all i know now: i must dance

God morgon bloggen! Sovit gott? Jag och min syster har lökat sönder för att det har varit så jäkla varmt, men jag klagar inte! Jag älskar värmen och solen! :) Har precis ätit frukost och ska gå ut på altanen och lägga mig och sola lite nu. Vi hörs senare! Pussen.










Egobildboomb

.


the answer is blowing in the wind

Heje! Balle is officially back in town. For now. Nejmen jag och min syster liftade med våra föräldrars kompisar hem till Huddinge imorse. Vi drog ner till centrum och små shoppade lite, blev en Subway på det också. Sen när vi kom hem tog vi en cykeltur med Marley i cykelkorgen förbi mormor och morfar. Satt och fikade på deras balkong ett tag och pratade lite. Sedan trampade vi hem igen.
Efter det var det egentligen tänkt att vi skulle springa några varv i spåret på Källbrink, men båda hade glömt löpardojjorna på landet så vi cyklade dit istället och körde lite på dom där maskinerna som dom har.
Efter en välbehövlig dusch gick vi upp till ICA och handlade lite. Vi hyrde även en film, I am number 4. Åh my god vad bra en var! Och killarna var så jäkla snygga, till och med den "gamla"!
Just nu sitter vi och kollar på Jersey Shore. Vi hörs imorgon! Pussen








baby we were born to run

Hej sådär på kvällskvisten! Sitter just nu i soffan uppe i huset med datorn och halvkollar lite på tv.
Idag har det blåst extremt mycket, alltså extremt. Det har gått stora vågor ute på sjön, även inne i viken, hela dagen. Så det var rätt najs att bada :) Har även bastat, ååh det är så galet skönt!
Åker hem imorgonbitti på en snabb visit. Och till dom som skickar sms till mig, tro inte att jag ignorerar er! Jag har inga pengar kvar på mobilen bara men ska fixa det när jag kommer hem imorgon. Pussen och trevlig kväll på er!


Jag är cool


love me, fool me oh how you do me

Hi guys! Senaste dagarna har vell varit.. bra. Nej men dom har faktiskt varit rätt awesome, men jag saknar mina vänner och det blir lite tråkigt i längden att bara umgås med föräldrarna och familj och deras vänner. Men men, solen har stekt, vi har varit ute med båten och badat på klippor, käkat lite lunch vid en mysig liten restaurang, firat min pappa som fyllde år igår, har busat med alla småglin som är här, spelat gitarr och sjungit, åkt ring och yada yada yada.. :) Ska inte klaga.

Dumma som vi är så har vi slarvat bort kamera sladden till den kamera som vi tar dom flesta bilderna med så tyvärr blir det inte så mycket roliga bilder som jag kan visa :( Men kom ihåg att ta den andra kameran för några dagar sen så bjuder på en bild från den kvällen! Pussar


Beautiful



remember my name

Heeeje! Var ett tag sen, MEN jag har ju förvarnat er för dålig uppdatering under sommaren ;) Just nu sitter jag ute på landet i rottingsoffan på verandan och kollar ut över viken och lyssnar på musik, myspus.
Det är rätt segt här ute nu, så därför åkte familjen in till Dalarö med båten och tog en lunch på Skärgårdsdoktorn. När vi kom tillbaks spela vi lite boule på stranden med farfar och rita, sen dess har jag bara slappat här.
Lunchen blev rätt sen så därför har jag bestämt att vi bara ska koka lite rödbetor med salt och smör till middag och ha med det ut på udden som lite picknick. Även om det är rätt tråk här ute just nu så är det bra jävla vackert. Det enda som fattas är solen som gömmer sig bakom slöjmolnen. Vi höres, gott folk! Pussar


.

