Harry Potter marathon

Heeeej och sorryyy so much for not blogging, men har helt glömt bort! Såg att ett gammalt inlägg från förra veckan aldrig publicerades heller så vet inte om det kom upp nu i stället. Men i alla fall.

Lov och livet leker. Sorta. Har egentligen massa plugg men jag ooorkar inte plugga, så jävla tråkigt!

Jobbade i måndags och igår kom Julia och JT över. Vi gick till Ica och köpte lite gotti, och sedan bäddade vi ner oss i tvrummet och kollade på Harry Potter! Hann inte se klart alla så när vi vaknade imorse så tog vi frulle och kollade klart på de två sista. Mysi!


Dagen innan helg

Hellu bloggen. Sitter och pluggar för fullt (försöker i alla fall), jag har engelskaprov imorgon.
Slutade tidigt, åkte hem och drog en latte. Pluggade lite smått men TVn tog mest över. Vid sju åkte jag och tränade med mamsen, drog av ett spinningpass. High five! När jag kom hem tog jag en välförtjänt dusch och tja, nu sitter jag här och får skylla mig själv att jag inte började i tid. Måste fortsätta att plugga nu för jag kan verkligen inte sitta uppe halva natten, börjar nämligen klockan 8 imorgon bitti :'( Pussen och kramen på er!


Today's


This or that

Gossip Girl – Pretty Little Liars
Choklad – Lakrits
Singel – Förhållande 
(Jag hade en pojkvän som hette Johan en gång, han fanns inte på riktigt↑) 
Data – TV
Twitter Instagram
Burger King – McDonald´s
American - Brittish
Samsung – Apple
Många vänner – Några nära vänner
Coca cola - Fanta
Sommar - Vinter
Kjol - Klänning
SALT - Sister´s
Sjunga - Dansa
Hemmakväll - Utekväll
Bada - Sola
Rosa - Blå
Solsemester - Skidsemester
   Scrubs - How I met your mother
Energidricka - Kaffe
Tidning - Bok
Pizza - Tacos
Frukost - Brunch
Hamburgare - Korv
Facebook - Blogg
Blond - Brunett
Ishockey - Fotboll
Sockerdricka - Hallonsoda
Jogga - Powerwalk
Ostbågar - Chips
Tungpiercing - Navelpiercing
 
 
 
Snodde denna från Ida!

Simning + Alfreds

Hola amigos! Var som sagt och simmade med klassen i förmiddags. Simmade 40 längder så är helt slut, det är mycket jobbigare än vad man tror! Efter gick jag och lunchade på Alfreds Café tillsammans med Michaela, Amanda, Sandra, Olivia, Emma, Johanna och Lovisa. Det var första gången för mig, jag tog en ceasarsallad och den var så jäääkla god!

Kom hem vid halv två. Skulle egentligen satt igång och plugga direkt men var så jäkla seg så gjorde i ordning en latte och la mig i soffan framför TVn en stund.

Ska sätta igång med pluggandet nu istället så på återseende, gott folk!


Today's


Så var åter igen en tisdag över..

..och snart har väl nästa tisdag passerat också. Det är helt sjukt hur fort veckorna går.

Började skolan kvart över nio och slutade tjugo i två. Kort dag alltså. Skönt. Gjorde ett litet stop på H&M i sällskap av Michaela. Fick med mig hem lite småplock som jag tänkte visa imorgon. Spontanshopping lättar verkligen upp humöret, oavsett om det bara ett litet nagellack man får med sig hem!

Hemma har jag städat rummet, mina kläder får inte plats i garderoben eller lådorna längre så måste verkligen åka förbi Ikea inom snar framtid och införskaffa mig mig fler byrålådor, för just nu hamnar allting bara på golvet hela tiden. Har även pluggat och nu på kvällen så körde jag lite yoga. Haha nåja, försökte lite iaf men jag har fortfarande inte riktigt förstått mig på det så började köra lite core istället. High five för Alle!

Är jättepömsig så tänkte säga natti för mig och lägga mig och krama kudden. Har simning med klassen imorgon så får en liten sovmorgon. Natti!


Taco-Schlager

Hade en jättemysig kväll igår! Åt tacos ihop med tjejerna och sedan förflyttade vi oss till soffan och kollade på Mellon! Ingen av oss tyckte direkt att någon var jättebra, men jag hejade i alla fall på dom som gick vidare så det funkade för mig :) Efteråt satt vi och pratade och mysade, Lollo tog ner gitarren också. Myslördag!


Valentine's Day

Hann aldrig blogga i torsdags för jag hade jättemycket plugg. Men jag firade i alla fall Alla Hjärtans Dag med Lovisa och Olivia. Vi beställde hem thaimat och hade en romantisk middag för tre, haha! Måste säga att det var väldigt cozy. Fick även en alla hjärtans dag-present av mamma och pappa. Fick mitt favorittorrschampo, schampo och balsam från samma märke och ett presentkort från H&M. Over all en bra Valie :)


70årsmiddag

Hejsan! Min gårkväll spenderades hemma hos min fina farmor. Hon fyllde 70 för några veckor sedan så vi var ditbjudna på middag. Som vanligt levererade hon en femstjärnig trerätters. Sååå gott!

