Lovely Lördag

Heje bröder! Ååååhh har gått och räknat ner dagarna till detta lov ända sedan vi började. Så jävla skönt!

Var och på nattbio igår och såg Paranormal 4 med Michaela, Johanna, Olivia och Lovisa. Över förväntan kan jag säga! Den här var fan riktigt läskig. Hände liksom saker hela tiden också, till skillnad från dom första där man får vänta i typ 40 år innan det händer något läskigt. Och slutet var så jäkla epic. Jag tycker helt klart att den är värd att se på bio!

Idag fick jag äntligen sova ut lite. Har seriöst inte haft en enda sovmorgon utan väckarklocka på typ tre veckor, och kom kom fram till att jag i genomsnitt sovit 5 timmar per natt den här veckan, vilket är SJUKT lite för mig! Så trots att jag hade lite svårt att somna igår kväll pga rädsla att Toby skulle komma och döda mig, så sov jag som en stock inatt.
Sedan jag vaknade så har jag kollat ett avsnitt av OTH och röjt i min garderob lite. Den är som ett litet vindsförråd, och vi har tusen saker där inne så ska riva ut allt har jag bestämt och fixa i ordning lite. För det ser seriöst ut som Fritzls källare där inne nu.
Ska dricka klart min latte nu och sedan fortsätta med att rensa. Puss och kramisar!


15.46


Kan inte sluta lyssna


Tisdag va

Hey you guys! Jag glömmer helt bort bloggen, skolan och allt plugg tar alldeles för mycket tid just nu känner jag. Är faktiskt rätt sugen på att dra igång med bloggandet helt igen, men det får vänta tills det börjar lätta lite med alla läxor och prov.
Men jag har inte gjort så jätte mycket sedan sist. Var i Dalarna förra helgen med mammasidan-släkten och hade det hur mysigt som helst. Det var en stor marknad där som vi var på.

Just nu ligger jag i min säng och skrollar lite på iPaden. Har ont i huvet och är ganska hängig, satt uppe till halv 3 inatt och skrev på en jävla spanskainlämning. Och alarmet ringde 7 imorse. Kul. Men vill se Svenska Hollywoodfruar innan jag går och lägger mig. Haha aja vi höres! PK


RSS 2.0