-


Gästblogg

Hei! Alice här. Nä, det är Julia. Jag ville blogga på Alice blogg fööööör hon är så seg och vägrar blogga, och då finns det inget att läsa. Nu kan jag iallafall läsa det jag själv skrivit. Desperataste bruden i stan.
För att summera vad Alice gjort senaste tiden så har hon varit i Dalarna, vilket lät suuupermysigt. Hon har blivit asbrun... När hon kom hem så kom jag, Louise, Geron, Robin och Marcus och crasha hennes hus som var tomt. Förutom monstren i källaren då. Vi var här hela kvällen och åt pizza, såg på film i sängen och myste galet. Sen idag så var vi på Ica och handla frukost, eller vad man nu ska kalla det när man går och köper marabou och cola klockan tre på eftermiddagen. Nu ska vi gå upp och lägga oss i lökigaste rummet evaah och se film. Sen runt sju ska jag och Alice åka och möta Josefine och åka in och se bio. Senaste Harry Potter blir det, of course. Jag har redan sett den, men som det HP-freak jag är så är jag GALET TAGGAD på att se den igen. Så middag och bio blir vår kväll, fett mys. Okeeeej, nu har jag skrivit alldeles för långt så tjingeling på er.





Söta tjejer.


UPPDATE:


Min mormor kom nyss och räddade mig med lite skvaller! God bless..


i'm singing in the rain

Heje! Det har spöregnat hela dagen och det lär fortsätta till kvällen också.. Med andra ord så får man hålla sig inne. Eftersom att jag sitter i en liten stuga i skogen så finns det typ tre saker att underhålla sig med: Datan, TV och Yatzy. Yatzy är jag riktigt trött på eftersom att det har spelats ungefär femtioelva gånger redan och här uppe finns det ungefär fem tvkanaler.. Så datan it is och varför inte passa på att blogga lite då!? :)
Finns dock inte så mycket mer att säga för jag har redan sagt det mesta.. Min pappa och morbror kommer upp lite senare också så det blir kul att träffa pappsen, har inte sett honom på typ en vecka. TTYL!


Lite brun har jag vell blivit..? :)

burns like a summersun

Hejsan folket! Jag lever, jag andas och jag har ännu inte blivit dödad av en björn. Igår drog jag iväg med mamma och systeryster till ett vattenland. Bada, sola, åkte massa vattenrutchbanor, spela minigolf och åt god mat!
Idag har jag legat och schteekt på altanen, har faktiskt fått lite färg :) Hann även med en springtur. Ska dock sabba den med lite pizza nu. C ya latero biches!


sol, bad, yatzy, you name it

Hejsan! Som jag nämnde så är uppdateringen inte på topp. Försööök att härda ut (känn ironin).
Dagarna här rullar på och det är så galet skönt att koppla av och göra ingenting. Solar och badar när vädret tillåter, spelar boule och yatzy, går sköna promenader i skogen, myser ute på kvällarna med familjen, paddlar kanot osv osv osv.. That's how we do it in da Woods!
Nej men ärligt talat så ska vi faktiskt göra några utflykter i veckan också. Haha så lite action blir det.
Just nu sitter jag med min kära mormor och morfar och kollar på någon film på teve, vi hörs senare! Pussar

dalarna baby

Heje! Uppdateringen är kass för jag drog upp till Rättvik igår. Min mormor och morfar har landställe här vid en underbar liten sjö! Gud vad jag älskar att vara här. Kommer vara här och njuta och koppla av med min familj tills nästa söndag, och då åker vi vidare direkt ner till västkusten i några dagar.. Internet funkar, men det är lite krångligt att koppla upp så räkna inte med inlägg varje dag. Ha det bäst! Pussar


morning peeps

Heysan, sovit gott? Drog ju som sagt in till medis igår runt halv fem och kolla när alla andra körde kubb (och ja, på torget). Sedan hängde vi runt lite på Söder ett tag. Efter det tog vi tåget hem till Stuvsta och drog hem till Geron. Satt först och snacka och lyssna på musik på hans veranda och sen drog de flesta så då satte vi på en film i hans källare. Fick skjuts hem av Louise och var hemma igen runt halv 1.