 

 


Alla <3 Dag

Ville bara framföra min åsikt kring klyschan om att alla hjärtans dag egentligen är överskattad då man inte ska framföra sin kärlek gentemot den man älskar endast en dag om året, utan varje dag. Skulle egentligen skrivit en tweet om detta men som vanligt så räckte inte tecknen till.
Självklart så ska man uppskatta och älska sina kära varje dag, självklart. Men att komma med presenter och blommor etc alla dagar i veckan skulle ju förstöra hela grejen samt uppskattningen helt. Jag menar, det skulle ju vara som att du blev firad varje dag för att du blivit född, istället för att endast fira dina födelsedagar. För man borde ju uppskatta en persons födelse och närvarande varje dag? Eller?
Som sagt, samtycker helt och hållet med att uppskattning och kärlek ska finnas varje dag. Men att alla hjärtans dag skulle vara överskattad håller jag inte alls med om. Tycker det är jättefint och bra att det finns en dag då vi kan fira och framhäva kärleken. Valentine's for president!
(Och endå säger jag detta som en foreveraloner)


Alla hjärtans dag

När alla skryter om vilka de ska vara med på alla hjärtans dag så skryter jag om hur jag kommer vara hemma och kolla på die hard. Det enda sällskapet jag ska ha är ben and Jerry /Andreas


Queen Ida Sjöstedt


Fettisdagen

..och självfallet vankas det då semlor! Är dock inte särskilt förtjust i det, mår alltid illa efteråt, men som den sanna gottegris jag är så känner jag att det endast är min plikt att förtära en utav dessa söta bakelser!

Skolan bestod utav en enda fet jävla håltimme och så en liten spanskalektion på slutet. Värt. Alltså nej. Håltimmar i all ära men seriously, hade kunnat få sovmorgon till kvart i ett! Aja, what to do.

Efter skolan köpte jag med semlor hem och väntade på att mamma och Vicki skulle sluta. När dom kom hem så gjorde vi latte som sällskapade los semlos. Mumsigt (nåja) och mysigt!


ah men.. TJA!


Late night snack


It's this jeans-white-tee kinda day


Sissy time

Har haft en jätte mysig kväll med min syster. Vi gick och handlade hem lite gotti först, och sedan fixade jag ihop en sallad som middag åt oss. Kollade mellon, och JA, vi blev också kära i bidrag nummer 1 (har glömt bort hans namn!!!). Efter den så tog vi ner våra täcken och kuddar till soffan, fixade lite efterrätt bestående utav mango och banan + smält vit choklad, släckte alla lampor och satte på Pretty Little Liars. Cozzyyy!!


Breaking Dawn part 2

Helluu. Gårkvällen spenderades hemma hos Lovisa tillsammans med Olivia, Emma, Danno och Alex! Vi beställde med hem sushi och kollade på, som rubriken lyder, Breaking Dawn part 2. Blev gråtkalas för mig i slutet, inte helt oväntat om jag ska vara ärlig. Har endast läst första boken så visste inte hur det skulle sluta. Men slutet fick helt klart en tummen upp från mig, hade aldrig kunnat fortsatt mitt liv på samma sätt igen om Carlisle och Seth och alla hade dött. Tog en skön kvällspromenad hem sedan när filmen samt tårarna var slut, skönt med frisk luft!


New year's eve


Jacuzzi

Himla skönt avslut på kvällen. Hade egentligen tänkt att gå och lägga mig tidigt men bestämde mig istället för att joina min syster i badet. Låg i nästan i en och en halv timme. Det var så himla skööönt, och det var mysigt med lite sister quality time. - God natt på er!


Castello

Fick sluta tidigt för tredje dagen i rad, win!! Slutade 11 redan så jag, Olivia, Lovisa och Michaela gick och lunchade på Castello. Sitter kvar här och pratar lite, men skaantagligen rulla hemåt snart.


<3


Haha!


Omg!!


hejdå hälsningar ifrån grekland i somras

Skrollade igenom gamla bilder på mobilen och hittade den här videon som jag glömde att posta efter grekland! Hihi åhh, så brun man var! Vill ha sommar och sol. Och gärna bruna ben.
 
 

How i spent my last week

Bloggade inget förra veckan men jag hade verkligen fullt upp. Som kompensation får ni ett minicollage med fyra bilder från den gångna veckan! Var i Romme med skolan, galet skönt att reppaskidorna igen! Var ledig en dag då OTH stod på schemat as usual, min fina lillasyster fyllde fjortis, hade sleepover med JT i fredags, och lördagskvällen spenderades med mina pojkar och Louise.


Today's


Sluta tidigt

Så himla skön skoldag. Började 10.50, hade svenska till 12.05 och har nu slutat för dagen. Köpte en vaniljlatte från standardstället att värma mig med i väntan på bussen. När jag kommer hem ska jag bara slappa i soffan och kolla på One Tree Hill. Låter som en otroligt värd eftermiddag. Pussis


Late Breakky with JT

De så vi rullar


RSS 2.0