workingclass hero

Tillbaka från jobbet! Man hade tappat rätt mycket men det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Tjejen jag jobbade med var så jäkla skön också och hon puschade mig så det gjorde det bara bättre :)

Mamma har bakat en cheesecake och det doftar juvligt nerifrån köket så ni kan ju gissa vad jag ska gå och göra nu, ska bara byta om först. Vi hörs finisar! Pussar!




Kommentarer
Postat av: Niles

Hallå! Dags för tävling igen! - Dagens blogg! Tävlingen avslutas den 8:e Augusti 22:00. För att delta kommenterar du helt enkelt! Ha en fortsatt trevlig dag!



http://dirtyhome.blogg.se/2011/august/tavling-dagens-blogg.html

2011-08-08 @ 20:56:24
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: m. ♥

Är du en av många som ibland har dåliga dagar, och känner att du inte trivs med vissa saker hos dig själv? Kanske din rumpa, mage eller din näsa? Dont be! Du är alltid vacker, vad livet än tar dig. Men visst, vi alla känner sådär ibland och vissa saker kan vara svårare än andra att skaka av. På min blogg tänkte jag nu köra igång med en egoboost - känner du att du har en sak hos dig som du trivs mindre med? Dela med dig utav den saken i bild, i text eller både och - så kan vi tillsammans krossa ideal och visa världen att vi alla ser olika ut, och att vi alla är vackra endå. Vem vet, ditt bidrag kanske hjälper någon annan att se det vackra hos sig själv?



Maila bild till [email protected], eller skriv en text i en kommentar - så kommer det publiceras på bloggen! Jag kommer nämligen också visa upp mina svagheter.



PS. Glöm inte bort att du är värdefull :)

2011-08-08 @ 21:10:31
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: cassandra

jag älskar din blogg !

2011-08-08 @ 21:23:19
URL: http://cassandraperssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0