
Just nu sitter jag och käkar rocky road och dricker mjölk, gött ♥ Om ett tag ska jag dra iväg till Kungens Kurva och köpa minneskort till min nya kamera som äntligen kommit, en Olympus PEN E-PL1. Fick med ett kamerafilter också (haha heter det så?) så kan fota med lite olika effekter. Ååh älskar den redan! Jag är verkligen inget kameraproffs så jag vet inte det kanske är värsta skit kameran men endå. Kommer bli så jäkla najs i Thailand, kommer fota hur mycket som helst!! :D
Men ska dra nu, vi hörs finingar ♥


you can take everything i have, you can break everything i am. like i'm made of glass. like i'm made of paper. go on and try to tear me down. i will be rising from the ground, like a skyscraper


1:a december!!

And it sure as hell doesn't feels like it. Seriöst det är typ vår ute, vad händer? :( Är ni nöjda nu alla jävlar som klagar varje vinter på snö och kallt?? Dööööööööööööööööö vill ha snö!! :(
Har kommit hem från skolan nu iallafall. Fast ska snart tillbaka till centrum igen. Jag ska fika med ett par goa tjejer :) Pussen!


min man


RSS 2.0