Idag då. Än så länge har jag bara hunnit sitta ute i solen och käkat  frukost. Egentligen vill jag bara dra till närmsta sjö och bada och sola men jag och moder jord ska in till Söder om ett tag för att kika runt lite och sedan gå på Hawaiiansk massage. Funkar också, haha :)

Ut i fina vädret och njuuut nu ungar! Pussen








Bilder snodda av Lousie

god natt, bloggen

Kom hem för ett tag sedan och har tryckt i mig lite natt mjölk och kladdkaka, mumma. Bloggar om dagen imorgon. Puss och god natt sötisar ♥


pannkakor och allsång

Så såg min dag ut igår. Hände ju i och för sig lite grejer emellan.
Cyklade iväg runt halv 1 mot Frippson och blev mött av tre trötta pojkar. Jag hade lovat kvällen innan att jag skulle göra pannkakor till frukost åt dom, och man håller det man lovar, aight? Sedan slöa vi bara i soffan till en konstig film som va typ fyra timmar lång.
Efter det for jag hem en snabbis och slängde i mig lite mat och sedan mötte jag tjejerna vid stationen. Tog 18.20 tåget mot stan och där ifrån mot skansen. Eftersom att vi var rätt sena fick vi sådär platser men de funka helt okej endå. Jag som tidigare inte tyckt om Håkan blev riktigt förvånad och tyckte han var rätt bra, han hade sån energi och publiken var så taggad så man liksom flöt med. Sedan var även Ulrik Munther där och hans röst, jag dör.. Hans leende, jag dör.. Och juste! Efter själva sändningen kom självaste Jason Derulo ut på scen och körde en låt. Jag och Julia ba WTF händer det här? Haha jag är inget jätte fan men jag tycker endå han är rätt bra och det var så jävla coolt! Haha.
Efter drog vi hem till Mathilda och mös på hennes mysiga altan. Var hemma igen runt 1.
Idag vet jag inte riktigt vad jag gör. Sitter nyduschad och håller på och rensar mina kläder. Ikväll tror jag att jag ska till medis iallafall och spela kubb (haha!), fast jag ska nog mest kolla på då.

Pussar, gott folk.


taste me, drink my soul and show me all the things i shouldn't know

Tjooo ponnysar (i have no idea vad jag fick det ifrån). Läget då? Bra hoppas jag.
Dagen har spenderats hemma hos Beckster med the Beck herself, moí (näää..), Louise, Julia, Geron och Robin. Vi käka, kolla True Blood och OC och ah. Har saknat min tokiga flicka så mycket, var tre hela veckor sedan jag såg henne sist. Moppade hem runt 5 och här hemma har jag gjort lite olika. Käkade nyss lite vaniljglass med jordgubbar och bananer, mumma!
Vet inte om jag och Louise skulle träffa pojkarna lite senare. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra så vi får se.. Pussen!


It was like a time bomb set into motion, we knew that we were destined to explode

Heysan babes! Jag ber om ursäkt för att uppdateringen är så upp och ner. Men så blir det nu på sommaren, åker ut till landet lite då och då (där jag var nu i helgen) och sen så är det massa andra saker som kommer upp och man orkar inte sitta inne vid datan osv osv osv.. But I try!
Så tänkte slänga in ett kort inlägg nu. Vaknade upp ute på landet och tog det rätt chill. Sedan åkte vi hem och gjorde ett stopp på the McDonk på vägen. Det satt fint. Här hemma så somnade jag hihihi, skulle bara "vila ögonen" lite och så vaknar man upp en timme senare. Jaja nu sitter jag här iallfall. Vid halv 8 ska jag möta upp lite folk för att dra mot Långsjön. Ha det bra! Pussar


Osminkad och seg tjej..

RSS 2.0